Banner for MARC INBANE

MARC INBANE Bewertungen 368

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas een vlekkerig resultaat. Heb de klantenservice gecontact, op 3 verschillende manieren aangebracht. Slechts 2 druppels vermengt met 2 oogcremes en de Hydratant van Marc Inbane, maar vlek op vo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke zelfbruiner mist moet het wel iedere avond gebruiken want het blijft bij mij geen 9 dagen zitten. Maar alsnog ben ik er heel erg tevreden mee. Geen onzuiverheden erdoor wat ik meestal wel kr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne producten, ik krijg altijd een compliment wat een mooie bruine kleur ik heb van de selftanning. Makkelijk besteld, snel geleverd en een cadeautje om uit te pakken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marc Inbane gebruik ik al verschillende jaren, er is naar mijn idee geen enkele zelf bruiner die kan tippen aan dit merk.. mousse, druppels, spray, I love ❤️ it all Even sprayen en hup klaar voor ee... Mehr ansehen

1. Kosmetikindustrie
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Kosmetikbedarf
  4. Kosmetikproduktehersteller
  5. Kosmetikgeschäft
  6. Hautpflegeklinik

Über MARC INBANE

Vom Unternehmen geschrieben

MARC INBANE is a leading player in the world of natural tanning cosmetics and is beloved by a wide audience. Several influential fashion houses, hair and makeup artists, dermatologists, and celebrities have been fans from the very beginning.

MARC INBANE has since won several awards and is available in over 45 countries.

Natural tanning without harmful UV radiation

Vom Unternehmen geschrieben

High-quality ingredients, innovative products
MARC INBANE is known for its high-quality ingredients and luxurious, natural tanning products, suitable for all skin types. Enjoy a radiant, natural glow without orange tint, streaks, or that typical self-tan smell.

Award-winning, Vegan & Cruelty free

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

No spots/streaks, no orange effect & no unpleasant self-tan scent.

Ordered before 16:00 = Shipped today!

Promotion box for MARC INBANE

Nominated Dutch Beauty Award!

Gradual Tanning Lotion - Builds a natural, summer tan up to 14 days!

4,5

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De geur is helaas wel de typische…

De geur is helaas wel de typische tanning geur.

Antwort von MARC INBANE

Dank je wel voor je review!

We begrijpen je opmerking over de geur. Onze producten bevatten een minimale hoeveelheid DHA ten opzichte van andere merken, waardoor het juist zo veel mogelijk wordt beperkt.

Wel kan dit per persoon verschillen door de pH-waarde van de huid, waardoor de geur zich soms anders ontwikkelt.

Daarnaast hebben we twee verschillende geuren: de Natural Tanning Spray met een frisse citrusgeur en de mousse met een warme kokosgeur. Misschien past een andere variant beter bij je voorkeur.

Indien gewenst mag je ons altijd bellen of mailen voor gepast advies!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De topper van Marc!!Eigenlijk vond ik de drops duur maar…

Eigenlijk vond ik de drops duur maar wilde het toch proberen.Ik gebruik al jaren de hyaleron bruining van Marc inname . De druppels zijn meer dan geweldig zo natuurlijk en makkelijk na je favo body cream
1 min punt 3 of 4 druppels is niet genoeg per zone en nee ik ben niet dik of zo . Ik gebruik wel 6 of 7 druppels per been bv
En nu 3 dagen achter elkaar
Dan heb je een prachtig subtiel kleurtje . Maar over 2 dagen moet ik weer een dag zo doe je er wel kort mee en daarom vind ik het wel duur

Antwort von MARC INBANE

Bedankt voor je uitgebreide & toffe review!
Fijn dat je zo blij bent met de druppels en het natuurlijke resultaat.
Tip: onze Gradual Tanning Lotion blijft langer mooi egaal bruin en kan ook perfect gecombineerd worden met de druppels voor een extra boost.

Geniet van je glow!🖤

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geen bronzing

Heb de druppels besteld, de twee verschillende druppels en heb deze nu al 3 dagen gebruikt maar zonder enig resultaat bij beide.

Antwort von MARC INBANE

Met de druppels kun je je tan makkelijk opbouwen: 1–3 druppels voor een lichte glow, 3–5 voor medium en meer dan 5 voor een intensere kleur. Ieder huidtype is anders, soms is ietsje meer nodig voor het gewenste resultaat.
Mocht je nog vragen hebben, kom gerust bij ons in de lucht, we helpen je graag verder met advies op maat!🖤

Facile d utilisation

Facile d utilisation. Matifie le teint tout en lui donnant un teint hâlé.

16. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Thank you for your review!
Great to hear that the product is easy to use and gives your skin a beautifully mattified, sun-kissed look.

Enjoy your glow.

Sunny regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service clients très réactif.

Service clients très réactif.
Produits d'une qualité incroyable

28. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Thank you very much for your review!
Great to hear that you are happy with our customer service and the quality of our products.

Super goeie crème

Super goeie crème, makkelijk aan brengen en oogt natuurlijk, stijlvol en mooi. Luxe verpakking en snelle nette service. Echt top! Ik ben wel een tijdje naar kwalitatief tanning gezocht die echt mooi uitziet en gevonden. Echte aanrader !

23. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Super fijn dat je ons hebt gevonden en dat je zo tevreden bent!
Geniet van je mooie glow en bedankt voor je enthousiaste review 🖤

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De beste zelfbruiner

De beste zelfbruiner. Snelle levering. Heb ook de Tanning Drops NAD+ Booster besteld, maar hier ben ik iets minder enthousiast over. Egaal resultaat, maar vrij licht.

23. März 2026

Hi,

Bedankt voor je review! 🖤

Wat betreft de Tanning Drops NAD+ Booster: goed dat je dit aangeeft. De drops geven een wat subtieler en meer opbouwend resultaat. Voor een intensere kleur kun je het aantal druppels iets verhogen of meerdere dagen achter elkaar gebruiken, afhankelijk van je gewenste resultaat.

Mocht je willen, denken we graag met je mee voor een routine die beter aansluit bij de teint die je zoekt 🖤

Liefs, Team MARC INBANE

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Item kwam beschadigd aan

Item kwam beschadigd aan, scheur in de fles waardoor de druppels er nu vanzelf uitlopen. (Kan gebeuren inderdaad) Dus ik stuur hun een email en fotos, krijg ik een mail terug dat dit niet onder hun garantie valt.
Even 39,99 betaald, beschadigd aangekregen.
Nu zou ik een nieuwe kunnen krijgen, maar dan terug 25 euro betalen.
Nee danku!!
Nooit meer dat ik bij hun koop.
Ook geen bubbel folie of whatever .

27. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Hi Isis, dank je wel voor je bericht.

We vinden het natuurlijk erg vervelend om te horen. Tegelijk willen we wel aangeven dat de bestelling meer dan 10 dagen geleden is geleverd nadat jij ons hierover had gemaild. Wanneer er sprake is van transportschade, is het belangrijk dat dit direct na ontvangst bij ons gemeld wordt, zodat wij dit ook kunnen beoordelen en eventueel met de vervoerder kunnen oppakken.

Tevens had jij geen fotos van de verpakking of deze bewaard, waardoor wij geen zicht hebben op eventuele schade aan de verpakking bij levering want dit heb je al weggegooid, en dat is juist essentieel om transportschade vast te kunnen stellen. Op basis van wat we nu zien, lijkt het daarom te gaan om schade die na levering is ontstaan, wat helaas niet onder garantie valt.

Uiteraard vinden we het wel belangrijk om met je mee te denken. Daarom willen we je uit coulance een nieuw product aanbieden voor €25,00 in plaats van de volledige verkoopprijs.

Laat je ons weten of je hiervan gebruik wilt maken? Dan regelen we het graag voor je.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tevreden over de geleverde spullen .

Tevreden over de geleverde spullen .
Alles ook heel snel geleverd.
Klein minpuntje… verjaardagscadeautje waren 2 kleine tubetjes, terwijl het vorig jaar een koeltas ter waarde van €39,95 was .

16. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten en de snelle levering! 🖤

Wat betreft het verjaardagscadeau: we kiezen er bewust voor om onze acties en cadeaus elk jaar anders in te steken. Waar het ene jaar de nadruk ligt op een groter item, bieden we op andere momenten juist weer extra voordelen of acties rondom onze producten.

Hopelijk geniet je verder volop van je bestelling en kunnen we je hopelijk snel weer verrassen met en gift voor bijvoorbeeld je verjaardag!

Liefs, team MARC INBANE

Snel geleverd

Snel geleverd, en een top product. Prachtige kleur. Ik bestel snel weer.

18. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Dank je wel voor je fijne review! 🖤

Goed om te horen dat je bestelling zo snel in huis was en dat je geniet van ons product, daar doen we het voor :)

Snelle levering, mooie producten

17. März 2026

Antwort von MARC INBANE

Dank je wel voor je mooie review! 🖤

Fijn om te horen dat zowel de levering als de producten goed bevallen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr