Me & Eliza Bewertungen 366

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig levering Dog var mit glas i stykker men jeg fik hurtig kontakt til kundecenter og dagen efter var der et nyt glas ved min dør med pakken 👏 vil helt klart handle her igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5-stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Klart mit foretrukne sted at shoppe tøj👌🏻🩷 Elsker deres Instagram, som giver virkelig god inspiration til tøj til hverdag og fest🌸. Hjemmeside er overskuelig og god servic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst flot service Min pakke var blevet sendt frem og tilbage for dernæst at blive kasseret af distributør. Jeg ringede til butikken , hjælpen var klar med det samme også selvom de ikke havde fåe... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Me & Eliza er et univers af de lækreste kollektioner fra modeverdenen, hvor du blandt andet finder et skønt udvalg af kjoler, bluser, bukser, sko, accessories og tasker, som vi har udvalgt fra de største brands fra ind og udland. Hos Me & Eliza håndplukker og udvælger vi et lækker udvalg til dig, så din garderobe bliver fyldt op med nye og unikke styles.

4,9

Meget hurtig levering

24. April 2026

Hej Anja,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💕

Det glæder mig meget at høre, at det nye glas kom hurtigt frem, når det første uheldigvis var knækket under transporten.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os - det betyder alverden.

Du ønskes en rigtig dejlig solskinsdag ☀️

Ingenting at klage over

Ingenting at klage over! Dejligt sted at handle 😊👌🏼

7. April 2026

Hej Freja,

Tusinde tak for din 5-stjernede anmeldelse 💕

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Du ønskes en skøn dag 🌸

Super fed hjemmeside

Super fed hjemmeside, med stort udvalg og hurtig levering 👍🫶

26. Februar 2026

Hej Malene,

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5-stjerner 💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både udvalg og leveringstid.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os - det sætter vi enormt stor pris på.

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.

God, venlig og hjælpsom korrespondance via mail.

Handler gerne her igen👍

26. Februar 2026

Hej Monica,

Tusind tak for de 5 stjerner 🤩 Dem er vi megt glade for! Dejligt du fik den hjælp du havde brug for. Vi glæder os til at "se" dig igen på shoppen 🌸

Mvh. Eline, Me & Eliza

At de er supersøde

Havde slette min mail med bed bestilling og fik hurtigt sendt en ny så der kunne returneres.
Super søde derfor 5 stjerner herfra😊

8. Jänner 2026

Hej Sylvia,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse ✨

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe, så du kunne få din returnering på plads.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os 💗

Du ønskes en skøn dag.

Verdensklasse kundeservice

Ville egentlig gerne give endnu flere stjerner. De har intet mindre end verdensklasse kundeservice. En pakke til mig var forsinket. Jeg opdagede det ikke selv, men Me & Eliza holdt øje og gav mig besked. Og de var løbende i kontakt indtil pakken var leveret. Virkelig flot kundeservice, der langt overstiger mine forventninger.

8. Dezember 2025

Hej Sanne,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og dine 5-stjerner 💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med prodeduren i en ellers lidt ærgerlig situation med en forsinket pakke. Vi vil altid gøre vores bedste for, at følge op og vi er glade for, at det lykkedes - og ikke mindst at pakken dukkede op til sidst.

Gode priser

Gode priser, hurtig levering

28. November 2025

Hej Søren,

Tusinde tak for din 5-stjernede anmeldelse ✨

Vi er superglade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstid og vores priser.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os 😊

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.
Og gaverne var pakket pænt ind.

28. November 2025

Hej Kristina,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💕

Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstid og varernes indpakning.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os - det sætter vi stor pris på.

Hej Karen,

Tusinde tak for din fine 5-stjernede anmeldelse 💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både varerne og leveringstiden.

Yderst flot service

Yderst flot service
Jeg ringede til butikken , hjælpen var klar med det samme også selvom de ikke havde fået noget fra distributør . Og endnu mere flot , de sørgede for at komme hjem med pakken til mig. Virkelig flot service. Kunne jeg give flere stjerner havde de fået 10.

7. November 2025

Hej Seske,

Tusinde tak for din flotte, 5-stjernede anmeldelse 💕

Vi er meget glade for, at det lykkedes at få styr på sagen og at du nåede at få ordren hjem i tide, inden du skulle bruge den.

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive til os - det er meget prisværdigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skrev en dårlig anmeldelse vedr en…

Jeg skrev en dårlig anmeldelse vedr en pakke men det viser sig det var Bring der havde levet en fejl og ikke skannet den pakke der skulle sendes til mig så hermed en UNDSKYLDNING FRA MIG AF TIL ME OG ELIZA
Problemet løst for min side af

Hilsen Johannes

20. November 2025

Hej Johannes,

Tusinde tak for din besked 😊

Jeg er superglad for, at vi fandt frem til fejlen og fik løst problemet.

Meget god service

Meget god service.
Jeg manglede min pakke, da der var opstået en fejl hos bring.
Me & eliza var hurtige til at efterlyse min pakke og sende en ny afsted
Samt meget hurtige til at svare på min mail.
🌸

13. November 2025

Hej Maria,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💕

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, trods det din første pakke måtte efterlyses. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Super fede ballerina festsko

Super fede ballerina festsko, hurtig levering. 🚚 📦

7. November 2025

Hej K. Hansen,

Tusinde tak for din fine 5-stjernede anmeldelse 💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både sko og leveringstid.

5 ud af 5

Bestilte et par bukser onsdag kl 11.30, modtog allerede dagen efter (i dag)
Der er gjort umage med fint silkepapir og fik en rabatkode til næste køb (første gangs bestilling) super god service

9. Oktober 2025

Hej Maria,

Tusinde tak for din fine 5-stjernede anmeldelse 💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores leveringstid samt service 🤩

Du ønskes en skøn dag 🌸

ALTID god service 🤩 😍

15. September 2025

Hej Cecilie,

Tusinde tak for din 5-stjernede anmeldelse 💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service 🤩

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Du ønskes en dejlig dag 🌸

Fantastisk personale

Super god service og fantastisk hjælp de giver, så søde og rare. Og super sød ung kvinde der hjalp med kjole og det hele 🤩🤩

5. September 2025

Hej Christine,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den hjælp du fik i forhold til at finde en kjole. Vi håber, du bliver glad for kjolen og havde en fantastisk fest.

Du ønskes en skøn dag 🤩

Hurtig levering🤩

29. August 2025

Hej Louise,

Tusinde tak for din 5-stjernede anmeldelse 💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med leveringstiden.

Du ønskes en dejlig dag 🤩

Virkelig godt.

Virkelig godt.
Nem at kommunikere med.
Hurtig levering.
Perfekt og lovende produkt.
5/5 virkelig tilfreds og ville helt klart bestille herfra igen med god ro i maven:)
Mvh Yasmin

2. August 2025

Hej Yasmin,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både kommunikation, leveringstid og det produkt, du har modtaget.

Tak for at tage dig tid til at skrive til os.

Du ønskes en fantastisk dag ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God korrespondance med dem da jeg havde…

God korrespondance med dem da jeg havde et spørgsmål. Det blev imødekommet 😊
Hurtig levering 👍

29. Juli 2025

Hej Anette,

Tusinde tak for din 5-stjernede anmeldelse💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den hjælp, du har fået - det betyder alverden.

Du ønskes en fantastisk dag ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker jakke, til en super pris.

De havde lige den vare jeg manglede, ovenikøbet til en rigtig god pris. Hurtig levering og pænt pakket ind.

30. Juni 2025

Hej Lisa,

Tusinde tak for din 5-stjernede anmeldelse💕

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både varen, prisen og leveringstiden.

Tak for at tage dig tid til at skrive til os 🤩

Du ønskes en dejlig dag ☀️

Anna // Me & Eliza

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr