Maurice & Nora Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Waren met ons bedrijf op zoek naar studenten die voor ons konden flyeren in Antwerpen. Op een paar uur tijd ben ik van eerste contact tot afspraak gegaan. Super service! Gaan er zeker vaker gebruik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankzij Maurice & Nora vonden wij onze vaste babysit op woensdagnamiddag voor onze kinderen. Alle afspraken worden ook door het team opgevolgd, vragen worden heel snel beantwoord, zelfs in het weekend... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zoeken al langer iemand waar we op kunnen rekenen om tijdens werkdagen onder de middag met onze hond te gaan wandelen. Vaak werd het door vrienden of familie gedaan, maar dat was niet consistent.... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mijn eerste ervaring met het platform was dat ze snel reageren en heel snel een hulp konden matchen. Helaas dat het ook. Ze hebben snel hulp, maar de eerste afspraken werden door verschillende redenen... Mehr ansehen

1. Haushaltshilfe
  2. Nachmittagsbetreuung
  3. Babysitter
  4. Garten
  5. Altenpflege

Vom Unternehmen geschrieben

Maurice & Nora is hét platform in Vlaanderen dat gedreven studenten koppelt aan gezinnen en senioren die ondersteuning zoeken in het dagelijks leven. Wij geloven in de kracht van lokaal contact: "Jong helpt Oud". Onze missie is om het leven voor iedereen wat lichter en aangenamer te maken door de juiste match te vinden in uw eigen buurt. Waarvoor kunt u bij ons terecht? Wij bieden een veelzijdige oplossing voor hulp aan huis. Ouderen: Zoekt u gezelschap voor een wandeling, hulp bij de boodschappen, ondersteuning bij digitale vragen, tuinonderhoud of licht huishoudelijk werk? Onze studenten brengen niet alleen hulp, maar ook gezelligheid in huis. Families & Professionals: Van een betrouwbare babysit en naschoolse opvang tot huiswerkbegeleiding en logistieke hulp, strijk, poetsen etc. Wij ontzorgen drukke ouders zodat er meer tijd overblijft voor elkaar. Veiligheid & Vertrouwen op 1. Wij begrijpen dat u niet zomaar iedereen in uw huis of bij uw kinderen toelaat. Daarom onderscheiden wij ons door een strenge, persoonlijke screening. Elke student op ons platform is door ons team gesproken en gecontroleerd op motivatie en betrouwbaarheid. Kiest u voor Maurice & Nora, dan kiest u voor gemak, veiligheid en een persoonlijke aanpak. Wij zijn er trots op dat we niet alleen praktische problemen oplossen, maar ook waardevolle verbindingen leggen tussen generaties. Heeft u vragen of zoekt u een specifieke match? Ons team staat altijd klaar om u persoonlijk te helpen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hulp bij vervoer naar hobyy

Via Maurice & Nora een studente ingehuurd om mijn zoon van/nar de basketbal training te brengen. Deze jongedame was heel vriendelijk, toonde interesse in de hobby van mijn zoon, reed voorzichtig en was stipt op tijd!

5. September 2025

Antwort von Maurice & Nora

Dag Joke, hartelijk dank voor deze review! Bij vervoer van kinderen naar sport of hobby is veiligheid onze allerhoogste prioriteit. Het is fantastisch om te lezen dat onze studente voorzichtig reed, stipt was en interesse toonde in de basketbal. We zijn blij dat Maurice & Nora je gezin op deze manier kan ontzorgen met betrouwbaar vervoer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn contact met deze dienst!

Vanaf de eerste keer was het een schot in de roos. De afspraken verliepen vlot en correct. Een fijn contact ook met de jongeman, die goed werk afleverde, zeer bekwaam is, vriendelijk en hulpbereid. Er volgen zeker nog andere afspraken, er is altijd wel iets in huis of in de tuin waar wat extra aandacht aan kan gegeven worden.

12. November 2025

Antwort von Maurice & Nora

Hartelijk dank voor deze mooie review! Goed om te horen dat alles, van de afspraken tot de uitvoering, vlot en correct is verlopen. We vinden het belangrijk dat onze studenten niet alleen bekwaam zijn, maar ook vriendelijk en hulpvaardig. We kijken ernaar uit je bij een volgende klus in je huis of in de tuin weer te mogen ontzorgen.

Fantastisch initiatief!

Wat een fantastisch initiatief! Om hulp voor jonge gezinnen en ouderen zo toegankelijk te maken. Wij hebben als jong gezin intussen al enkele super positieve ervaringen gehad met Maurice & Nora, met name voor maaltijdvoorbereiding en hulp in de tuin. Heel dankbaar aan onze werkgever om dit initiatief open te stellen voor haar werknemers. Een mooie benefit die bijdraagt tot een betere work-life balance. En ook voor de studenten zelf is dit een mooie kans om bij te dragen aan gezinnen en ouderen, en intussentijd heel zinvol bij te verdienen.

30. November 2025

Antwort von Maurice & Nora

Wauw Phaedra, wat een prachtige omschrijving van Maurice & Nora. Dankjewel! Het doet ons enorm goed dat je de 'win-win' zo duidelijk ziet: hulp voor jou als jong gezin en een zinvolle, leerzame bijbaan voor de studenten. We blijven graag voor jullie klaarstaan!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een vriend aan huis

Maurice is ondertussen een trouwe bondgenoot geworden. Wanneer mijn tuin overgroeid wordt, mijn energie er niet meer is om mijn haag te snoeien... bel ik Maurice. Ik kan op hen rekenen: de prijs is duidelijk, het tijdstip wordt gezamenlijk overlegd en de taak goed omschreven. Je zou hun diensten kunnen omschrijven als 'een vriend aan huis'.

30. November 2025

Antwort von Maurice & Nora

Dag Griet, bedankt! Dat je ons omschrijft als 'een vriend aan huis' is voor ons een heel mooi compliment om te krijgen. Het is precies de vertrouwensband waar we naar streven. Heel fijn te horen dat je onze duidelijkheid over prijs en planning waardeert. We blijven graag die bondgenoot voor je als de tuin weer aandacht nodig heeft.

Met Maurice Hulp kan ik meer

Met Maurice Hulp kan ik doen wat zonder hulp niet kan. Ik ben blij dat student Toine in de tuin helpt om alles netjes te houden en ook een klein tuinprojectje helpt realiseren. Ook kan ik gerust zijn want als er toch eens iets pijnlijk gebeurd, is hij verzekerd.

22. November 2025

Antwort von Maurice & Nora

Bedankt voor je mooie woorden, Kathleen! Geweldig dat je dankzij de hulp van Toine je tuinproject hebt kunnen realiseren. We zijn blij dat we je die geruststelling en hulp kunnen bieden. We wensen je nog veel plezier van je nette tuin.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr