Maxxsloten Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had online een fietsslot gekocht, maar het bleek te groot. Na telefonisch contact mocht ik het in de winkel omruilen. Het nieuwe slot beviel mijn dochter toch niet, maar ook dat kon ik zonder prob... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maxxsloten reageert altijd heel vriendelijk en bij mij ook supersnel op de mail en direct contact via de telefoon. Alle informatie kraakhelder en altijd sympathiek. Topservice!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en ook fijn contact gehad met de eigenaar van de webshop. De bezorger gaf aan dat ik niet thuis was, terwijl ik letterlijk de hele dag zat te wachten. Zou volgende dag naar afhaalpunt... Mehr ansehen

Hervorragend

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vóór 16 uur besteld, volgende dag in huis klopt niet

Vóór 16 uur besteld, de volgende werkdag geleverd kunnen jullie niet waar maken als DPD de vervoerder is. Vermeld deze info dan ook niet op jullie site. Dinsdag besteld en pas vrijdag geleverd. Geleverde product is naar tevredenheid.

22. März 2024
Maxxsloten-Logo

Antwort von Maxxsloten

Beste Ron,

Bedankt voor het schrijven van deze eerlijke review.

Wij zijn inderdaad afhankelijk van een derde partij voor het verzenden en leveren van onze producten. Waar dit normaliter de volgende dag netjes geleverd wordt, is dat bij u helaas niet gelukt. Dit vinden wij dan ook erg vervelend om te horen, maar hebben hier helaas geen invloed op.

U geeft aan dat het product (waar wij wel invloed op hebben) naar alle tevredenheid is.

Het is dan ook erg jammer dat u ons over het algemeen een slechte beoordeling geeft, waar dit niet op elk punt van toepassing is.

Desondanks wensen wij u veel plezier met uw aankoop!

Jim Cremer | Team Maxxsloten.nl

Sublieme service

Deze jongens staan voor top service. Zij hebben mij enorm goed geholpen, ik had het niet beter kunnen verzinnen. Ze zijn zelfs persoonlijk langs gekomen om mij te helpen.

1. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had al een vroegere bestelling…

Ik had al een vroegere bestelling gedaan, waar ik ook tevreden over was en deed er nog eentje. Ik werd persoonlijk gebeld door de firma van Maxxsloten, en ik kreeg spontaan meer uitleg over mijn nieuwe keuze, wat zeker een opsteker was. Deze firma is een AANRADER voor iedereen. Gefeliciteerd mensen.

29. Februar 2024

Perfecte service

Los van het feit dat ze nette prijzen hanteren hebben ze een perfecte service. Ik had/ heb een slot besteld welk door DPD geleverd zou worden. Koerier stopt 3 seconden voor de deur en ik krijg een mail dat ik niet thuis zou zijn en dat ik mijn slot 15 km verderop mag komen ophalen terwijl ik in Maastricht woon met ruim voldoende DPD Pakket afgifte punten.
Ik een bericht gestuurd ‘‘s avonds en de dag erna direct een zeer nette heer aan de telefoon welke mij vertelde dat hij er achter aan gaat en mij later die dag zal informeren omtrent de status. Nou ik dacht bij mijzelf nou dat zal mij verbazen, echter het heeft mij verbaasd want diezelfde nette heer belde mij dat DpD nog niet gereageerd had echter hij ging die zelfde dag nog terug met de mededeling dat hij een nieuw slot zou opsturen en zou wat betreft het eerdere slot dit verder met DPD regelen.
Dat is nog eens service met een ( hele) grote S.

27. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kreeg geen bevestiging van verzending

Ik kreeg geen bevestiging van verzending/track&trace dus mijn pakket lag een week lang bij een ophaalpunt zonder dat ik het wist.

11. Dezember 2023
Maxxsloten-Logo

Antwort von Maxxsloten

Beste Joli,
Bedankt voor het schrijven van onderstaande review.
Wij betreuren het ten zeerste dat u niet op de hoogte bent gehouden van de status van de zending.
Helaas zijn wij afhankelijk van een derde partij die de bezorging voor ons uitvoert.
Mocht u in de toekomst vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij kijken graag met u mee zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Team Maxxsloten.nl

Fijne en empathische klantenservice

Fijne en empathische klantenservice. Helaas werkte mijn slot niet meer 100%. Na overleg en sturen van foto/video werd er deskundig naar gekeken en geopperd dat het sturen van een nieuw slot de beste keuze was. Nieuwe slot werkt prima!

21. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr