Det var første gang jeg handlede hos Mary.dk online og det bliver bestemt ikke sidste gang. De har de gode mærker og gør hvad de kan for at man kan få hele ordren leveret. I min optik en rigtig god... Mehr ansehen
Har handlet flere gange i butikken i Bramminge. Fantastisk service. Meget hjælpsom og ærlig personale som giver sin mening til kende om tøjet passer til en. Har en gang bestilt på nettet som også fun... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Der gik lidt længere tid end forventet inden jeg modtog min vare. Jeg var ikke tilfreds med pasformen og ville derfor bytte den til en mindre størrelse i fysisk butik. Den de har er anderledes i kval... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den 25.09.2023 bestilte jeg et par benklæder. Allerede samme dag fik jeg en bekræftelse og 1-2 dage senere modtog jeg pakken. Desværre kunne jeg ikke bruge benklæderne. Jeg gik på deres hjemmeside... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Boutique Mary er et dansk modehus hvis koncept stammer tilbage til 2016. Vi har idag 11 butikker - og vi er stadig i rivende udvikling. Med et stort udvalg af lækre brands, som Saint Tropez, NÜ, Jensen Women, Cream, Sea Ranch og Pont Neuf, samt en lang række andre brands. Dem kan du finde mere om her. Mange af vores ansatte har været hos os i lang tid. I en tempofyldt branche er dette noget, som vi er særligt stolte af.
SØNDERGADE 30, 8700, Give, Dänemark
- KONTAKT@MARY.DK
- mary.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har købt pyjamas
Jeg har købt pyjamas, og dem er jeg super glad for. Super god kvalitet.
Det har været en god handeloplevelse med venlig og hurtig ekspedition

Antwort von Mary.dk
Købte lækker natkjole til svigermor …
Købte lækker natkjole til svigermor Lækker kvalitet og helt efter beskrivelse. Hurtig og perfekt

Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering. 👍
Meget hjælpsom personale

Fin butik at handle i
Fin butik at handle i, men jakken jeg bestilte var desværre for stor.
Håber returneringen går lige så smertefrit som leveringen.
Ikke sidste gang jeg kigger i butikken 😊

Lækker webshop
Lækker webshop - gode brands. Hurtig ekspedition og særdeles god behandling fra kundeservice.

Antwort von Mary.dk
Hurtig og effektiv ekspedition.
Hurtig og effektiv ekspedition.
Kan godt anbefales.
Janni Sneum

Antwort von Mary.dk
Lidt skuffet over kvaliteten af blusen
Lidt skuffet over kvaliteten af blusen, tynd i strikket

Antwort von Mary.dk
Ikke sidste gang jeg har handlet her

Antwort von Mary.dk
IKKE et sted jeg vil handle mere
IKKE et sted jeg vil handle mere. Har fået den forkerte størrelse i kjole og skal til at bøvle med at udskrive en label selv. Det er meget nemmere, når man handler andre steder,da følger en label med i posen sammen med det bestilte tøj.

Hurtig og problemfri levering
Hurtig og problemfri levering. købte en del og er i gang med at sende 1 af kjolerne retur - der var vedlagt returseddel/label - så det er også nemt :)
Meget hurtig levering og varen var lige…
Meget hurtig levering og varen var lige i øjet
Jeg er rigtig glad for at handle her
Jeg er rigtig glad for at handle her, og i butikken bliver du mødt med et glad personale uanset, om du bare “oser”, skal hente en bestilt vare eller handle fysisk.
Super god service og hurtig levering
Suppe betegnelse og rigtig go…
Suppe betegnelse og rigtig go behandling og supper søvis
Pænt tøj og hurtigt handel uden…
Pænt tøj og hurtigt handel uden problemer
Kan klart anbefale både web shop og…
Kan klart anbefale både web shop og besøgt flere af deres butikker.
Super lækkert tøj til både hverdag og fest.
Super god service 🙂🙂
Fin og brugervenlig hjemmeside med et…
Fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af tøj for alle aldersklasser. Den fysiske butik, jeg kender, har et super venligt og hjælpsomt personale, så man altid ender med ‘posen fuld’, når man har besøgt dem👍🏽
Super kundeservice og fantastiske…
Super kundeservice og fantastiske varer. Kan kun anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.