Det Ingredienser ni använder tilltalar och är väldigt viktigt för mig och då vet jag att jag får allra bästa chokladen att njuta av❤️. Det andra jag uppskattar är att ni tar er tid att handskrivna... Mehr ansehen
Chokladen var bra, men företaget skickar så otroligt många mail om att lämna omdöme så min rekommendation är att inte köpa för att slippa alla mail. Ändrat till fem stjärnor efter snabb uppföljning... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Att allt är nötfritt är en otrolig hjälp för min man är nötallergiker. Det är så svårt och komplicerat att hitta godis som är bra (utan nötter). Var lite svårt att få veta när adventskalendern skull... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Sveriges populäraste premiumchoklad - en helt ekologisk chokladfabrik. Utan spår av nötter, gluten eller soja, mer än 30 internationella utmärkelser och prisad design. Vi har allt från exklusiv bean to bar till vackra julkalendrar, chokladstrutar, neapolitaner och produktionschoklad som dagligen används på mängder av framstående konditorier, bagerier och restauranger. Export till Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Japan.
Virkesvägen 9, 23837, Oxie, Schweden
- 040459505
- order@malmochokladfabrik.se
- malmochokladfabrik.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Precis fått hem en stor beställning
Precis fått hem en stor beställning, andra gången dom packar i fel antal för mig.Denna gång saknades det 7 st chokladkakor. Får se hur dom hanterar detta. Gäller ordernr 8563. Står på min fru.

Antwort von malmochokladfabrik.se
Gott och bra design
Jag har köpt Malmö Chokladfabriks adventskalender i ett par år nu, men jag måste säga att årets upplaga var nog den finaste hittills. Chokladen var också lika god som alltid. 😋 Denna kalender får 10/10 som alltid.
Godis!Jag använde den ena kakan bakchoklad…
Jag använde den ena kakan bakchoklad 70% till att göra wienernougat, det blev supergott!
Very good chocolate
Chokladen var bra, men upplevelsen kass.
Ändrat till fem stjärnor efter snabb uppföljning och åtgärd från företaget!

Antwort von malmochokladfabrik.se
Kalender
Kalendern! Fantastisk kvalitet roligt tryck och choklad som är himmelsk. Allt känns omtänksamt och charmigt och jag blir glad varje morgon! Jag är 56 år gammal men känner mig som en åttaåring inför varje lucka :)
Bra produkter och snabb leverans.
Mycket fin och trevlig service
Mycket fin och trevlig service, snabb leverans, toppenbra produktinformation på webbsidan, personligt meddende i paketet med "Tack för din beställning" och GOD choklad med fin variation. Leveransadressen hade blivit fel på en av mina beställningar, jag mejlade dagen efter och frågade om det gick att ändra (detta var på helgen) och på måndagen fick jag besked om att det gick bra med trevligt bemötande! :)
De har inga nötter i sin produktion!
Har alltid fått väldigt god choklad.
Har alltid fått väldigt god choklad.
Brukar svänga inom butiken på Hamngatan.
Älskar deras choklad med kaffekross😋
Köpte även deras fina Julkalender
Det är adventskalender börjar nästa…
Det är adventskalender börjar nästa månad. Så jag vet inte än
Att allt är nötfritt är en otrolig…
Var lite svårt att få veta när adventskalendern skulle komma, det hade varit fint att få besked i förväg vilken vecka. Just för att det skulle vara en överraskning till honom.
Kan man önska lite? Mer choklad som har 70% chokladhalt i de små "Lagom-bitarna" vore toppen. Sen är jag gärna med och gör reklam för er så fler personer, butiker mm hittar era fantastiska produkter. :)
Fantastisk choklad som är tillgänglig…
Fantastisk choklad som är tillgänglig för alla kan bara rekommendera!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.