Har lige været nede for at hente det mad som jeg forudbestilte i går og så får man nu at vide at det er udsolgt !!!! Helt utilgiveligt - kan man ikke tælle eller er man helt tabt bag en vogn 😡 Jeg... Mehr ansehen
Vi var på Margeritten to gange på 5 dage i vores sommerferie. Maden var sublim, vi fik hvidløgsbøf og plankehakkebøf. Perfekt stegt, saftigt og mørt. Personalet var venlige og med på vores humor og v... Mehr ansehen
Her på en dejlig sommer dag i August 2020 besøgte vi igen restaurant Margeritten som ligger ved kirken i Allinge på Bornholm. Vi spiste middag i den hyggelige gårdhave og maden var super og et meget... Mehr ansehen
Jeg holdt min 75 års fødselsdag for 17 gæster på Margeritten. Maden var super lækker (alle retter) Betjeningen helt i top- alt kørte perfekt🤗 En særlig tak til Nina, der gjorde festen til en dej... Mehr ansehen
Bestilte en hvidløgsbøf
Bestilte en hvidløgsbøf. Nøøjj hvor var den god. God oksesmag i kødet, lækker bagt kartoffel og super lækker salatbar. Helt klart at anbefale. Og det var så hyggeligt med blomster på terrassen, rigtig sydlandsk. Giver klart 5 stjerner
Maden:
Maden:
Planke hakkebøf og engelsk bøf.
Begge var i den grad krydret af noget ubestemmeligt og vældig meget.
Uspiseligt.
Personalet:
Jeg spurgte, hvad bøfferne var stegt i.
Svar: i noget krydderi. Det bliver alle bøfferne. Du kunne jo have sagt, at det ville du ikke have.
Mig: Jeg har da bestemt ikke en forventning om, at alle bøffer steges i det samme krydderi.
Svar: sådan er det.
Jeg oplyste om, at det var uspiseligt og spiste den ikke.
Vi blev ikke tilbudt nogen form for kompensation overhovedet.
Betalte ved kasse 1.
Vi har sommerhus i Allinge, men kommer der aldrig mere. Ligesom vi har fortalt de videre.
Vanvittig lille salatbar til 55kr
Vanvittig lille salatbar til 55kr, bøffen var fantastisk men det så også det, sovsen smager som var det en købe bearnaise og pomfritterne kedelige og melet, det kostede dog 269kr og man bliver ikke spurgt om hvordan bøffen foretrækkes. Skuffende
glædede mig til gammeldags æblekage.
glædede mig til gammeldags æblekage.
fik et glas med kæmpe store lillefingertykke henkogte æblestykker 0g meget flødeskum, og en lillebitte krumme i bunden af glasset.
som om man bare havde hældt æblestykkerne fra en dåse, og masser af flødeskum oven på.
har intet med gammeldags æblekage at gøre.
mvh. Vibeke K. Hansen
Fantastiske bøffer og personale
Fantastiske bøffer, smilende og sødt personale samt en hyggelig atmosfære.
Vi fik plankebøf, hvidløgsbøf og peberbøf. Det er længe siden, at vi har fået så gode bøffer. Vi kommer helt sikkert igen ;)
Super gode pizzaer og rigtig god…
Super gode pizzaer og rigtig god betjening.
Dansk hakkebøf dog ikke speciel god, men et sted vi kommer igen.
En smule ventetid på maden
En smule ventetid på maden, men når det så er sagt, så var maden virkelig lækker og personalet smilende, tog sig tid til gæsterne og klar med en "kæk" bemærkning (ment positivt) Tak Katrine 🌞
Var på Marguritten med mand ,søn…
Var på Marguritten med mand ,søn barnebarn og hendes veninde, vi glædede os efter en dejlig dag til en lækker aftensmad da vi var sultne..sønnen fik en beef med beaunice, pigerne en plankebøf de syntes det var ok mad ...jeg og manden fik Engelsk beef ,kartofler og brun sovs ,kunne skimte lidt bløde løg ..kartofler var halv rå ,en mega rød beef som ikke smagte godt ,som vi havde bedt medium og en brun sovs der ikke smagte af noget,både jeg og manden blev ved med at strå salt og peber på maden, men lige meget hjalp det ...godt der var en lækker salat bar 😝😝😝
Super lækker bøffer
Super lækker bøffer, dejlig salatbar og meget søde tjenere. Ikke lang ventetid på maden, selvom der var mange gæster.
Vi bestillte d 23 juni 2022
Vi bestillte d 23 juni 2022. Dansk bøf med kartofler og brun sovs ti. 170 kr pr person
Under alt kritik. Da vi hentede tak away. Var der travlhed. Vi modtog kartofler der ikke var kogt 2 agurkskiver på lidt løg. En bøf der ikke smagte af noget. Ærligt for jer . På magaritten pas på så vi gæster ikke kommer igen. God sommer
super lækker plankebøf
super lækker plankebøf, og perfekt betjening af smilende personale.
Margeritten en øv oplevelse
Har besøgt Margeritten her i dag Pinselørdag. Var der forleden dag, fik plankelaks som var meget lækker. I dag havde jeg glædet mig til laksesteak med bagt kartoffel, men de havde ingen laks. De havde ingen anden fisk, og da jeg ikke ville have bøf/steak var der ikke så mange andre muligheder end en pizza. Øv det var ikke lige det jeg havde lyst til en pinselørdag. Pizzaen var ikke særlig god meget kedelig. Øv oplevelse
Allinges bedste familierestaurant
Allinges bedste familierestaurant. Veltillavet, klassisk mad og stort udvalg. Gode valgmuligheder for børn. Sødt og smilende personale.
Spild af penge
Vi besøgte til aften restauranten, det fortrød vi desværre.
Vi bestilte 2 x peberbøf, min mand bestilte en ekstra bøf.
Salatbuffeten var super lækker 👌🏻
Pebersovsen var meget sprittet, uspiselig, så jeg måtte spørge efter bearnaisesovs. Min mands tallerken var fyldt med pebersovs, så han hang desværre på den dårlige sovs.
Der var sener i bøfferne, dele af bøffen var ikke til at spise. Min mand sendte derfor en del af en bøf retur, og ønskede ikke en ny. Han blev tilbudt en kop kaffe som kompensation. Den bøf der endte i skraldespanden kostede så 140kr 🤯
Min mand spurgte om det kunne være rigtigt, at han skulle betale fuld pris for en dårlig bøf som blev smidt ud? Ja for de tilbød kun en kop kaffe som kompensation…
668kr direkte ud af vinduet. Vi kommer aldrig igen. Vh. en lokal.
Intetsmagende oplevelse
Forfærdelig oplevelse, maden smager af ingen ting. Man blev nødt til at overdøve med salt og peber, ikke engang det hjalp.
Følte jeg havde corona
Følte jeg havde corona, maden smagte af pap med krydderi. Kan bestemt ikke anbefales medmindre man søger en madforgiftning😁
Perfekt betjening og god mad.
Super god og venlig betjening, og rigtig god mad. Vi kommer helt sikker igen. 👍😀
Super dejlig mad
Super dejlig mad - mørt kød, og velstegte bøffer, og en super sød, venlig og imødekommende betjening.
Fantastisk service,og god mad.
Ikke et sted vi kommer igen
Ikke et sted vi kommer igen. Maden var af ringe kvalitet, den brune sovs smagte af rødvin på trods af at de ikke har rødvinssovs. Den blev dog byttet ud uden problemer, desværre til en uspiselig pebersovs…. Øv.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.