Ik had een gehaktmolen besteld die netjes en snel geleverd was. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending waardoor ik hem mooi kon aannemen van de bezorger. Hij werkt prima en lijkt van pri... Mehr ansehen
Bestelling is niet compleet geleverd! Heb ze gebeld het zou na gestuurd worden en ik zou een track and trace ontvangen maar tot op heden niks ontvangen. Voor de rest zijn het mooie schalen en betaalba... Mehr ansehen
Alles was geheel naar wens, vooral de schalen zijn prachtig. Geleverd via DHL, helemaal prima. Ik kan Marocstore van harte aanbevelen!
scrubhandschoentje ”zwart” besteld (op het plaatje was die blauw) uiteindelijk een blauwe gekregen. ook mooi, geen probleem voor mij iig! :) fijne website, makkelijk en snel besteld, snel bezorgd,g... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in België en Nederland, met verzending binnen 24 uur. Maroc Store brengt het beste Marokkaanse producten van Marokko naar Nederland. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke Marokkaanse handwerk, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten. Ook op Maroc Store vindt u de grootste collectie dameskleding van de laatste modetrends die u kunt bestellen, onder anderen jurken, abaya’s, Djelebbas, tuniekjes, sjaals, hoofddoeken en nog veel meer.
Voltstraat 2, 2181 HA, Hillegom, Niederlande
- 0252 508 988
- service@marocstore.nl
- marocstore.nl
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Correcte afhandeling
Correcte afhandeling. Prima product en snelle levering
Tajine
Bestelling geplaatst van een voor mij op dat moment onbekend bedrijf, positief verrast over de communicatie en snelheid van de levering.
verkeerde artikel binnen!!
Ik heb gisteren een bestelling gedaan en hij is vandaag binnen maar er zit een verkeerde artikel in het doos en de kwaliteit is niet zoals beschrijven
Ik hoop dat het probleem wordt opgelost.
Ik heb niet mijn complete bestelling…
Ik heb niet mijn complete bestelling binnen gekregen er missen dingen die ik verwachte, wel super snelle levering
Goede service en levertijd
Goede service en levertijd. Koran met de bijbehorende pen, zijn ideaal om de koran begrijpend te lezen
Super snelle levering en goede service
Super snelle levering, en wegens fabrikant defect van het product, contact opgenomen en gelijk de volgende dag een nieuwe thuis gekregen. Super service!! Ben zeer tevreden over het product en de service.
Stipt en correct.en goede prijs
Stipt en correct.en goede prijs
Prima verpakt
Prima verpakt, snel verzonden, in de shop zeer ruim aanbod. Alleen jammer dat het product waarvoor ik eigenlijk kwam, niet stond aangemerkt als niet voorradig!! Dus ik bestelde het, maar kreeg een credit nota en dus niet het product waarvoor ik op de site kwam. Heel slordig dat dat niet goed vermeld staat!
Snelle levering en de producten waren…
Snelle levering en de producten waren in goede staat.
Verkeerde omschrijving producten
Het bestellen en de levering gingen erg vlot.
Het grote minpunt was dat de hoofddoeken niet uit katoen waren - zoals wel in de omschrijving stond - en daar kocht ik ze nochtans speciaal voor ... Ik hoop dat de omschrijving aangepast wordt
alles prima ontvangen
Bestelling is netjes en snel geleverd
Ik had een keramieke tapas schaal…
Ik had een keramieke tapas schaal besteld. Deze kwam helaas kapot aan, ondanks deze zeer goed was verpakt. Na een telefoontje werd er meteen de volgende dag een nieuwe bezorgd. Goede service! En de schaal is prachtig.
Vaste klant bij Marocstore
Vaste klant bij Marocstore
Dat ik al een paar jaar vaste klant ben, geeft aan dat Marocstore goed is. De producten (lippenstift, vloerkleed etc) én de levering.
De communicatie is prima. Makkelijk contact.
Marcstore staat bij mij in het rijtje vaste adresjes. Goed gevoel.
Precies zoals beschreven, aanrader! bestelling kwam snel aan en de…
De bestelling kwam snel aan en de producten voldeden volledig aan de beschrijving. Ik ben heel tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!
Helemaal in orde :)
Snelle en correcte levering, veel keuze!
De verzending was netjes en snel
De verzending was netjes en snel. Eerlijk gezegd had ik van de kruiden meer smaak verwacht. Moest er wel behoorlijk wat van gebruiken om te marineren. Voor de rest echt een aanrader hoor
Ook deze keer weer zeer tevreden!
Producten zijn van goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.
Daarbij komt dat deze winkel een goede service levert, zoals snelle orderafhandeling, vriendelijkheid van de klantenservicemedewerkers en productvervanging zonder vervelende discussies als er iets toch iets niet helemaal goed is met een product. In mijn geval was er alleen een heel kleine esthetische afwijking van het product, dus die zou geen problemen met het functioneren ervan hebben gegeven en toch kreeg ik meteen een vervanging toegestuurd.
Ik heb sinds ik deze winkel heb ontdekt al een paar keer hier besteld en zal dat weer doen zodra ik iets nodig heb.
Ik heb ook al een verlanglijstje klaarstaan, met nuttige producten die ik nu nog niet dringend nodig heb en heel leuke die ik eigenlijk sowieso niet echt nodig heb, voor als mijn kleine portemonnee het weer eens toelaat om iets nieuws aan te schaffen.
Ondertussen bekijk ik ook nog met enige regelmaat de mooie aanbiedingen die er best vaak zijn, in de hoop dat ik die nuttige producten die geen haast hebben voor minder geld kan aanschaffen. Dat is al een paar keer gelukt. :)
Ja, ik ben weer zeer tevreden en daarom erg blij dat ik deze winkel ontdekt heb.
Heel goed
Er is ruime keuze en goede prijzen op de website. Ik had een goede stevige theepot nodig die ik ook op het gasfornuis kan gebruiken met een goede inhoud van 1,8l en die heb ik hier gevonden. Het bestellen ging makkelijk en werd goed op de hoogte gehouden van de reis van mijn bestelling. Netjes ingepakt ook. Als ik weer wat nodig heb bestel ik hier weer.
Zeer tevreden
Duidelijk op de site, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heel netjes verpakt en snelle levering.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.