Csak kipróbálásból rendeltem egy kisebb ékszert, és végül nagyon megszerettem. A design minimalista, de mégis kitűnik. A szállítás kicsit tovább tartott, mint gondoltam, de megérte.
Unternehmen hat geantwortet
Őszintén nem számítottam rá, hogy a nyaklánc élőben ennyire elegáns lesz. A kidolgozás nagyon tiszta, egyáltalán nem tűnik olcsónak. A szállítás is rendben volt, semmi gond.
Unternehmen hat geantwortet
Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog tbh. A karkötő nagyon kellemes a bőrön és egyáltalán nem tűnik olcsónak. Már naponta hordom és még mindig újnak néz ki
Unternehmen hat geantwortet
Őszintén ez egy olyan vásárlás volt ami nem igényelt sok gondolkodást és mégis bevált. Egyszerű darab de nem tűnik olcsónak. Pár napja folyamatosan rajtam van
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
A szállítás rendben volt, semmi gond. A termék jó állapotban jött és kényelmes viselni

Antwort von Magyarbijoux
A gyűrű tökéletesen passzol és egész nap nem zavar. Általában idegesítenek a gyűrűk, de ez teljesen rendben van

Antwort von Magyarbijoux
Kicsit random rendeltem és nem vártam sokat, de jó lett. Kényelmes, jól áll, nincs semmi gond vele. Lehet rendelek még egyet tbh

Antwort von Magyarbijoux
A téli kollekcióból választottam valamit és tényleg nagyon elegáns. A színek lágyak és szinte mindenhez passzolnak. Lehet rendelek még lol.

Antwort von Magyarbijoux
gyors volt a szállítás és a termék jó, semmi extra de hozza amit kell

Antwort von Magyarbijoux
Ajándékot rendeltem innen és jobban sikerült mint vártam. A design prémium hatású és nem túlzás. A csomagolás is rendben volt.

Antwort von Magyarbijoux
Aranyos darab, jó tapintás, és nem irritálja a bőröm ami nálam fontos

Antwort von Magyarbijoux
A gyűrű tökéletesen illik és egész nap kényelmes. A csomagolás egyszerű volt, de szép, nem túlzás.

Antwort von Magyarbijoux
Vettem egy karkötőt a férfi kollekcióból és tényleg masszív. Nem túl nagy, csak letisztult és egyszerű. Hétköznapi és elegáns outfithez is jó.

Antwort von Magyarbijoux
Vettem egy karkötőt a női téli kollekcióból és annyira szép. A színe meleg és visszafogott, nem túl feltűnő, pont ezt szeretem. Minden nap hordom és még mindig újnak tűnik.

Antwort von Magyarbijoux
A téli kollekcióból rendeltem és a stílus nagyon modern. Visszafogott de mégis észrevehető, ezt szeretem. Már egy ideje használom, eddig semmi gond.

Antwort von Magyarbijoux
őszintén kicsit bizonytalan voltam az elején, de a minőség meglepett. Nem olyan, mint az olcsó netes cuccok. Inkább prémium érzés.

Antwort von Magyarbijoux
Nem vártam sokat de tényleg jó minőség. Tartósnak érződik és nem olyan mint az olcsó kiegészítők. A szállítás is rendben volt.

Antwort von Magyarbijoux
Az egész folyamat elég egyszerű volt. Az oldalon könnyű volt böngészni, a fizetésnél sem volt semmi furcsa lépés. Maga a termék jól elkészített és elegáns.

Antwort von Magyarbijoux
2 db cipőt rendeltünk, mindkettő használhatatlan szemet. A domaint átírták .hu-ról .com-ra a rendelés óta, alig találtam meg őket. Írtam emailt arról, hogy szeretném visszaküldeni, kaptam rá választ, hogy sajnálják, hogy késik a termék (2 hete várjuk). Ha az életben visszakapom a pénzem még visszajövök írni.
Edit: nem fogom visszakapni a pénzem mert” Akciós vagy kedvezményes árú termékek esetében sajnos nem áll módunkban visszaküldést elfogadni”. Milyen indok ez? 😀

Antwort von Magyarbijoux
Kamu oldal, lehet rendelni, de ha utána el akarja érni őket az ember, már nem lehet.
Nem is jó terméket küldtek.
A telefonszám is amerikai…

Antwort von Magyarbijoux
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.