Markandersencoaching Bewertungen 54

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil til hver en tid give Mark mine allerbedste anbefalinger 🙌 Mark er et usædvanligt empatisk menneske, som har en kæmpestor faglighed og viden både i relation til træning, kos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg opplever meg heldig som fant Mark på insta 🤩 Han har alltid oppmuntrende tilbakemeldinger uansett om ting ikke alltid går som én hadde håpet eller villet. Jeg har fått et bedre forhold til mat o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mark har været den bedste coach man kan tænke sig. Jeg har fået hjælp til vægttab og samtidig opnået madro. Mark har en utrolig stor viden indenfor kost, træning og psykologi. Jeg ville ønske at je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mark en yders kompetent personlig Træner, der om nogen formår at møde én i øjenhøjde og gribe en der hvor man er i livet ift. at lægge en overskuelig plan der tager udgangspunkt i ens individuelle be... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Personal Trainer
  2. Gewichtsabnahme-Coaching

Vom Unternehmen geschrieben

Jeg hjælper helt almindelige mennesker med at tabe sig – uden ekstreme regler, forbud eller urealistiske planer. Hos mig handler vægttab ikke om at leve på en stram kostplan eller bruge timevis i et fitnesscenter. Det handler om at finde en balance, der passer ind i din hverdag, så du kan få resultater, der holder på lang sigt. Som vægttabscoach med speciale i vaner og adfærd har jeg fokus på at skabe realistiske løsninger, som du kan bruge i praksis – også når hverdagen er travl. Vi arbejder med små, overskuelige ændringer, der gradvist skaber store resultater. Det betyder, at du kan nyde livet, spise med familien, tage til sociale arrangementer og stadig komme tættere på dine mål. Jeg følger mine klienter tæt med personlig sparring, ærlig feedback og justeringer undervejs. Mit mål er, at du ikke bare når din ønskede vægt – men at du føler dig tryg og sikker i at holde den. Hos mig er vægttab ikke en hurtig løsning. Det er en rejse mod en sundere livsstil, mere overskud og en krop, du trives i. Mit mantra er “mere end bare personlig coaching” 💚

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

DEN VARMESTE ANBEFALING

DEN VARMESTE ANBEFALING
I marts 2021 fik jeg en knæskade med et overrevet korsbånd, skade på menisken samt flere bruskskader. Jeg har styrketrænet i flere år, så det gav mig et både fysisk og psykisk knæk at blive låst fast til en skinne samt ro og LANGSOM genoptræning i flere uger.
Jeg fik beskeden om at jeg måske kunne undgå en operation, hvis jeg fik trænet musklerne omkring knæet godt op.

Jeg kontaktede Mark og fortalte min historie. Han lyttede til mine udfordringer og testede af hvor meget og hvor lidt jeg kunne med mit knæ. Jeg havde trænet i nogle uger med fysioterapeuterne på AUH men var psykisk ramt af, at jeg ikke turde løfte tungt igen som jeg før kunne. Det var en stor begrænsning for mig, at jeg ikke turde lave styrketræning med vægte - jeg var bange for at vride i knæet igen samt at få smerter.
Mark delte sin viden og egne erfaringer med mig om smerter, skader og hvilke begrænsninger det kan sætte i hovedet på en. Mark har en stor erfaring og en bred viden både om kroppen men absolut også i det psykiske aspekt i at være begrænset. Den støtte jeg fik af Mark igennem øvelserne gjorde at jeg i løbet af 3-4 træningsgange begyndte at løfte tungere og mere sikkert. Jeg kunne nu lave dødløft, split squat, benpress, samt få større knævandring i øvelserne m.m.
Det blev til en sejr for hver træning, da jeg blev mere og mere tryg ved og ikke mindst troede på at mit knæ godt kunne. Jeg gik derfra med en high five og et større smil på læben!
I dag kan jeg nu løbe halvmarathon uden smerter, hoppe, dødløfte, lave diverse squat-øvelser med belastning og stor knævandring samt hamstrings.

TAK FOR DIG MARK! Du er helt fantastisk og uden dig var jeg ikke nået her til i dag. Du gav mig tryghed, sparring/viden, støtte og forståelse samt udfordringer iht. træningen. Du var der for mig da jeg havde det sværest både med min træning men absolut også det psykiske som kan sætte en stor barriere for træningen. De psykiske udfordringer var både mht. smerterne men også hvad livet byder på af udfordringer.
Jeg vil til hver en tid anbefale dig både til folk som ønsker at komme i gang med deres træning, blive bedre i deres træning men også folk med skader. Du er mere en "bare en træner" - du er meget mere end det - Tak min ven :-)

1. August 2025

Den bedste coach

Jeg har haft Mark som coach i knap et år, og Mark er den bedste coach, som jeg har haft.

Jeg har tidligere haft dårlig erfaring med online coaches, og slankekure, hvor jeg skulle følge stramme kostplaner, eller hvor jeg skulle veje og tælle kalorier for al den mad, som jeg spiste. Så jeg var lidt skeptisk, da jeg startede hos Mark, men Mark er en fantastisk coach!

Mark har lært mig om vaner, kost og træning, men vigtigst af alt: balance og at det ikke er enten eller. Jeg har nu en meget mere nuanceret tilgang til mine måltider, hvor de sociale aktiviteter ikke stresser mig, og hvor jeg stadig formår at tabe mig.

Mark har hjulpet mig med at finde ud af hvordan ændringerne fungerer i min hverdag, med plads til justeringer fordi hverdagen bare ikke altid går som den plejer.

For første gang i et vægttabsforløb føles tiltagene som en reel og holdbar livsstilsforandring, og ikke som en slankekur, der ikke kan holde på den lange bane.

5. August 2025

TAK MARK!

Kæmpe shout out til Mark Andersen - Personlig træner & Vanecoach ♥️
Jeg har altid kæmpet med selvværd og min vægt,og har søgt hjælp utallige steder med blandet resultat.
Jeg har fået professionel hjælp til de psykiske gener over de senere år og nu er jeg endelig klar til at arbejde videre med vægten.
Træningsdelen er på plads, den er utrolig vigtig for mig. Det hjælper min krop og mit sind, giver mig følelsen af styrke selv i når sindet har det værst… - og i mit træningscenter fandt jeg et opslag fra Mark, som søgte klienter til sit nye vægttabsforløb.
Det var med bøjet nakke og ikke meget tiltro til mig selv, at jeg rakte ud - nok engang med forventning om det samme “du skal BARE gøre dit og dat, SÅ ser du resultatet” men nej.
Jeg blev i stedet mødt af en meget lydhør og varm person, som simpelthen favnede mig og mine (mange) særheder fra start på en professionel og forstående måde!
Jeg fik tilsendt et udførligt forslag til kost for de fire uger - igen, det har jeg prøvet før uden resultater, men det her! Det ramte plet med det samme! Helt ekstremt simple måltider, ingen krav om ekstra indkøb af dit og dat, bare rigtig mad baseret på de oplysninger, jeg gav om min eksisterende kostvaner. Ingen løftede pegefingre, heller ikke da jeg blev ramt af en nedtur som målte mindst 5,7 på richterskalaen og overspiste.
I stedet fik jeg en virtuel krammer og opbakning til at finde vejen og ikke mindst læring i mine handlinger. Og hold nu op hvor var det bare vigtigt for mig - for jeg fik energien vendt og kom tilbage på sporet dagen efter. Men hvad fik jeg så ud af det? Et vægttab på 2 kg. Men for mig er det vægttab EKSTREMT stort, for jeg kan ikke være på kur. Jeg er diagnosticeret med BED og en kur er den direkte vej ind i overspisninger, selvhad og negative spiraler som har taget mig årevis at bryde. Jeg må ikke kompensere for overspisning ved at overtræne, for det har samme virkning.

Det, JEG har brug for, det har Mark hjulpet mig med. Balance. På 4 sølle uger, har Mark med sit forløb givet mig en følelse i kroppen af at det nok skal gå. Det går langsommere end de fleste vil synes om, men åh gud hvor er jeg bare taknemmelig for at jeg fik den her chance, for at få lidt overskud igen til at passe på mig selv.

Tak Mark. Af hjertet

31. Juli 2025

Anmeldelse fra forløb i 2017

Anmeldelse fra forløb i 2017.
HER KOMMER MIN VARMESTE ANBEFALING - GIV DIG SELV EN KÆMPE GAVE - VÆLG ET PERSONLIGT TRÆNINGSFORLØB MED MARK!
Står du, lige som jeg gjorde for fire måneder siden, og tænker at det kunne være super fedt at kunne styrketræne?
Men du ved ikke helt, hvor du skal starte og slutte. Hvordan udføres en squat korrekt? Og hvordan bruger jeg overhovedet alle de maskiner?
Så er der hjælp at hente!
For det har jeg lært, og det kan jeg takke Mark for!
Jeg kan nu lave squats (teknikken kan altid finpudses ;-)), jeg kan gå rundt i centerets styrketræningsområde uden at ligne et stort spørgsmålstegn, men i stedet få en struktureret træning ud af det og gå derfra med sved på panden.
Jeg har ikke tabt mig 25 kg, jeg har ikke fået centerets vildeste lårmuskler, jeg er ikke blevet en af de "super fitte piger", men jeg er TILFREDS!
Tilfreds fordi jeg har nået mit mål: at kunne styrketræne (have den korrekte teknik), gøre dette struktureret og effektivt, og at det nu er blevet implementeret som en vigtig del af min ugentlig motion. Og vigtigst af alt jeg styrketræner med stor glæde! 😃
Og det kan jeg takke Mark for!
Så går du og overvejer et personligt træningsforløb, så gør det og VÆLG MARK SOM DIN TRÆNER! Her får du en kanon træner, som gør det sjovt at træne, har dine mål i fokus og sørger for at du når dem. Har dig i fokus under hele træningen og møder velforberedt til timerne og nå ja, så giver han dig sved på panden!
Tak for et fantastisk forløb Mark!
• Sara Lenger

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dygtig og nærværende coach!

Jeg har de sidste 2,5 år og er stadig klient ved Mark. Først med primær fokus på vægttab og nu med primær fokus på løb.
Udover der er smuttet en masse kilo så har Mark hjulpet mig til større madro og en sund tankegang omkring vægt, mad og motion. Mark giver den opmuntring og støtte, vi alle leder efter i en livsstils ændring, uden hokus pokus og madplaner! Hans tilgang er familievenlig og passer også ind i en travl hverdag.

Som min nuværende løbecoach er han super kompetent og da jeg startede var målet at kunne løbe 5km uden pauser og smerter, da jeg tidligere har været langtidsskadet pga løb.
Mark har formået at hjælpe mig så godt og professionelt at jeg nu løbet et halvmarathon hver anden måned smertefrit!

Derfor mine største anbefalinger til den bedste og mest kompetente coach!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startet hos Mark efter en pæn…

Jeg startet hos Mark efter en pæn menisken skade, som jeg ALDRIG troede skulle blive bedre, og jeg bar bange for at gøre øvelser med vægte igen, for tænkt hvis det gjord ondt, MEN Mark var bare super til at forklare og lave program som passede til mig😊🙏 Mark har en faglighed som er så god, han er nærværende, og så er han bare utrolig behagelig at have som coach, Jeg har fået en god ballast ved Mark, som jeg tager med mig❤️ Jeg var aldrig kommet så langt hvis det ikke havde været for Mark, han har hold mig i hånden hele vejen, guidet mig, og bare været en fantastisk hjælp for at jeg er hvor jeg er i dag. Kan helt klart anbefale Mark 😊😊

Mange hilsner
Pia

4. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling her fra!

Kæmpe anbefaling her fra!

Jeg har netop afsluttet forløb hos Mark og over de sidste fire måneder er jeg kun blevet bekræftet i hvor ekstremt dygtig han er.

I vores forløb havde vi stort fokus på at få styr på det basale og “holde et højt bundniveau”, hvilket bestemt har givet gode resultater.

Han forstår virkelig at se “personen” og herigennem holde sig i øjenhøjde.

Herudover havde jeg stor glæde af at sparre med Mark om diverse fitnessrelaterede emner, og selv ved et akut “flare up” af en gammel skulderskade, var han lynhurtig til at berolige med fakta herom.

Mark beholder min største respekt som den sindsygt kompetente træner han er og får min største anbefaling.

Alle som leder efter en personlig træner, med øje for detaljen og samtidig møder dig i øjenhøjde burde forkæle sig selv med et forløb hos Mark.

23. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale Mark

Jeg kan på det varmeste anbefale Mark, som coach🤩👏🏻 han er virkelig kompetent og meget behagelig at snakke med. Jeg har været i et online forløb i præcist et år nu. Jeg har virkelig fået en stor viden omkring mad og mine vaner. Mark har givet mig en madro og tryghed ved at veje mig, selvom vægten svinger. Man føler sig tryg og Mark er god til at komme med råd. Jeg anbefaler helt klart Mark til alle. 😃👏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mere end bare en coach 🙏🏼

Jeg vil gerne takke Mark Andersen for 12 lærerige måneder. Jeg vandt et forløb forrige sommer, næsten samtidig med at jeg gik ned med stress. Forløbet hos Mark har givet mig en forståelse for, at en coach ikke kun kan bruges til vægttab, kost- & træningsplaner. Mit første mål var ikke at spise mig ud af stressen, men at forstå og kontrollere mine spisemønstre. Jeg har haft forlænget & genoptaget forløbet af flere omgange, sat nye mål i forhold til vægttab - men virkeligheden har været en anden. Mark er blevet en ven og har været en enorm støtte i en af mine mest sårbare og svære tider i mit liv. I dag vejer jeg det samme, MEN forløbene har givet mig meget andet end vægttab - jeg har lært at motivation er ikke noget man får, men noget man skaber, jeg har lært hvor vigtig momentum er, jeg har lært at det ikke er enten eller, men både og. Min sort/hvid tankegang er i den grad blevet udfordret, og en enkelt overspisning ødelægger ikke det store billede, jeg har fået en forståelse for hvor vigtig min søvn er, jeg har forstået mine spisemønstre når følelserne bliver svære og når min cyklus rammer. Vi har sammen arbejdet med alt andet end det jeg tænkte forløbet skulle handle om. Jeg har ALDRIG følt mig forkert, ved siden af eller som en fiasko hvis jeg selv føler jeg har fejlet eller i perioder hvor det har været svært - Mark har været der, lyttet, skabt motivation, gentaget sig selv mange gange, men gentagelsen har gjort en forskel. Jeg er meget taknemmelig. TAK Mark, tak for dig, du er en ener!

7. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mark er en fantastisk coach 🙏🏻 man er i de bedste hænder!

Jeg vil klart anbefale Mark til de som ønsker en træner, der er engageret og professionel!

Jeg havde brug for at finde træningsglæden og motivationen igen og det må man sige Mark gav mig tilbage 🙏🏼

Jeg kan ikke sætte ord på hvor GIVENDE et forløb det har været for mig, lærerigt og hvor glad jeg har været for vores samarbejde.

Jeg har været i de bedste hænder, gennem hele forløbet! TAK for dig ❤️

3. August 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg er ved at være færdig med 7 måneders forløb hos Mark. Jeg har trænet on/off i mange år, og ville gerne have bedre indsigt og resultater. Og det må jeg sige jeg har fået! Mark har sat mig godt ind min træning, lyttet til mig og mine behov og ændret programmet når jeg havde brug for det. Han har lært mig om smerter, deload, teknik, mængde af træning, progressioner og den sidste måneds tid givet råd og vejledning omkring kost, samt nuanceret synet på dette. Det har været rigtig lærerigt og har fået super meget ud af det! Han får mine varmeste anbefalinger 💪🏽

10. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nærværende og super kompetent coaching

Mark får mine varmeste anbefalinger, hvis man står overfor et ønske om at bruge coach til sit vægttab og generelt bare en livsstilsændring.

Jeg havde et ønske om madro og at komme overspisning til livs efter mange år med livsstilsændring og vægttab. Mark Andersen har været vanvittig dygtig til at få gjort mig bevidst om mine handlinger og få sat perspektiv på hvorfor jeg gør som jeg gør.

Mark forstår virkelig at læse sine klienter og opsætte et skræddersyet forløb, som passer til den enkelte.

Hvis du selv er klar til at arbejde, så er Mark efter min mening, det bedste valg af coach inden for vægttab og træning 💪

Tak for støtten og snakkene Mark!

3. März 2025

Proffesionelt og personligt!

Jeg har i flere perioder været i forløb med Mark Andersen.
Selvom jeg selv er personlig træner, så har jeg lært noget nyt hver eneste gang vi har haft en time sammen.
Det har altid været seriøst og behagelig afslappet stemning, med både plads til at grine og have det sjovt sammen, men også at kunne dykke ned i emner og lade det blive nørdet på den gode måde.

Mark har både hjulpet mig med at blive væsentligt stærkere og forbedret min teknik i de store øvelser.
Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Mark, det er personlig træning, som det skal være! 💪

3. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mark er vanvittig kompetent og dygtig!

Jeg har været i et online forløb med Mark i 1,5 år, og det er uden tvivl noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært en masse omkring træning, hvor Mark har været virkelig god til at forklare øvelser og rette på ens teknik igennem videoer. Mit største fokus har været at opnå madro, at kunne leve livet uden en alt eller intet tankegang, og det har Mark været helt vanvittig god til at hjælpe mig med. Han ser dig hvor du er, og er virkelig god til at skabe et trygt rum, hvor man ikke føler sig forkert. Han er god til at være realistisk og hjælpe en på vej i det tempo man selv ønsker. Jeg vil helt klart anbefale Mark som coach, han er virkelig dygtig og professionel til det han gør!

30. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste investering i mig selv

Jeg har været i forløb hos Mark i 7 måneder (online forløb med pt 1 x hver måned)
Hold op hvor har jeg lært meget i den periode! Jeg har rykket mig så meget på rigtig mange punkter under Marks kyndige vejledning. Han har støttet, bakket op, heppet, grinet, skubbet og ikke mindst troet på mig. Han har 100% formået at læse mig i forhold til hvornår jeg var på vej på vildspor og hvornår der blot var tale om et lille bump på vejen.
Vi har haft fokus på både træning og kost. Mark har en fantastisk tilgang til mad hvilket har hjulpet mig til at forstå rigtig mange mekanismer i kosten og hvordan jeg spiser mest optimalt i forhold til min træning, uden at gå på kompromis med min mæthed.
Han har presset mig (på den gode måde) i mine træninger, så jeg nu har langt mere optimale træninger end tidligere.
Mark har sørget for at jeg nu kan stå på egne ben!
Mark er de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv og vil til enhver tid få mine varmeste anbefalinger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mark Andersen er og bliver den bedste…

Mark Andersen er og bliver den bedste jeg nogensinde har mødt. Jeg har selv arbejdet i branchen så jeg ved hvor mange personlige trænere der er og mange meninger , mange holdninger. Har været klient hos Mark to gange i mit liv har kendt ham i mange mange år. Da jeg selv har været i branchen i mange år. Han er den vildeste personlig træner jeg nogensinde har mødt . Især for mit vedkommende da jeg har en hjerne der er lidt mærkelig 🙂 er meget impulsiv fuld fart på min ADHD Og i årgangs alder , vil mange ting på en gang. Jeg synes han er virkelig dygtig , ikke kun at han tæsker dig igennem når man er hos ham, men han er varm ,han er hjertelig, forstående god at sparre med og så er han ægte. (Ærlig) Man føler sig tryg og får skabt en dejlig relation. Hvis jeg kunne var det 100 millioner stjerner herfra. Og er man som kvinde på vej i overgangsalderen og man er fuldstændig fortvivlet Over kroppen .Man bare gerne vil gøre noget godt for sig selv vil jeg 100 millioner gange anbefale Mark.

Online forløb på 8 mdr

Jeg har været i mit online forløb i 8 mdr, og jeg har oplevet mit forløb som det mest professionelle og personlige nogensinde. Mark har været min coach, min klippe, min livlinje og mit aller største heppekor!
Vi har haft det fedeste samarbejde og Mark har virkelig lært mig at stole på mig selv! Jeg har lært at navigere rundt i mit liv ang alle faktorer der kan spille ind i et vægttabsforløb samt vedligeholdelse og jeg er dybt taknemlig!
Med så mange ugentlige dialoger og check ins, gør det virkelig rart med sådan et samarbejde, men ved at hjælpen er lige ved hånden!
Jeg vil til hver en tid anbefale Mark

31. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god og professionel hjælp

Jeg har haft fornøjelsen af at have Marks professionelle støtte på min vægttabsrejse. Da jeg kontaktede Mark sidste sommer, var det med et ønske om at tabe 5-7 kg samt blive mere tonet. Mark har været en så vigtig videnskilde for mig de sidste 7 månededer, hvor han har lært mig at finde ro i indtagelsen af mad. Jeg har tidligere haft tendens til “alt eller intet”-tanken i forhold til mad og knoklet i træningslokalet, uden synlige tegn. Mark har inspireret mig til styrketræning på et helt nyt niveau og jeg har aldrig været stærkere, end jeg er nu - trods mine 40+. Samtidig har Mark lært mig f.eks. at se på en hel uges madindtag i stedet for at føle skyld over at få indtaget lidt for meget én aften. Mark har ligeledes inspireret mig med lækre retter, men også gjort det klart, at intet mad er forbudt, det handler om mængde og sammensætning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mark er en verdensklasse coach!

Jeg var så heldig at vinde en måned med Mark som coach.
Hans tilgang til vægttab via livsstilsændring er virkelig god og ligetil. Han får dig til at virke som en verdensmester mens du er i gang, og det giver virkelig ekstra kampgejst - selv når man føler at man ikke har gjort det 'godt nok'.
Mark er indbegrebet af en empatisk coach med ægte interesse i sine klienter. Han blev en værdsat person i mit liv, som jeg glædede mig over at have daglig kontakt med - også selvom mine opdateringer ikke altid var en dans på roser.
Mark har ændret mit syn på vægttab, og skulle jeg nogensinde igen have en coach, så er der ingen tvivl om at det skal være Mark!

En coach i særklasse 🌟🌟🌟🌟🌟

⭐⭐⭐⭐⭐
En coach i særklasse – både fagligt og menneskeligt

Jeg har haft fornøjelsen af at have Mark Andersen som min online coach, og det er svært at sætte en finger på ham. Mark er ikke bare utrolig fagligt dygtig – han er også et virkelig godt menneske, der oprigtigt bekymrer sig om, hvordan man har det undervejs i forløbet.

Alt i Marks tilgang er gennemtænkt, veldokumenteret og baseret på videnskab og relevante studier. Man mærker tydeligt, at han går op i sit arbejde og bruger tid på at sikre, at alt er tilpasset ens individuelle behov. Der er ingen generiske løsninger her – alt er skræddersyet.

Det, der virkelig adskiller Mark fra mange andre coaches, er den personlige relation, han skaber. Han er med én hele vejen igennem, og man føler sig aldrig overladt til sig selv. De ugentlige videocheck-ins er både motiverende og lærerige, og man kan mærke hans engagement og støtte i hver eneste besked. Glemmer man at tjekke ind, følger han op – ikke med løftede pegefingre, men som en ven, der bare vil sikre sig, at man har det godt.

Mark formår at undervise og motivere på en måde, der er både professionel og menneskelig. Han skaber tryghed, fremdrift og forståelse, og man står tilbage med en følelse af at blive set og hørt.

Hvis du leder efter en coach, der kombinerer evidensbaseret viden med ægte menneskelighed og støtte – så er Mark Andersen den helt rette.

5 store stjerner herfra! 🌟🌟🌟🌟🌟

30. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr