Marcellapizza Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste italiensk pizza og pasta i DK. Det er som at sidde i Italien. Virkelig god BIGA dej, og helt fantastiske smagfulde ingredienser🤩 Hver mundfuld er bare WAUU❤️🍕❤️🍕 Tak for vidunderlig mad, v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hyggelig Restaurant med helt sublim mad, dejlig stemning og fantastisk betjening. Vi var fem på besøg og vi var alle meget tilfredse med vores retter, helt forrygende mad. Jeg fik “La... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi besøgte Marcella pizza den 24 september. Havde forinden fået at vide, at vi gerne måtte have vores hund med. Både os og hund fik en hjertelig velkomst. Hundetæppe i sofaen, hvor vores hund kunne... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Marcella oplyser ikke på deres hjemmeside, at den rabat de giver kun er for online bestillinger. Det er falsk varebetegnelse og snyd. De kunne ikke finde ud af at give rabatten fordi vi ringede dern... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

31 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste italiensk pizza og pasta i DK

Tak for vidunderlig mad, virkelig gode vine og drinks og skønneste betjening.
Kæmpe anbefaling herfra🤩🍕❤️

21. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uetisk!!

Min familie og jeg havde en meget uheldig oplevelse med spisestedet. Denne anmeldelse er ikke baseret på kvaliteten af maden, men snarere på manglende etik.

Vi havde besluttet os for at spise på Marcella, men da vi ankom til stedet blev min store søn og kone i tvivl. Derfor ville de lige studere menukortet udenfor. I mellemtiden var min lille søn blevet voldsomt tissetrængende og kunne ikke holde sig. Han er 7 år gammel. Jeg gik derfor ind i restauranten for at spørge om han ikke måtte låne toilettet. Til min store overraskelse blev jeg mødt af en ung tjenerinde, der oplyste mig at toilettet kun var til betalende kunder. Jeg adspurgte denne tjenerinde, om hun i ramme alvor mente, at hun ikke ville låne toilettet til et barn på 7 år. Hertil svarer hun, at det var chefens ordre. Jeg spørger herefter om chefen er tilstede, da jeg mener at det strider mod alt etik og ordentlighed. Dette glider tjeneren elegant udenom at svare på. Da hun er meget vævende spørger jeg ind til om han må låne toilettet eller ej og oplyser at alternativet er, at min søn risikerer at tisse på gulvet. Igen undelader tjenerinden at tage stilling. Først da min resterende familie træder ind i restauranten og tjeneren opfanger at vi påtænker at spise der, åbner hun op for muligheden. Jeg orienterer selvfølgelig om, at vi på ingen måde agter eller har lyst til at lægge vores penge i en så uetisk restaurant. Vi går efterfølgende ind til Halifax, hvor vi uden problemer bliver mødt af en tjener, der lader os låne toilettet med største velvilje. Selvsagt er det et sted man har lyst til at støtte og vi ender med at spise en dejlig middag på stedet. Sådan kan man også vinke farvel til 1500+ kroner - forretning må åbenbart køre forrygende for Marcella.Skam jer Marcella og kæmpe thumbs up til Halifax, der helt sikkert har et velfungerende moralsk og etisk kompas ift. at drive restauration. Jeg sætter aldrig mine ben på Marcella ej heller kommer vi til at anbefale den til venner og familie m.m. Føj!!!!

10. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste pizzaer ever!!!

De bedste pizzaer ever! Meget autentisk med italienske råvarer og italiensk kok. Rigtig hyggelig restaurant, lidt til den rå side. Tjeneren, Eigell gav en vidunderlig service, ingen tvivl om, at hun har det rigtige job. Åhhh vi glæder os til at komme igen🧡🇨🇮

26. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En sand Italiensk perle !

Jeg fik “La Montagna” med rigatoni, pasta, cremet græskar, gorgonzola, bacon og trøffel og det var intet mindre en himmelsk - ren nydelse fra første til sidste bid.
En smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Et sted vi helt sikkert vender tilbage til.
Kæmpe anbefaling !

25. Jänner 2026

Fantastic pizza

Fantastic pizza, the dough its tasty and crispy. Good wine and don’t forget the tiramisu.
Service top.
I love it not the first and surely not the last time.
Italian to the core!

16. Jänner 2026

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse.
Mega sødt personale og de behandler deres kunder godt. Maden smagte også virkelig virkelig godt og jeg glæder mig til at komme igen.

11. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr