Maskinera Bewertungen 246

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vill börja med o tacka Magnus Leifsell, toppenmäklare! Dessvärre så gick inte auktionen som den skulle, jag vann en Volvo grävare där det visade sig vara motorfel och som visades under hämtning, t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi hade turen att få Rebecca, som var väldigt engagerad och proffsig i sitt utförande. Vi kommer definitivt att använda Maskinera vid framtida försäljningar. Tack för hjälpen till en väldigt smidig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En väldigt förtroendeingivande mäklare. Kunnig och saklig. Positiv och trevlig och jag delgavs information under hela resan. Kan varmt rekommenderas! Maskinera och Rebecca i synnerhet ger jag högsta... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Auktionsservice
  2. Maschinenhalle

Vom Unternehmen geschrieben

En marknadsplats som får snurr på den svenska maskinflottan. Grunden till Maskinera bygger på expertis och nyfikenhet kring maskiner och kvalitet. Genom vår marknadsplats möjliggör vi att produkterna hamnar i rätt händer när de inte längre används. Vi får snurr på de maskiner som redan är producerade och inkörda som ett alternativ till nyproducerat. Snällare mot kassan och klimatet helt enkelt.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Jättenöjd med bilen

Bjöd på en Caddy som såg fin ut på bilderna

2. April 2026

Hej Jan,

Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med bilen och att allt levde upp till förväntningarna när du fick hem den.

Det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av.

Seriöst

Bra helhet helt enkelt.

31. März 2026

Hej Lars,

Tack för ditt fina omdöme. Det uppskattar vi verkligen!

Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa maskinaffär.

Vänligen,

Vill börja med o tacka Magnus Leifsell

Vill börja med o tacka Magnus Leifsell, toppenmäklare!
Dessvärre så gick inte auktionen som den skulle, jag vann en Volvo grävare där det visade sig vara motorfel och som visades under hämtning, tog kontakt med Magnus förklarade läget och fick pengar åter , inga bekymmer, full förståelse, kände mig väldigt trygg och ville mitt bästa vilken man inte tror om just mäklare.
Kan varmt rekommendera,

25. März 2026

Hej Anton,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva och dela med dig. Förstår att det inte var en rolig situation när det dök upp problem vid hämtning, så det är extra skönt att höra att Magnus tog hand om det direkt och att det löste sig smidigt.

Det är precis så vi vill agera när något oväntat händer.

Att du kände dig trygg genom allt och ändå rekommenderar oss betyder mycket.

Önskar dig en trevlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service och engagemang.

Prima service och engagemang.

11. März 2026

Hej Andreas,

Tack för att du lämnar ett så fint omdöme!

Prima service och engagemang är precis hur vi vill att vår tjänst ska upplevas. Så väldigt kul att höra det.

Önskar dig en trevlig dag!

Mycket trevlig säljare😁

Mycket trevlig säljare att ha och göra med 😁och fin kommunikation 🤗

22. März 2026

Hej Matts,

Stort tack för ditt omdöme, blir verkligen glad att läsa. Härligt att höra att du upplevde både kommunikationen och kontakten som så bra.

Fem Stjärnor

Vi hade Rebecca som mäklare, vi fick ett jättefint bemötande, hon var saklig och vi fick ett bra förtroende. kommer definitivt använda maskinera igen.

4. März 2026

Hej Ronny,

Stort tack för ditt fina omdöme. Väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att du kände förtroende genom hela affären.
Kul att ni vill använda oss igen, det betyder mycket. Jag ska se till att Rebecca får ta del av dina ord också.

Bra kontakt innan

Bra kontakt innan, bra återkoppling efter, smidigt att dom gör ägarbytet

17. März 2026

Antwort von Maskinera

Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att både kontakten innan och återkopplingen efter fungerade bra, och att ägarbytet upplevdes som smidigt.

Det är precis så vi vill att det ska fungera hela vägen.

Allt gott

Goede medewerking

Goede medewerking, zeer transparant, riële veilingkosten

1. April 2026

Hi Daan,

Thank you for your review and for the top rating. Glad to hear that you experienced the process as transparent and the auction costs as fair, that’s something we really focus on.

We appreciate you taking the time to share your experience.

All the best,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

När jag tänker på Maskinera så blir jag glad.

En positiv upplevelse från början till slut. Bra bemötande och fin service av maskinmäklare Patricia Fredriksson. Tack!

27. März 2026

Hej Madde,

Stort tack för ditt fina omdöme, det värmer verkligen att läsa. Att du blir glad när du tänker på Maskinera är nog det bästa betyget vi kan få.

Kul att höra att Patricia tog hand om dig på ett så bra sätt genom hela processen, jag ska se till att hon får ta del av dina ord.

Smidig och trygg affär

Jag vill rikta ett stort tack och ge fem stjärnor till Magnus Leifsell och Maskinera som hjälpte mig att sälja min grävmaskin till önskat pris.
För mig kändes affären trygg hela vägen.

2. März 2026

Hej Marcus,

Stort tack för ditt fina omdöme. Riktigt kul att höra att du kände dig trygg hela vägen och att Magnus kunde hjälpa dig att få till en bra affär på din grävmaskin.

Det betyder mycket att du tog dig tid att skriva och dela din upplevelse.

Köpte en traktor via Maskinera

Köpte en traktor via Maskinera. Bra bemötande, bra bilder och beskrivning. Har inget negativt att säga alls. Han som hade traktorn var trevlig till och med, men det är nog inget som Maskinera kan garantera.

9. Jänner 2026

Antwort von Maskinera

Tack för att du tog dig tid att skriva. Kul att höra att du är nöjd med köpet och att både bemötande och information kändes bra, det är något vi verkligen försöker få rätt.

Skönt också att hela affären flöt på som den skulle för dig.

Allt gott

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra kundbemötande o snabba svar o…

Jättebra kundbemötande o snabba svar o Magnus är jättekunnig

23. März 2026

Hej Lena,

Stort tack för ditt fina omdöme. Blir verkligen glad att läsa att du är nöjd med bemötandet och att du fick snabba svar. Och kul att höra att Magnus kunde hjälpa till på ett bra sätt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maskinera är ett mycket pålitligt och…

Maskinera är ett mycket pålitligt och professionellt nätauktionsföretag. Hela processen, från budgivning till betalning och leverans, fungerar smidigt och är tydligt strukturerad. Plattformen är användarvänlig och det är enkelt att hitta relevant information om objekten.
Ett särskilt tack till Magnus som jobbar där – han är alltid hjälpsam, kunnig och snabb på att svara på frågor. Hans serviceanda gör verkligen skillnad och skapar ett stort förtroende som kund.
Jag kan varmt rekommendera Maskinera till alla som söker en seriös aktör inom nätauktioner.

23. März 2026

Hej Ali,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva och dela med dig så utförligt. Det är verkligen kul att läsa att du upplevde hela processen som smidig och tydlig, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Blir extra glad att höra det du skriver om Magnus också. Han lägger ner mycket tid på sina affärer, så det betyder mycket att det märks hos dig.

Tack igen för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt gick smidigt mkt tack vare Magnus…

Allt gick smidigt mkt tack vare Magnus Leifsell min vara såldes snabbt och mkt snabb utbetalning

6. März 2026

Hej Magnus,

Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att allt gick smidigt och att det blev både en snabb affär och utbetalning. Det är precis så vi vill att det ska fungera.

Jag ska se till att Magnus får ta del av dina ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi hade turen att få Rebecca

Tack för hjälpen till en väldigt smidig affär.
Mvh David och Linus WH Träd och Marktjänst AB

2. Februar 2026

Hej Linus,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva. Riktigt kul att läsa att ni är nöjda och att Rebecca gjorde ett så bra jobb för er. Hon lägger verkligen ner mycket i varje affär, så det är extra roligt att höra att det märks.

Kul också att ni vill använda oss igen framöver, det betyder mycket.

Har bara gott att säga

Har bara gott att säga, fungerade utmärkt vid försäljning. Hjälpsam kunnig och förstående. Såg till att slutföra affär på bra sätt.
Hon får sälja mer åt mig!
//Mathias
Smedbergs Maskin & Traktor

25. Februar 2026

Hej Mathias,

Stort tack för ditt omdöme, riktigt kul att läsa. Härligt att höra att allt fungerade som det skulle och att du kände dig väl omhändertagen hela vägen fram till avslutad affär.

Jag ska se till att hälsa vidare till Rebecca också, och vi hjälper dig mer än gärna igen framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En förtroendegivande mäklare redan från…

En förtroendegivande mäklare redan från första stund!
Vi sålde en maskin via Maskinera, och vår mäklare Rebecca var proffsig och mån om vår upplevelse genom hela affären.
Vi är väldigt nöjda med samarbetet!

12. März 2026

Hej Cecilia,

Stort tack för ditt fina omdöme. Väldigt roligt att höra att ni kände förtroende redan från start och att Rebecca tog hand om er på ett bra sätt genom hela affären.

Kul att samarbetet funkade så bra, det uppskattar vi verkligen.

Lyckad försäljning för 2:a gången

Lyckad försäljning för 2:a gången, mycket nöjd.

20. Februar 2026

Antwort von Maskinera

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni valde Maskinera igen.

Vi uppskattar verkligen förtroendet och hjälper gärna till nästa gång också.

Önskar er en fin dag!

En väldigt förtroendeingivande mäklare

Maskinera och Rebecca i synnerhet ger jag högsta betyg och jag kommer definitivt återkomma när nästa objekt ska säljas.

13. März 2026

Hej Peter,

Stort tack för ditt fina omdöme. Väldigt roligt att läsa att du upplevde Rebecca som både kunnig, tydlig och trevlig genom hela processen. Det betyder mycket för oss att du kände förtroende hela vägen och att du vill återkomma när det är dags att sälja igen.

Jag ska självklart se till att Rebecca får ta del av dina ord.

Oscar, Maskinera

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr