Massief Houten Bed Bewertungen 58

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi, kleinschalig bedrijf waar nog echt kwaliteit wordt geleverd met goede service! Advies ingewonnen mbt aanschaf matras en bodem. Zeer uitgebreide, neutrale en heldere uitleg. Meneer weet duide... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft
  3. Möbelgeschäft
  4. Matratzengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Sinds 2004 zijn wij in Duitsland actief en bieden onze klanten een 100% natuurlijke slaap. Wij ontwerpen en produceren 100% natuurlatex matrassen, ecologische lattenbodems en metaalvrije massief houten bedden. Een goede lattenbodem kan de wervelkolom juist uitlijnen, zodat een zeer elastisch matras in de juiste hardheid enkel nog de druk op het lichaam hoeft weg te nemen. Wij bieden vijf specialistische ecologische lattenbodems en schotelbodems, zodat we voor ieder lichaamstype de juiste oplossing in huis hebben. Onze 100% natuurlijke latex matrassen zijn als geen ander in staat om de druk op het lichaam weg te nemen. De 7-zone natuurlatex matrassen zijn volgens Dunlop methode geproduceerd door Latexco®. Het latex is voorzien van 100% natuurlijke tijk (matrashoes) gemaakt van biologisch katoen en lyocell (Tencel®). De metaalvrije zwevende, landelijke, senioren en balkenbedden van massief beuken, eiken, zirben, noten en kersen worden uit aantoonbaar duurzame bosbouw worden in eigen werkplaats gebouwd. Design, functie, materiaalgebruik, productie, verkoop en logistiek hebben wij optimaal ingericht, zodat wij in staat zijn bedden, matrassen en lattenbodems van de hoogst mogelijke productkwaliteit tegen een eerlijke prijs aan te bieden.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn heel blij met ons nieuwe bed

We zijn heel blij met ons nieuwe bed! Tijdens ons eerste bezoek aan de winkel kregen we een goede indruk. De kwaliteit en vormgeving van de bedden sprak ons direct aan. Glenn heeft ons ook erg goed geholpen met bijvoorbeeld het uizoeken van een goed matras.

8. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en uitzonderlijk vriendelijk

We hebben hier de eiken Bergen bed 180cm gekocht.
Glen is super vriendelijk en ontzettend behulpzaam. We mochten de bedden bezichtigen in zijn showroom, Glen gaf ons ook uitgebreid advies om tot een keuze te komen.

We zijn enorm blij met de kwaliteit van het bed, en het is duidelijk een bed dat generaties meegaat. Nogmaals bedankt Glen!

14. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wachten waard. Prachtig bed. Goede service.

Ondanks dat we erg lang moesten wachten door wat probleempjes met de buitenlandse leverancier, zijn we erg blij met het bed. Glenn heeft ons uitgebreid door de showroom geleid met veel goede uitleg. Het zwevende bed dat we hebben uitgezocht staat mooi en is stevig en stabiel. Vanwege de verlate levering extra service gekregen van Glenn. Aan echte aanrader.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

High quality, beautiful bed!

We unfortunately had a number of production delays with the frame of the bed, so the delivery was later than originally communicated. However, the bed is worth it! It is beautiful, high quality, and very comfortable!
Even though there were a few delays, Glenn was extremely communicative and kept me updated on the progress.

29. Jänner 2026

Een absolute aanrader!

Een absolute aanrader!

Zeer goede service, zeer netjes werkend en ook belangrijk een prachtig en zeer kwalitatief product!

Denkt mee, is zeer goed bereikbaar en flexibel!

12. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 jaar geleden hier mijn bed gekocht…

2 jaar geleden hier mijn bed gekocht met matras. Ik wilde eerst eens een tijdje erop slapen voordat ik het wilde beoordelen. Het slaapt heerlijk en ik ben er nog steeds erg blij mee. Vanuit een milieubewust idee voor deze onderneming gekozen. Ik had voor mijn afspraak de hele website bestudeerd, daar staat echt alle informatie die je nodig hebt op.

11. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een mooi klantvriendelijk bedrijf

Ik was, bij het bedrijf waar ik een matras kocht, een massief houten bed tegengekomen. Daar was ik enthousiast van geraakt. Daardoor ging ik op zoek naar mooi gemaakte houten bedden (die niet kraken). Ik kwam bij Massief Houten Bed uit. Ik ben eerst langsgegaan in de showroom, om te kijken naar het model van mijn interesse en het hout te ervaren. Ik trof een heel plezierige verkoper Glenn die, hoera, je echt de tijd geeft om rond te kijken en heel goed meedenkt. Ook in de overleggen daarna, blijft hij met je meedenken totdat je helemaal achter je keuze kan staan. Dat vond ik heel plezierig en klantvriendelijk. Ik kon slagen met een heel mooi bed Bergen. Bodems ook gekocht die heel coulant eerder gebracht konden worden omdat ik al een matras had. Wat ben ik hier blij mee. En dank je wel Glenn voor je professionele hulp en vriendelijkheid en klantgerichtheid, eentje die ik zelden tegenkom. Heel Fijn. Succes met je mooie bedrijf!

17. Dezember 2025

Eerlijk verhaal

Betrouwbaar bedrijf voor de aankoop van een nieuw bed of goede matrassen.
Glenn weet waar hij het over heeft en komt afspraken na.

30. Dezember 2025

Een absolute aanrader

Een absolute aanrader! Glenn biedt alle service die er is. Niets is teveel gevraagd.
Er zit een paar weken levertijd op (zoals op alle grote op maat gemaakte meubels), maar het is absoluut het wachten waard!

11. Dezember 2025

Bed Andenes

Vandaag, bed geleverd en door Glenn gemonteerd.
Het was 'het wachten', nl afhankelijk van buitenlandse leverancier, meer dan waard!!!
Zeer vakkundig geholpen en altijd netjes te woord gestaan.
Bed is prachtig en precies, zoals
verwacht. Supermooie kwaliteit, erg blij mee.

11. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glenn is een rustige warme man die…

Glenn is een rustige warme man die veel uitleg geeft over latex matrassen ,je kan alle matrassen uitproberen in de zaak , geen haast ,hebben matrassen gekocht maar vonden ze te hard ,zonder problemen konden we ze ruilen voor zachtere matrassen ,deze zaak is een aanrader

29. August 2025

Super blij met ons bed

Super blij met ons bed. Glenn heeft echt veel kennis, heeft geen gladde praatjes en heel mooie houten bedden. Wij zijn blij dat we bij Glenn geslaagd zijn, en het feit dat het zo natuurlijk is (zowel natuurlatex matrassen als het hout) doet ons goed. Goede eerlijke prijs, wij zijn blij. Bedankt Glenn!

6. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was op zoek naar een notenhouten…

Ik was op zoek naar een notenhouten bed. En dan massief notenhout van A-kwaliteit. Naast een mooie kwaliteit notenhout moest het bed dan ook superstevig zijn, omdat ik aan gewicht ben. Om die reden langs gegaan in Bodegraven om eens te kijken. Toen de matrassen/lattenbodems van het bed werden getild, zodat ik de constructie kon bekijken, was ik direct verkocht. Stabieler (en mooier) dan dit ga je het (zeker voor deze prijs) niet krijgen. De handen geschut en 18 weken later een prachtig bed gekregen. De levering was 6 weken later, maar dat was voor mij geen probleem. Tim legde uit dat de houtmarkt wat krap was, vanwege langere droogtijden. Ik ben vooral blij dat ze de kwaliteit zo hoog in het vaandel hebben staan en daar niet op besparen, ook al duurt het langer. Ik ben heel blij met mijn notenhouten bed!

24. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Natuurlijk produkt met eerlijk verhaal

Ook ik sluit mij aan bij de 5 sterren reviews. Ik was op zoek naar een zo gifvrij mogelijk, natuurlijk product. Het werd een massief, geolied houten bed met heerlijk comfortabel rubberen matras en wol/katoenen tijk. Alles geurloos! Ik ben zeer tevreden met de professionele, persoonlijke en vriendelijke dienstverlening van Glen. Dank daarvoor!

24. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een eerlijke en oprechte persoon

Wat een eerlijke en oprechte persoon. Wij waren al geruime tijd op zoek naar het juiste bed en matras, en dankzij Tim hebben we eindelijk de juiste keuze kunnen maken.
Tim heeft ons enorm goed geholpen. Ondanks dat wij geen gemakkelijke klanten zijn en veel twijfelden over wat we wilden, bleef hij geduldig en professioneel. Hij nam de tijd om ons uitgebreid te adviseren en liet zien dat hij over een enorme hoeveelheid kennis beschikt.
Als je op zoek bent naar een kwalitatief goed bed en matras, dan raden wij absoluut aan om bij Massief Houten Bed te kopen. De service is uitmuntend, en dankzij Tim hebben wij nu een bed en matras waar we ontzettend blij mee zijn.
Een dikke pluim voor Tim en het team!

19. November 2024

Enorm tevreden

Enorm tevreden, een prachtig bed wat stevig is een makkelijk in elkaar te zetten. Communicatie voor levering uitstekend. Prijs kwaliteit zeker in orde.

8. November 2024

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Veel kennis van zaken, vriendelijk (kreeg nog een banaan mee voor onderweg) en niet opdringerig. Ik heb twee natuurlatex matrassen gekocht die werden snel bezorgd en ze liggen heerlijk. Dank Glenn!

31. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr