Fantastisk lækker kvalitet, hver dag. Jeg har lige læst om en kunde der havde en dårlig oplevelse, men om det var brødet eller kunden der var faldet sammen, lader jeg være op til alle de kunder, der... Mehr ansehen
Rigtig dårlig oplevelse af morgenbrødet af deres birkes. De var helt mørke og bagt alt for meget. Der mangler sprødhed og de er faldet sammen. Det er ikke første gang vi køber brød der og har oplevet... Mehr ansehen
Fantastik koncept. Vejgaard bageren er min absolut favorit bager, og efter at være flyttet udenfor Aalborg, blev jeg nødt til at undvære deres brød - lige indtil Magisk Morgen opstod 😊 Elsker det, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En fantastisk god ide’, at man kan sidde 28 km. Væk fra Vejgaard Bageri og nyde deres altid lækre brød - leveret lige til vores dør😃. God ide’, at man kan vælge mellem forskelligt indhold i pakker... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Bestil friskbagt brød og kager online og væk dine sanser med en symfoni af himmelske smage og fortryllende dufte! Lad bageriets delikate lækkerier blive en del af din daglige rutine og skab uforglemmelige øjeblikke med dem, der betyder mest for dig. Oplev den magi, der opstår, når du åbner døren for en levering af bageriets mest delikate kreationer, der ikke kun tilfredsstiller smagsløgene, men også hjertet. Lad os bringe nærvær og hygge til familiens samvær med disse vidunderlige mundfulde, der er skabt med kærlighed og omhu.
Dänemark
- magiskmorgen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Mig og min mand vi fik det alle beste…
Mig og min mand vi fik det alle beste og lækkers morgenmad tilbud levet fra vejgård bager det kan vi mere ene anbefale alle de gange vi har købt morgenbrød og kager derfra har altid vært det samme det svinger aldrig kvaliteten så er man til virkelig godt brød og kager vil vi helt klart anbefale at købe det her❤️🤗👍

Antwort von Magisk Morgen
Dejligt med levering til døren ,lækkert…
Dejligt med levering til døren ,lækkert brød til morgen og frokost 👏

Magisk koncept.
Vi stod op 2.juledag til frisk levering udenfor døren af morgenbrød. Brødet skal i ovnen og bages kort, efter den medfølgende opskrift. Herefter er det bare at nyde duften, sprødheden og smagen. Vi frøs det ene brød ned til en anden anledning og igen sad vi bare med skønt brød på tallerknen. Tak for magiske morgener. 🥳🙂

Antwort von Magisk Morgen
Super lækkert brød leveret til døren
Super lækkert brød leveret til døren, får de bedste anbefalinger herfra.

Super initiativ
Super initiativ. Lækkert brød. Vil helt sikkert benytte mig af ordningen igen.

Antwort von Magisk Morgen
Lækkert brød lige til døren
Lækkert brød lige til døren - perfekt vejledning til opvarming - super lækker kvalitet

Antwort von Magisk Morgen
Dejligt at stå op til kvalitetsbrød.
Dejligt at stå op til kvalitetsbrød på dørmåtten, det smagte fantastisk som altid når vi henter brød hos jer. Glæder mig til næste gang.
(Vi bagte (varmede) brødet i airfryer)

Lækkert brød til hele julen 😋
Lækkert brød til hele julen 😋
Kan varmt anbefales og ikke sidste gang vi bestiller fra jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Magisk Morgen
Virkeligt dejligt brød leveret lige til…
Virkeligt dejligt brød leveret lige til døren.

Ingen friske rundstykker
Jeg havde det indtryk, at der bliver leveret friske rundstykker/friskt morgenbrød, men det var blot sådan nogle til at varme, som jeg kunne have købt til halv pris i Føtex, det var skuffende og dyrt

Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!!
Det hele bragt til døren - forsvarligt pakket ind i papkasse med plast omkring. 5 min i ovnen og der var lune rundstykker. Alt smagte fortrinligt.
Det vil jeg helt sikkert bestille igen.

Antwort von Magisk Morgen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.