Markers &Pearls Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god service. Der var en lille fejl på en af maskemarkørerne, og jeg skrev til virksomheden. I løbet af få timer fik jeg en mail tilbage, om at der var sendt en ny afsted. Det er en virksomhed,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Markers & Pearls har ubestridt de fineste ting/tilbehør til strik som jeg endnu har set. Der er så mange fine og nuttede maskemarkører, maskestoppere mv, til fine priser. Jeg har købt både til mig sel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine varer og hurtig ekspedition og levering. Meget tilfreds! Hun genkendte mig endda da jeg kommenterede på et af hendes opslag på Facebook - det kalder jeg personlig betjening til trods for online h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt at bestille, vare levede op til mine forventninger. Hurtig levering også selv om jeg valgte at få leveret som brev til postkassen. Sødt kort med personlig tak. Kan varmt anbefales..... de... Mehr ansehen

1. Bastelgeschäft
  2. Strickwarenhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

MARKERS &Pearls er en hobby-forretning som tilbyder de fineste maskemarkører og andet perletilbehør til strikke- eller hækletøjet. En maskemarkør bruges til at lave en markering i ens strikke- eller hækleprojekt. Det kan være en omgang, en ind- eller udtagning eller relateret til et mønster.

Hervorragend

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smukke

Det er 2. gang jeg bestiller, og de kommer hurtigt frem. Jeg er glad for at de er farverige og formene.😃

11. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjempefine maskemarkører for en god…

Kjempefine maskemarkører for en god penge

25. Oktober 2022

Kære Ellinor,

Tusind tak for anmeldelsen og de fine ord! Det gør mig glad at høre at maskemarkørerne også kan sprede glæde i Norge. :-)

Fortsat god fornøjelse med dem.

Helt perfekt

Fantastisk flotte maskekøre! Intet bøvl overhovedet! Får mine varmeste anbefalinger.

25. Jänner 2022

Kære Anna,

Tusind tak, det er jeg glad for at du synes! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte markørerne i gave i til en…

Jeg bestilte markørerne i gave i til en veninde. Der var ingen bøvl med hverken bestilling, betaling eller afhentning. Super service og min veninde blev så glad for dem!

8. Jänner 2022

Kære Johanne,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde mit lille forretning. Dejligt at høre at alt levede op til forventningerne! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke markører og god service

Der bliver ydet god service, hurtig levering og produkterne er bare så flotte. De gør bare strikkeoplevelsen meget bedre 😍 kan kun anbefale at købe herfra!

8. Jänner 2022

Hej Frederikke,

Tusind tak for din anmeldelse. Det gør mig glad at høre, at du synes maskemarkørerne samt servicen lever op til dine forventninger.

Rigtig god aften.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen bøvl og fedt princip

Det er vildt fedt, man selv kan mixe og matche markører med nåle eller ringe. Der har aldrig været det mindste bøvl med mine bestillinger.

7. Jänner 2022

Kære Marie,

Dejligt at høre du kan lide konceptet! Fortsat god fornøjelse med dine maskemarkører. :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fine markører

Fine markører, men farven på holderne forsvinder for mig. Derfor den ene stjerne mindre, da jeg syntes det er øv efter kort tids brug. Mine markører har guld nåle og mange af dem ser nu mørke ud efter de kun har været igang på ét projekt.

13. Juni 2021

Kære Irene,
Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde Maskemarkøren.

Det er naturligvis ikke meningen at dine markører allerede skal miste farven, når du har brugt dem så lidt. Jeg vil meget gerne være behjælpelig med at sende dig nogle nye, hvis du lige sender mig en mail på info@maskemarkoren.dk - Vedhæft gerne et par billeder så jeg kan se hvilke markører det drejer sig om. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt hos Maskemarkører et par…

Jeg har købt hos Maskemarkører et par gange. Det er gået hurtigt og markørerne lever fint op til det forventede. De er meget smukke og kan pifte selv det kedeligste ærmestrik op 😊

30. April 2021

Kære Stefanie,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er superglad for at høre, at dine maskemarkører skaber glæde i dit strikketøj.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke markører til en rimelig pris

Smukke markører til en rimelig pris.

Den eneste anke er at leveringstiden er lidt lang.

Hejsa.
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er tilfreds med det arbejde Maskemarkøren foretager sig med selve salget af markørerne.

Jeg beklager du har oplevet lang leveringstid. Da mine produkter er så små, giver det endnu bedst mening at sende dem som brev med PostNord, og det er desværre ikke trackbart, og ude af mine hænder så snart dit brev kommer i postkassen. Men jeg krydser fingre for at din næste bestilling lander hos dig noget hurtigere, hvis du beslutter at købe hos mig igen. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke markører og gode priser

SÅ fine markører til virkelig gode priser. Jeg vil helt sikkert anbefale alle andre, at bestille markører her. Hjemmesiden er enkel, nem at anvende og udvalget er godt!

Kære Signe,

Tusind tak for din anmeldelse. Det gør mig glad at høre, at du anbefaler min virksomhed til andre - så kan vi forhåbentligt sammen sprede budskabet om at pynt til strikketøjet øger motivationen under lange omgange glatstrik :-D

Og lige så dejligt at høre, at du finder hjemmesiden brugervenlig! Tak for det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering

God service! Jeg kommer 100% til at bestille flere gange

Kære Mathilde,

Tusind tak for det! Jeg glæder mig allerede til at pakke din næste ordre. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig flotte maskemarkører til god…

Virkelig flotte maskemarkører til god pris! Hurtig levering! Klart en anbefaling!

Kære Asta,

Mange tak for din anbefaling. Det er dejligt at du har haft en god oplevelse med at handle hos mig. Fortsat god fornøjelse med dine fine maskemarkører. :-)

Smukke maskemarkører!

Kære Agnete,

Tusind tak skal du have! Må de opleve mange strikketimer :-)

🤩🤩🤩

Vildt fine markøre og super god service

Kære Laura,

Tusind tak for dine søde ord. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med at handle hos mig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig service og et produkt af…

Super hurtig service og et produkt af høj kvalitet og absolut rimelige priser👍

Kære Anette,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med produkter, service og priser. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke maskemarkører til fornuftige…

Smukke maskemarkører til fornuftige priser, som du vil elske at bruge til dit strikkeprojekt. Maskemarkøren sørger for personlig og hurtig betjening. En klar anbefaling til alle der elsker at strikke.

Kære Kathrine,

Mange tak for de søde ord, og for at tage dig tid til at anmelde Maskemarkøren. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse, og føler at du kan anbefale mig videre til andre strikke- og hækleglade! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fine maskemarkører og rigtig god…

Super fine maskemarkører og rigtig god kundeservice. De bedste anbefalinger herfra :)

Kære Line,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Fortsat god fornøjelse med dem :-)

Amalie // Maskemarkøren

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr