Smukke, elegante, perfekte og veludførte bordkort for 2. gang. Super service, super udvalg. Elsker at de sender en mail hvor jeg skulle tjekke deres udkast ud og godkende for endelig i gangsættelse.... Mehr ansehen
Den hurtigste måde at lave en mega lækker elektronisk invitation på. Eksklusivt- mega hurtigt - hyggelig kommunikation - billigt Og Der bliver tænkt selv da jeg havde skrevet en forkert dato, o... Mehr ansehen
Fantastisk service! Jeg kunne ikke finde mailen indeholdende pdf med min ordre, så de gensendte ikke mindre end 3 gange. Virkelig en flot service :-) Derforuden et virkelig flot resultat jeg fik la... Mehr ansehen
Det er anden gang, jeg benytter Magisk Tider, og igen blev der leveret et super fint produkt. Kundeservicen var ud over al forventning og ekspeditionstiden imponerende kort (der blev taget højde fo... Mehr ansehen
Bredfald 6F, 9800, Hjørring, Dänemark
- info@magisketider.dk
- magisketider.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig bestilling
Hurtig bestilling. Svarede på besked om aftenen. Hurtig tilretning. Alt i alt helt perfekt
Super fin hjemmeside
Super fin hjemmeside, med rigtig god kundeservice. Har købt konfirmations indbydelser, og skal, klar bestille bordkort mm når vi har mere styr på den kommende fest.
Rigtig fine produkter og en kanon service
Det har været en super god oplevelse at købe invitationer til vores barnedåb igennem Magiske tider. Pænt layout som kunne tilpasses med få ønsker og hurtig levering.
Fantastisk produkt.
Sååå dejlig nemt, og jeg havde quiz’en på mail bare 2 timer efter jeg bestilte.
Super professionelt….
Super professionelt - hurtig respons og tilbagemeldinger … Kan varmt anbefales …
Nydelige produkter
Raskt svar, god kommunikasjon og bra service!😍 Tilpasser etter dine ønsker.
Helt perfekt service.’ 🤗
Helt perfekt service.’ 🤗
Lavede det præcis jeg ønskede mig.
Flot udført quiz og hurtig levering🥰 Vi…
Flot udført quiz og hurtig levering🥰 Vi har brugt magisketider ved begge vores børns barnedåb, og vi har været helt igennem tilfredse!
Fikk akkurat det vi bestilte raskt.
Hurtig svar og levering.
Hurtig svar og levering.
Rigtig fine indbydelser og bordkort.
Skøn service og det flotteste produkt
Fik det flotteste bordkort til min søns fødselsdag.
Hurtig design og levering.
Servicen i top.
Korte svartider og meget hjælpsomme
Har bestilt bryllupsquiz'er herfra af 2 omgange. Første gang var de helt perfekte. Anden gang drillede farven lidt, når jeg printede. Jeg var i kontakt med dem et par gange og fik den bedste service og farven blev justeret. Der blev svaret på mine mails hurtigt
Jeg havde bestilt en quiz
Jeg havde bestilt en quiz, og fik bekræftigelsen derefter for at annullere den. Nu over en uge senere har de stadig ikke reageret på annulleringen eller ladet mine penge gå retur ( står som reserveret )
Hvorfor pokker bekræftiget i ikke ?

Antwort von Magiske Tider
Virkelig pæne bordkort og menu kort
Virkelig pæne bordkort og menu kort. De var så pæne. Kom hurtigt og det var professionelt. Kan klart anbefale det
God & hurtig service
God & hurtig service. Købte en tip 13 rigtige til min søns konfirmation. Kan varmt anbefale denne side.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.