Magnetbuen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte en magbetbue til jul sidste år. Den kunne slet ikke hænge fast på væggen, og løsnede sig i siderne (trods vi fulgte den foreskrevne fremgangsmåde). De var meget flinke til at sende en ny med det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem hjemmeside at finde rundt, og hurtig levering. 💪🏽 Har selv én magnetbue, og skulle nu bruge en til en fødselsdag, og kan kun anbefale både produktet og leverandøren 👍🏽

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte den store pakke hos Magnetbuen, men der var desværre sket en fejl, så ét af de fire tilbehørsdele manglede. Jeg skrev en mail til dem, og med det samme oprettede de en ny ordre og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega fedt med den her bue som ingenting fylder som alt andet legetøj jo gør da den hænger på væggen. Min søn på 16 måneder elsker at pille magneter af og sætte dem på igen og øve sig i at sige hvad de... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

134 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad være med at køb dette produkt

Lad være med at køb dette produkt! Det er spild af penge.
Jeg har - ligesom så mange andre- oplevet problemer med at magnetbuen falder ned af væggen. Det har den gjort fra start af. Jeg har en ganske almindelig væg, og har opsat den efter forskrifterne og sågar fuldt anvisningsvideoen. Efter at have gået og sat den på plads hver anden dag, gav jeg til sidst op og pillede den ned.
Ved et tilfælde så jeg, at rigtig mange (størstedelen) oplever dette problem og at Magnetbuen af samme grund har været nødsaget til at producere “hjælpemidler” for at deres produkt kan virke. Jeg skrev derfor til Magnetbuen, i håb om at de ville gøre noget, eftersom de jo tydeligvis sælger et mangelfuldt produkt. Jeg var fra start af ærlig, og oplyste at jeg var klar over at reklamationen jo skete sent, men at jeg alligevel håbede de ville gøre noget. Først er der en medarbejder der beder mig sende billeder og forklare mere, og stiller forskellige spørgsmål. Herefter overtager en anden fra kundeservice, som prompte afviser med henvisning til at jeg har reklameret for sent. Det har jeg jo selv gjort opmærksom på fra s-t-a-r-t af! Tak for at spilde min tid på dette.
Finder det fuldstændig absurd at man kan være bekendt at tage 600 kr. for et produkt som man modtager afskillige reklamationer over, og man så ikke vil finde en ordning med de eksisterende kunder, men blot forsøge at sælge et mangelfuldt produkt til flere. Sådan er der åbenbart nogle der vil drive virksomhed. Køb jeres magnettavler et andet sted.

27. Oktober 2025

Hej Bianca,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det er vi kede af at høre. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når et produkt ikke lever op til forventningerne.
Vi kan dog se, at din henvendelse kom efter reklamationsfristen, og derfor havde vi desværre ikke mulighed for at behandle sagen som en reklamation. Vores kundeservice bad om billeder og oplysninger for at vurdere sagen bedst muligt – netop for at se, om vi alligevel kunne finde en løsning.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter og vejledninger, og der findes derfor ekstra tilbehør til kunder, som har særlige vægtyper eller udfordringer med monteringen. Mange kunder oplever, at disse løsninger gør en stor forskel.

Vi er ærgerlige over, at du ikke fik den oplevelse, du havde håbet på. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på info@magnetbuen.dk, hvis du ønsker at drøfte en mulig løsning ☺️

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg er overordnet set tilfreds…

Jeg er overordnet set rigtig tilfreds med magnetbuen. Den er flot, har en pæn farve og hæfter godt til væggen. Dog er jeg skuffet over, at det ikke fremgår tydeligere, at de bogstavs- og dyremagneter, man kan tilkøbe, er på engelsk. Det gør en stor forskel for mig, da jeg gerne vil bruge dem til at lære mit barn danske bogstaver — og det bliver forvirrende, når fx “O” viser en ugle, der jo starter med “U” på dansk. Hvis jeg havde været i bedre tid med gaven, havde jeg returneret magneterne.

10. Oktober 2025

God kundeservice

Jeg købte en magnetbue i december-24. Den sad fint på væggen i 6 mdr, så røg den ned hele tiden. Kontaktede kundeservice i juni-25. De sendte mig en ny bue, ganske gratis. Den holdte desværre kun i en dag, så røg den os ned hele tiden igen. Kontaktede dem igen og fik så 50% på en ny. God kundeservice! Jeg tænker bestemt det er min væg/maling den er galt med og jeg er derfor også blevet sendt et par ideer til hvad jeg ellers kan gøre 😃 Jeg syns altså det er god kundeservice at først sende en ny uden beregning, så sende en rabatkode til 50% og nye ideer. De fleste firmaer ville være ligeglade når pengene er betalt. Kan varmt anbefale Magnetbuen 😃

20. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktet klæber ikke ordentligt til…

Produktet klæber ikke ordentligt til væggen på trods af at den er monteret efter anvisning på en filtvæg.

20. Oktober 2025

Hej ☺️
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med at få tavlen til at sidde fast – det er selvfølgelig ikke meningen.
Vi hjælper meget gerne med at finde en løsning eller bytte den, hvis der er noget galt. Skriv endelig til os på hej@magnetbuen.dk, så vi sammen kan få det løst 🌸

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fin service men ærgerlig over produktet

Jeg har fået rigtig fin service og da jeg henvendte mig med den første magnetbue, som ikke ville sidde fast trods testen og væggen var som påskrevet, var de søde at sende en ny. Desværre med samme ærgerlige resultat. Derfor denne dårlige anmeldelse, da jeg oplever det som et virkelig dårligt produkt. Nu har firmaet fået lavet en MDF plade som man kan kan købe som tilbehør - og jeg tænker det må være fordi mange oplever at den simpelthen ikke sidder ordentlig fast på de fleste glatte vægge. Ideen er fantastisk, men produktet holder desværre ikke det som det lover.

15. Oktober 2025

Hej 🌈
Tusind tak for din ærlige anmeldelse – og for at du fremhæver, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det sætter vi stor pris på 🌟

Vi er kede af, at MagnetBuen ikke har fungeret optimalt på din væg. Vi oplever, at MagnetBuen fungerer fint i langt de fleste hjem men desværre er der nogle vægtyper, hvor hæfteevnen kan drille – og det er altid ærgerligt, når det sker. Desværre har vi også erfaret, at nogle typer maling og vægfinish kan påvirke hæfteevnen, og det kan give de udfordringer, du beskriver.

Netop derfor har vi udviklet vores MDF-plade som et frivilligt tilbehør, så alle – uanset vægtype og finish– kan få glæde af MagnetBuen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback hjælper os med at blive endnu bedre 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min pakke blev udleveret til en forkert…

Min pakke blev udleveret til en forkert person. Herefter fik jeg den bedste service fra Magnetbuen, de fremsendte straks en ny pakke med mine varer og de sørgede selv for kontakten med GLS.
Det er den bedste service jeg nogensinde har fået

1. Oktober 2025

FRA SUR TIL GLAD :-)

Jeg kunne ikke få den til at sidde fast på væggen på trods af, at jeg havde fulgt deres guideline. Magnetbuen var fantastisk søde og sendte mig en ny, da de vurderede, at der måtte være tale om en produktionsfejl. Nu har vi fået den nye, og den fungerer! Min datter på 1 år er SÅ glad for den. Jeg trækker min sure anmeldelse tilbage. De har virkelig været behjælpelige med det hele, så tak! Anbefaler 100 % andre at købe den :-)

21. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og imødekommende service

Super god, hurtig og imødekommende service. Jeg har været i kontakt med Michelle fra MagnetBuen i forbindelse med min ordre, og jeg har kun oplevet at blive behandlet utrolig godt som kunde. Min magnettavle havde problemer med at klistre, og ikke nok med ekstra og grundig vejledning, fik jeg tilmed også tilsendt en ny tavle med det samme. Rigtig god oplevelse at handle hos MagnetBuen 💛🥰🌈

19. August 2025

Kan varmt anbefales!

Vi gav vores søn en magnetbue i 2 års fødselsdagsgave tilbage i januar og både ham og storbror er helt vilde med den! Den sidder godt fast på væggen og selv Magnatiles kan sidde fast på den, så dén leg bliver gladeligt udvidet hver gang! Kan varmt anbefale en magnetbue fra Magnetbuen!

6. Jänner 2025

Klar anbefaling

Bestilte tæppet om aftenen og allerede besøge morgen var det klar til at blive hentet i pakkeshoppen.
Virkelig fint og blødt produkt, perfekt til baby’er og børn til leg og tumling. God størrelse som ikke fylder hele gulvet. Klart anbefaling herfra.

26. Mai 2025

Super god service

Super god service og virkelig hurtig leveringen. Det var også godt pakket. Gode magneter også
Produktet levede dog ikke op til mine forventninger, men så blev kundeservice kontaktet og vi blev enige om det var en produktionsfejl. De var SÅ hurtige til at løse det og sende et nyt, og indtil videre er der intet problem. Min datter er glad for buen og sætter pris på en hurtig løsning!
Hvis der opstår problemer, så kan jeg anbefale at kontakte dem da de er virkelig venlige og hurtige.

12. Mai 2025

Meget skuffet over produktet

Jeg købte jeres magnetvæg til min søn, og efter at have monteret den, må vi konstatere, at den overhovedet ikke lever op til forventningerne. Vi har monteret den på en væg, der er præcis som beskrevet, men allerede 6 timer senere faldt det hele ned.
Udover det er selve magneten så svag, at halvdelen af vores magnatiles glider ned. Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse med produktet.

23. März 2025

Hej Maja 🌈

Vi er virkelig ærgerlige over at høre, at din MagnetBue ikke har levet op til forventningerne. Det lyder bestemt ikke, som det skal være, og vi ville have sat stor pris på, at du havde kontaktet os direkte, så vi kunne finde en løsning sammen.

Der kan i sjældne tilfælde være tale om en produktionsfejl, og i disse tilfælde vil vi meget gerne hjælpe dig videre. Du er velkommen til at skrive til os på info@magnetbuen.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde frem til den bedste løsning for dig.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig videre! 😊

Michelle, MagnetBuen 🌸

Det er noget værre bras

Det er noget værre bras, desværre.
Der er intet unikt ved vores væg, men den falder af hver aften. Nu, på dag 6, så er det efterhånden ved at være sparsomt hvor meget klister der er tilbage.

Brug jeres penge på noget andet og mere holdbart.

18. März 2025

Hej Stine 🌈

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med din MagnetBue. Det er selvfølgelig ikke meningen, at den skal falde ned, og vi ville meget gerne have haft muligheden for at finde en løsning sammen med dig.

MagnetBuen kræver en helt glat væg for at hæfte korrekt, og i de fleste tilfælde kan udfordringer løses med vejledning eller justeringer. Vi vil meget gerne hjælpe, hvis du kontakter os direkte – enten med tips til opsætning eller en anden løsning, der passer til din situation.

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@magnetbuen.dk, så vi kan finde den bedste løsning for dig 😊

Håber at høre fra dig, de bedste hilsner
Michelle, MagnetBuen 🌸

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget svag i magneten

Jeg synes den er utroligt svag i magneten, så få kan den ikke engang holde en magnatiles og der skal ingenting til før de tynde magneter der høre til falder ned. Så man skal ikke forvente at kunne bruge sine andre magnet ting på den. Det er skuffende, da vi havde regnet med en masse magnet leg. Men den kan kun lige holde de tynde lette magneter.

3. März 2025

Hej Katrine 🌈
Jeg er ærgerligt over at du ikke har hevet fat i os, så vi sammen kunne finde en løsning på det du oplever, for sådan skal det ikke være at have en MagnetBue, den skal kunne holde til de magneter du omtaler ☺️

Prøv og skriv en mail til info@magnetbuen.dk, så vi sammen kan finde ud af om der er en produktionsfejl på din MagnetBue 🌈

Glæder mig til at høre fra dig! 🌸

De bedste regnbue hilsner
Michelle, MagnetBuen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr