Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling herfra. Mark & Waldorf har unikke og smukke varer, som kan sprede stemning og hygge i alle hjem - på din helt egen personlige måde. Deres priser er fornuftige, der er hurtig le... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde købt en vare hos Mark & Waldorf der desværre var gået i stykker under transport. Jeg henvendte mig til deres kundeservice der håndterede min reklamation hurtigt og uden problemer. Min ordr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice Da jeg skulle afhente min ordre i min lokale pakkeshop, blev jeg oplyst at forsendelsen var beskadiget og at de ville sende den retur til Mark & Waldorf. Det er ærgerligt, men de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1. Pakke var hårdhændet blevet tacklet af gls, så der var 2 varer gået itu, på trods af grundig indpakning.. Kontaktede firmaet og de afsendte straks 2 erstatningsvarer Der er meget høj serv... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Geschenkeladen
  3. Haushaltswarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MARK&WALDORF er en webshop med skønne ting til dig og din bolig! Vi elsker ting, som har lidt kant og som er lidt anderledes - så hos os finder du et bredt udvalg af produkter, som du ikke finder andre steder - det kan vi nemlig selv rigtig godt lide! Vi bruger rigtig meget tid på at finde de skønneste varer, det håber og tror vi også at du kan se! Vi har mange forskellige varer, blandt andet lækre italienske glas og kander, vintage kelimpuder og kelimtæpper, et kæmpe udvalg af geniale opbevaringsposer, de lækreste dørmåtter, det smukkeste badeforhæng med Frida Kahlo, portugisisk keramik, hammam håndklæder, fine puslespil, lavalamper med glimmer og meget meget mere. Vores univers er vores helt eget - vi håber du kan lide hvad du ser! Desuden er det yderst vigtigt for os, at du som handler online hos os, kan mærke at vi er lige her bag skærmen - for det er vi, og der er aldrig langt til et svar fra os, det sætter vi faktisk en ære i! Så har du spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, så skriver du bare til os på info@markwaldorf.dk. Vi glæder os helt vildt til at se dig i shoppen! :-)

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste forretning jeg nogensinde har…

Bedste forretning jeg nogensinde har handlet i på nettet . Hurtig og forsvarligt indpakket varer.
Jeg havde et par spørgsmål til Mark & Waldorf på e-mail og jeg fik de hurtigste svar tilbage og bedste hjælp af Marlene . Udover, at jeg er meget tilfreds med mine varer og syntes det er en spændende webshop med fine og anderledes varer, må jeg give den største ros til kundeservicen der bliver givet. De skal have flere end 6 stjerner og smil tilbage . Bliver glad ved deres søde hilsen med smil, når man køber i shoppen . Så dejligt 🤗 Bliv ved med samme kundepleje og ja vi kunder bliver yderst tilfredse . Jeg er 😘 Smil fra Tina Maria

25. Jänner 2023

Hej igen Tina Maria,

ÅÅHH altså - vores kinder her på kontoret bliver jo helt røde af al den ros! :-) TAK TAK TAK - det gør os så glade, og er jo bare SÅ motiverende!!!
Vi prøver egentlig "bare" at gøre det, som vi selv sætter pris på når vi handler online - og så er det jo herligt at høre, at du bliver lige så begejstret for de "små" ting som vi selv gør!

Vi vil elske at se dig i shoppen igen en anden gang - og tusind tak for at du tog dig tid til at skrive her om os!

Endu flere smil fra
MARK&WALDORF 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service, et firma der kan anbefales

28. Dezember 2022

Hej Susanne,

Kæmpe tak for din anmeldelse af os, vi bliver så glade for at høre at du har haft en positiv oplevelse - det er jo lige præcis det vi drømmer om at høre! :-)

Tusind tak!!!

Jeg er imponeret

Jeg er imponeret! I har så mange spændende vare i Jeres webshop og jeg fandt fine ting til mine kære. Og så i dag åbner jeg pakken med varene og alle er pakket så fint ind, det kalder jeg service ud over det forventede. Tusinde tak, ren luxus!

15. Dezember 2022

Antwort von MARK&WALDORF

Tusind tusind tak for dine flotte ord, de får os alle til at smile! :-)

Vi prøver virkelig på at have varer som man ikke lige finder alle andre steder, så det er så dejligt at du netop synes vi har nogle spændende varer!

Vi vil glæde os til at se dig i shoppen en anden god gang!

Tak for at du tog dig tid til at skrive om os! 🥰

Kvik kundeservice

Bestilte tre krus. Efter udpakning viste det ene sig, at være defekt.
Billede og mail sendt til firmaet.

Der går IKKE en halv time hvor de svarer, at nyt krus sendes dagen efter.....?

Det DUUUR såen hurtig respons!

12. Dezember 2022

Hej Thyge,

Tusind tusind tak for dine flotte ord om os, vi er så glade for at høre at du er glad og tilfreds, særligt da en af dine bestilte varer jo var defekt ved ankomst.
Vi sætter selv stor pris på hurtige tilbagemeldinger - dejligt at du gør det samme! :-)

Rigtig god dag til dig - og tak igen!

MARK&WALDORF 😊

En rigtig god oplevelse

Mark&Waldorf har så mange fine og finurlige ting jeg ikke har set andre steder, særligt her til jul. Derudover var det hurtigt og nemt at handle hos dem, og leveringen tog ingen tid.

10. November 2022

Antwort von MARK&WALDORF

Ih, hvor dejligt at læse dine ord - tusind tak for "roserne"!
Vi gør rigtig meget for at have varer, som man netop ikke lige finder andre steder, så det er super skønt, at du nævner det!

Tak for at du tog dig tiden til at skrive om os -
det gør en kæmpe forskel!!

MARK&WALDORF 🌸

Super hurtig levering!

Super hurtig levering!!
Bestilte om søndagen, og mandag morgen var den afsendt.

13. November 2022

Hej Jesper,

Vi takker mange gange for dine rosende ord!!!
Det er så dejligt at høre, at det opleves positivt at modtage sin ordre hurtigt, for vi gør rigtig meget ud af at få alle ordre ekspederet så hurtigt som muligt.

Tak for at du havde lyst (og tid) til at skrive om os!!

Stort smil fra

God service.
Fik en besked om at varen var forsinket.
Fik den bestilte vare efter 3 dage.
Fint

10. November 2022

Antwort von MARK&WALDORF

Tusind tak for dine ord omkring os - vi bliver altid så glade (og lidt stolte) når vores dejlige kunder synes at de har fået en god service! :-)

Det var beklageligt, at din vare var lidt forsinket - men det mindste vi kunne gøre, var da at informere herom.

Tak igen for at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse!

Fantastiske varer

Tak for min pakke! Jeg er overrasket over hvor fine kvalitetsvarer jeg modtog - originale og sjove gaver som jeg ikke ser andre steder ! Jeg kommer igen!

3. November 2022

Hej Tina,

Kæmpe KÆMPE tak for dine rosende ord - åh, de gør os glade! :-) Vi gør jo netop alt hvad vi kan, for at have varer som man ikke lige ser alle andre steder - så du kan nok regne ud, at dine ord gør godt! :-)

Tusind tak for at du deler din mening - det gør en stor forskel!

God service, hurtig levering

Det er anden gang jeg handler med Mark&Waldorf og begge gange er varen kommet til mig dagen efter bestillingen. Har også været i telefonisk kontakt og fik rigtig god service. Så har de bare de fedeste varer

13. Oktober 2022

Antwort von MARK&WALDORF

TUSIND TAK for flotte ord, de får os alle til at smile! :-)
Vi gør alt hvad vi kan for at give vores dejlige kunder en god oplevelse, så at læse dine ord, gør os glade, for så er missionen jo fuldført!

Tak for at du tog dig tiden til at skrive om os!

MARK&WALDORF 🌸🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super butik og fænomenal kundeservice

Super butik og fænomenal kundeservice!
Jeg købte en gave i shoppen, GLS smed den væk og jeg kontaktede derfor M&Ms kundeservice. På mindre end en halv time havde deres ansatte Marlene løst problemet og sendt en ny ordre afsted til mig😀
Kunne man give mere end 5 stjerner havde jeg givet det.

1. August 2022

Hej igen! :-)

Af hjertet tak for dine flotte ord, de får hele kontoret til at smile! :-)
For os er det så vigtigt, at vores kunder er glade og tilfredse, så at høre at du har haft en super oplevelse, ja - det gør en kæmpe forskel!!

Tak for at du tog dig tid til at skrive om os!

Vi vil glæde os til og over at se dig i webshoppen en anden gang!

Amazing customer service

Highly recommend! Quickest and kindest service ever.
I forgot to pick up my package and I received a kind message asking if I would like the package to be re-sent by sms.
I appreciated this a lot!!!

29. April 2022

Antwort von MARK&WALDORF

Thank you SOOO much!!! Your words mean the world to us, we are so pleased to hear that you had a good experience!! :-)
Thanks for taking the time to write about us!

Best wishes,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eminent kundeservice og fine sager

Har virkelig haft en positiv oplevelse ved at handle her. Fine sager, og en helt uovertruffen kundeservice. Føler mig i meget trygge hænder, og anbefaler dem vidt og bredt.

11. Februar 2022

Hej Rasmus,

Tusind tusind tusind tak for dine flotte og meget rosende ord, dem bliver vi simpelthen SÅ glade over at læse!
Vi bliver faktisk også ret stolte over, at du tager dig tid til at skrive om os - det betyder rigtig meget!
Det er så dejligt at høre, at vi har givet dig en god oplevelse, det er jo lige præcis sådan at det skal være!

Kan varmt anbefales

Rigtig hurtigt levering. Jeg bestilte mandag og modtog pakken om tirsdagen. Havde skrevet det var en gave og modtog pakkerne så fint pakket ind! Gaverne var desuden et hit, så alt godt! :)

23. Jänner 2022

Hej Cecilie,

Ih, hvor bliver vi altså bare glade for at læse dine ord, det er jo lige præcis sådan at det skal være! Hurtig levering og at varerne bliver taget godt imod - det er SKØNT at høre!!
Af hjertet tak for at du tog dig tid til at skrive om os!!

Jeg kan varmt anbefale

Jeg kan kun anbefale! Servicen er i top! Hjemmesiden et virkelig flot lavet og den er god og hurtig at bruge! Desuden er det mega hurtig levering! Og gode produkter!!

4. Jänner 2022

Antwort von MARK&WALDORF

Mange mange tak for de flotte ord, vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en super oplevelse hos os!
Tak for at du tog dig tid til at skrive om os, det betyder mere end du tror! :-)

Ha' en skøn dag!

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Kan kun give de bedste anbefalinger. Modtog en vare med fejl, skrev til kundeservice som svarede indenfor meget kort tid. Dagen efter modtog jeg en ny vare, som var helt perfekt.
Virkelig høflig og ordentligt firma, med de fineste varer - her handler jeg helt sikkert igen og kan kun give de bedste anbefalinger.

21. Dezember 2021

Hej Mette,

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse, det betyder så meget!!
Vi er super glade for at høre at du er glad og tilfreds, særligt når der er tale om en reklamation!
Vi vil glæde os til at se dig i shoppen igen en anden gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig og sikker levering

Super hurtig og sikker levering. Alt helt som det skulle være. tak.

7. Dezember 2021

Hej Nadja,

KÆMPE tak for dine rosende ord og dine 5 stjerner, dem bliver vi super glade for! Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, det er jo lige det vi drømmer om!

Stort smil fra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtigt levering og den bedste kundeservice

Ud over at de leverer lynhurtigt har de den bedste kundeservice.
Bestilte et par julegaver og et rundt puslespil jeg skulle have med til Tyrkiet dagen efter.
Jeg havde bestilt puslespillet med 1000 brikker, men modtog det samme motiv med 500 brikker (plukfejl på lageret)
Jeg skrev til M&W og Marlene svarede med det samme, selvom det var efter normal åbningstid
Problemet blev løst med det samme uden at jeg selv kom med forslag, pengene retur og det forkerte puslespil kom med til Tyrkiet.
Tusind tak for den gode service.

24. November 2021

Hej Jette,

Vi bliver simpelthen så glade og faktisk også ret stolte over så flotte ord! WAUU - tænk at du er så tilfreds, selvom vi jo faktisk har lavet en fejl, omend menneskelig - så frustrerende da du jo skulle ud at rejse!
Kæmpe tak for din forståelse - og ha' nu den dejligste tur! :-)

Super Service.

Jeg havde bestilt et puslespil til 249,- dagen før "Black Friday" tilbuddene blev frigivet. Nu var puslespillet så 100,- billigere - Øv for mig. Jeg kontaktede derfor Mark&Waldorf for at hører om jeg kunne annullere min ordre, og afgive en ny til den billigere pris.
De oplyser, at de selvfølgelig vil trække mig de 100,- mindre. SUPER SERVICE

24. November 2021

Hej igen Helle,

Tusind tak for de rosende ord, dejligt at du er glad og tilfreds, det er jo det vigtigste for os! :-)
Tak for at du tog dig tid til at skrive om os, det betyder så meget!

5 stjerner!!

Virkelig hurtig levering. Altid flot indpakket. Mange fine ting 🤩

18. November 2021

Hej Helena,

WAU - tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi så glade for! :-) Tak for dine flotte ord, vi bliver simpelthen så glade og stolte over at høre når vores dejlige kunder er glade og tilfredse!

Pakke modtaget efter kun 24 timer

Pakke modtaget efter kun 24 timer!

Fantastisk hurtig levering. Jeg bestilte min pakke igår eftermiddags, og den er allerede landet på min adresse. Jeg blev helt forvirret :D TAK!

14. September 2021

Hej Ellen,

Tusind tak for de fine fine ord - de får os alle til at smile! Skønt at høre, at pakken kom hurtigt frem - det er jo lige sådan at det skal være! :-)

MARK&WALDORF

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr