Maniac Nails Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend enthousiast over de gellaknagelstickers van Maniac! Vooral de kwaliteit van de vernieuwde designs is echt enorm verbeterd. Ze blijven bij mij makkelijk langer dan twee weken mooi zit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The stickers are easy to apply, the top coat gives a perfect finish, everyone thinks it's from a nail salon. After learning how to apply it best for longer lasting, it is better, it can hold up to 2... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De kwaliteit wordt steeds beter en ook hebben ze steeds leuke nieuwe designs. Ik ben nu al ruim een jaar lid en fan en ik heb veel complimenten over mijn nagels mogen ontvangen. De tips die ik vo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een prachtig product. Helaas kreeg ik een heftige allergische reactie. Ik heb contact opgenomen en ik heb een hele vriendelijke mail terug ontvangen en mijn volledige aankoop bedrag snel terug mog... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

103 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg blij met de mooie Maniac…

Heel erg blij met de mooie Maniac Stickers! Vorig jaar in april naar het event in Amsterdam geweest en dat was echt heel erg gaaf!

23. Juni 2026

Antwort von Maniac Nails

Wat super leuk om te horen dat je naar een Maniac Event bent geweest. Love it!! 💜

Hopelijk zien we je vaker!

Een geweldige manicure

Een geweldige manicure. Nagels blijven minimaal 14 dagen mooi. En altijd snel verzonden.

16. Juni 2026

Antwort von Maniac Nails

Super fijn en leuk om te lezen 💜

Good quality product

Good quality product. Great customer service! Been a customer for 3 years now.

17. Juni 2026

Antwort von Maniac Nails

We're so glad to hear you enjoy our products and customer service, and that you have been with us for 3 years already! 💜 💜 💜

Prachtige gelnagelstickers van Maniac

De stickers van Maniac zijn wel echt de beste van alle stickers die ik heb gebruikt. Voordeel is ook dat er twee sets in een doosje zitten. Verder is de service van Maniac fantastisch. Mocht er een keer iets mis zijn met het product, dan wordt dat geweldig opgelost. Er is fijn, persoonlijk contact. Nooit gedacht dat ik zelf zo makkelijk mooie nagels kon zetten. Oefening baart kunst en ik ben in een half uurtje klaar. Ze blijven bij mij ook veel beter en langer zitten dan acryl of gelnagels. Ik gebruik ze al jaren naar volle tevredenheid 🥰

14. Juni 2026

Lieve,

Wauw, wat een geweldige review. Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te schrijven! 💜

Wat ontzettend leuk om te horen dat je al jaren zo tevreden bent met Maniac en dat onze stickers zelfs je favoriet zijn geworden. Daar worden we echt heel blij van. Ook fijn om te horen dat je onze klantenservice zo waardeert.

En natuurlijk zijn we stiekem ook heel trots dat je nu zelf in een half uurtje zulke mooie nagels kunt zetten. Oefening baart inderdaad kunst!

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en voor het jarenlang dragen van Maniac.

Veel liefs!💜

Mooie designs

Mooie designs, snelle levering, goede klantenservice.
Ideaal om lekker thuis je manicure te doen en het blijft zeker 2 weken zitten. Wel goed je nagels reinigen voor het plakken en na een week een nieuwe toplaag aanbrengen.

11. Juni 2026

Antwort von Maniac Nails

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en services! En dat je wel 2 weken kan genieten van Maniac! 💜

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It makes my nails stronger

It makes my nails stronger, I can easily apply the nails myself, and I have beautiful nails for more than 3 weeks. I love their colours.

15. Mai 2026

Antwort von Maniac Nails

So glad to hear you are happy with our designs, the application process and that they stay on for over 3 weeks! Love it! 💜

Hele fijne ervaring!

Hele fijne ervaring!! Ging heel makkelijk en hele mooie nagels, super blij mee😊😊😊

9. Juni 2026

Fijn om te horen! Ga zo door! 💜

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima produkt.

Fijn produkt. Binnen een half uur mijn nagels gedaan. Nu benieuwd of het 2 weken blijft zitten en of het makkelijk te verwijderen is!

6. Juni 2026

Antwort von Maniac Nails

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Mocht je nog wat extra tips willen voor het verwijderen, check onze 'how to remove' pagina op de site! 💜

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top kwaliteit en gemakkelijk en snel aan te brengen

Fantastisch product eens je het onder de knie hebt. Heel gemakkelijk en snel aan te brengen. Top kwaliteit en het blijft perfect zitten tot ik ze eraf haal na 3 weken. Als je ze langs de bovenkant losmaakt blijven je nagels onbeschadigd. Heel blij mee!

2. Juni 2026

Antwort von Maniac Nails

Wat super fijn en leuk dat je tot wel 3 weken kan genieten van Maniac! En geen beschadigde nagels natuurlijk! Ga zo door! 💜

Eenvoudig mooi verzorgde nagels

Ideale manier om altijd mooi verzorgde nagels te hebben, zonder veel tijd kwijt te zijn. Ik gebruik maniac nu al drie jaar en mijn nagels zijn in topconditie! Setje blijft bij mij minimaal 3 weken zitten en haal ik eraf vanwege de uitgroei, niet omdat ze chippen of beschadigingen. Ik ben fan!

Antwort von Maniac Nails

Super leuk dat je bij Maniac terecht bent gekomen, en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze gel stickers! En dat wel voor 3+ weken! Love it 💜💜💜

Heel tevreden!

Altijd super blij met de de leuke designs en de stickers blijven goed zitten. Als je een vraag hebt, is de klantenservice ook erg vriendelijk. Ik ben al een jaar fan!

Antwort von Maniac Nails

Wat super leuk om te horen dat je al een jaar fan bent van Maniac!! 💜 We love it.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service en snel

Antwort von Maniac Nails

Heel erg bedankt voor je lieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Mocht je ooit nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Geniet van je Maniac momentjes! 💜

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige nagels in een handomdraai

Dit is de oplossing voor iedereen die niet van rotzooien houdt met nagellak en niet een fortuin kwijt wilt zijn aan een salon. Ik gebruik het al 2 jaar en ben er zo blij mee! Levering is altijd mega snel kwaliteit heel goed!

Antwort von Maniac Nails

Precies zoals we ze bedoeld hebben! Geweldig om te horen dat je zo geniet van de Maniac producten 💜

Fijne nagels!

Gebruik het nu al zo'n 2/3 jaar.
Sinds een jaar een abonnement.

Super tevreden over, nagels blijven zeker 2 a 3 weken mooi zitten, ze moeten er dan ivm de uitgroei niet omdat ze loslaten.

Ook hele fijne service en contact met de klantenservice!

Antwort von Maniac Nails

Heel erg bedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat! 💜

Wat een ontdekking!

Wat een ontdekking! Duidelijke site, snel geleverd, makkelijk te plakken, blijft lang zitten en ook nog een heel snel en goed klantencontact indien er toch een probleem is.
En dit scheelt enorm veel tijd. De nagelstudio's zijn er minder blij mee denk ik.

12. Mai 2026

Antwort von Maniac Nails

Wat super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en onze service! 💜

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr