Marcelina Bewertungen 89

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer dan tevreden! Snel bezorgd (de volgende dag al) en hele mooie kaarten van goede kwaliteit! Ze waren netjes verpakt, de setjes ook in plastic en er waren mooie boekenleggers bij gedaan. Twee kaart... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helaas gaan de negatieve reviews over een andere webshop. Over marcelina ben ik niks anders dan positief! Super fijn contact en staat paraat voor vragen. Heel groot assortiment van prachtige artikel... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen
  2. Fachhandel für Geschenkverpackungen
  3. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  4. Schmuckdesigner
  5. Schmuckreparaturservice
  6. Fachhandel für Kartenmaterial

Vom Unternehmen geschrieben

Website in kaarten, sieraden, accessoires en meer. Kort samengevat: een cadeautjeswebshop! :)

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Wat een leuke webshop!

Wat een leuke webshop! Dit is de eerste keer dat ik hier kom maar beslist niet de laatste. Heel mooie kaarten, prachtig inpakpapier. Wat een feestje! En dan is de eigenaresse ook nog eens heel vriendelijk en bereid om te helpen. Ik ben fan!

9. Jänner 2026

Yes! Wat een leuke review ♥️ hartelijk dank

Cadeauzakjes

Cadeauzakjes gezocht en op internet is alles in grote hoeveelheden. Op deze site kan ik normale hoeveelheden bestellen om een paar mensen te verassen.
Erg leuke producten op de site, het was moeilijk kiezen 😅
Heel snel bezorgd en erg tevreden over de producten.

23. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beste

Beste,
Ik verwijs naar bestelling nr #8652 dd 03/02/24.
Tot op vandaag 26/04/24 heb ik de bestelling niet ontvangen. Enkel op 05/02/24 een melding gekregen dat de levertijd ca 8 à 16 dagen bedraagt. Sindsdien niets meer. Uw mailadres blijkt buiten gebruik.
Ik kijk uw reactie tegemoet.

Dorine Vantomme

3. Februar 2024

Antwort von Marcelina

Hoi, deze reactie is niet bij de juiste webshop geplaatst. Zou u de reactie willen verwijderen? Ik verkoop kaarten en inpakproducten.

Echt een aanrader!

Ontzettend leuke inpak producten en kaarten voor een eerlijke prijs! Snelle verzending en fijn contact.

7. Februar 2024

Dankjewel :)

Topservice

Marcelina heeft prachtige kaartjes en superleuk inpakpapier. En ook een snelle service.

Super! Dankje 😄

Zeer tevreden!

Marcelina is een lieve vrouw met heel veel passie voor haar werk. Ze pakt de bestellingen erg leuk in en is altijd heel snel met verzenden.
En dan is het ook allemaal nog super voordelig. Bedankt Marcelina!

Lief! Dankjewel ❤️

Mooie kaartjes/inpakspullen

Wat een mooie kaartjes en inpakspullen verkoopt Marcelina! Ik bestel regelmatig wat en vind het een goede kwaliteit voor een mooie prijs. Marcelina is (klant)vriendelijk en ze doet altijd wel iets extra's bij je bestelling:-)

Lief van je ❤️ dankje

Super!

Niet heel vaak nog besteld, maar hele goede service. Ze denkt met je mee als je iets zoekt voor op een kaartje bijvoorbeeld. De bestelling wordt erg leuk ingepakt en zelfs bij de bestellingen een extra cadeautje erbij! Als ik kaarten en inpakpapier nodig heb, bestel ik hier :)

Dankjewel 😄❤️

Inpakspulletjes

Super leuke inpakspulletjes en kaarten besteld. Goede kwaliteit en een snelle bezorg service!

5. September 2023

Dankjewel 💕

Marcelina is een topper

Marcelina is een topper! Ze heeft hele leuke inpakspullen en maakt prachtige kaarten❣️ de verzending is super snel en zo lief dat er altijd een presentje bij zit. Voor de mooiste inpakspullen moet je bij marcelina zijn!

Lief! Dankje ❤️

Aanrader

Wat een leuke site! Als je iets bestelt, komt het binnen als een cadeautje en er zit altijd iets extra’s bij. Ik bestel regelmatig, want ik mag graag kaartjes sturen. Echt een aanrader!

7. März 2024

Lief! Dankje 😄

Mega leuke webshop♥️

Mega leuke webshop! Marcelina is heel creatief, ontwerpt de leukste kaartjes en geeft een super goede service! Ik bestel graag bij haar!

14. März 2024

Antwort von Marcelina

Dankjewel voor je lieve reactie ❤️

Meer dan tevreden!!!

Meer dan tevreden!!! Een van de beste webshop voor al je kaarten en o.a inpakproducten. Lage prijzen voor prachtige producten! Super fijne communicatie en ontzettend mooi verpakt! Dank je wel Marcelina voor jou service!

22. Dezember 2023

Ah lief! Dankje ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie website met een goede snelle service en bezorging

Er staan recent een paar negatieve beoordelingen , maar deze zijn verkeerd geplaatst, deze mensen hebben bij Marceline schoenen besteld en nooit gekregen helaas....maar ze hebben geen inpakspullen of kaarten bij Marcelina.eu gekocht
Dit is jammer want Marcelina.eu is een hele mooie betrouwbare webshop met prachtige spullen, goede en snelle bezorgservice!

14. März 2024

Antwort von Marcelina

Jammer hè 😢 hopelijk gaan de reacties alsnog weg. Bedankt voor je review

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr