Jeg købte et hus med garageporte installeret af firmaet. Det lykkedes mig ved et uheld at få porten af skinnerne og gøre en af fjedrene løs. Mærkaten på porten viste 2016, så jeg havde ikke de sto... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Kontaktinformationen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Professionel tilgang til opgaven
Professionel tilgang til opgaven. God rådgivning og levering til tiden. Kan klart anbefales.

Antwort von MA Montage & Porte
Meget hjælpsom og fagligt dygtig
Meget hjælpsom og fagligt dygtig. Så både i dele og helheder og fik forklaret såvel reparation af vores garageport samt anvendelse af andre enheder på en fin og konstruktiv måde 😄 Var åben over for spørgsmål og supplerende opgaver.
Supplerede reparationen med flere finesser. Både min mand og jeg er meget tilfredse.

Kan varmt anbefale MA Montage
Kan varmt anbefale MA Montage, hvis du skal have udskiftet din garageport. Fik sat ny og bredere port i min garage. Mads sørgede for at indhente tilbud fra murer og elektriker, og selvfølgelig selv montere porten. Alt forløb efter en snor. God sparring og dialog undervejs. Tydeligt at Mads sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt.

Fremragende service
Fremragende service. Porten fikset samme dag som jeg ringede!
TAK!

Hurtig service.
Vi havde problemer med at vores gamle port ikke længere ville lukke ordentligt.
Så fik vi fadt i Mads en mandag morgen kl. 8.
Mandag aften kl. 18:15 stod han der og fiksede det hele.
Fantastisk service.

Mads er bare super!
Mads er bare super!
Mange erfaringer mht. håndværkere siger mig, at Mads så absolut ligger i spidsen hvad angår hele processen. Tider, aftaler, priser - alt kørte bare lige ud ad landevejen.
Vi kan absolut på det varmeste anbefale alle at bruge MA Montage & Porte.

Tiptop!
Service-minded, hurtig, fleksibel, venlig, forudseende, giver besked som lovet - kan absolut anbefales.

Antwort von MA Montage & Porte
Havde længe og ude held ledt efter et…
Havde længe og ude held ledt efter et nyt garagehåndtag til erstatning for et, som var knækket. Mads fra MA fandt det og fik det hjem fra fabrikken i Polen på under en uge. Nemt og det passer perfekt - helt magen til det gamle.

Hurtig problemløsning
Jeg havde et teknisk problem en søndag aften. Skrev til MA Montage & Porte og fik hurtigt svar tilbage samme aften, således at jeg selv kunne klare problemet. Usædvanlig god service. Kan varmt anbefales.

Alt var som aftalt
Alt var som aftalt. Vi er super glade for hans arbejde og kan varmt anbefale Mads 😊

Fantastisk god service
Fantastisk god service, dygtig montør og rigtig gode kvalitetsporte.
Value for money

Antwort von MA Montage & Porte
Super service og alt som aftalt

Antwort von MA Montage & Porte
Kvalitets porte i højeste kvalitet
Kvalitets porte i højeste kvalitet.
Vi har fået monteret to ledhejseporte med motor, levering til tiden som altid & alt køre som en drøm.

fair pris
Automatisk garageport. Fair pris - god kvalitet - levering til tiden. Lad være med at montere som gør-det-selv. Proffessionel montering er hurtig og effektiv.

Antwort von MA Montage & Porte
Dygtigste og mest professionelle…
Dygtigste og mest professionelle garageport montør og med den bedste service :)

Antwort von MA Montage & Porte
Mads/MA Montage er gennemført…
Mads/MA Montage er gennemført professionel. Meget venlig og imødekommende og usædvanligt serviceminded. Kan varmt anbefales.

utrolig professionel service
Meget hurtig behandling og utrolig professionel service.
Grundig vejledning i den rigtige løsning.
Som Etta Cameron ville have sagt for den ekstraordinære flotte præstation: "Du får fem af mig" c",)

Antwort von MA Montage & Porte
Virkelig god service og udførsel.

Fremragende service
Vores motor til garageporten gik i stykker. Sendte en mail til MA Montage, som hurtigt blev fulgt op af en telefonopringning fra Mads, der hurtigt kunne identificere problemet. Han rykkede ud dagen efter og opsatte efter aftale ny motor og skinne. Han gav en masse gode råd under opsætningen og var hele tiden venlig og serviceminded.
Vil varmt anbefale MA Montage.

Antwort von MA Montage & Porte
Motoren til min garageport gik i …
Motoren til min garageport gik i stykker en formiddag for ca. 14 dage siden. Jeg ringede til MA Montage ved 11 tiden. Kl. 13 var han her med en ny motor og en time efter kørte porten op og ned igen. Super hurtigt og en meget venlig betjening.
Med venlig hilsen
Leif la Cour

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.