Mecenat AB Bewertungen 20

TrustScore 2 von 5

1,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Letar du efter rabattkoder så är det ungefär 50/50 om de fungerar. Jag skrev till kundservice för över 48 timmar sedan om en obrukbar kod och har fortfarande inte fått återkoppling. Rabatten är... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kortet och appen är bra och det de försöker göra. Tyvärr hänger appen upp sig i stort sett alltid när man snabbt skall visa sitt kort. Vilket är trist när man sitter på tåg och köpt studentrabatt bilj... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mecenat har en skyldighet att informera…

Mecenat har en skyldighet att informera om man har rätt till studentresesymbolen.

Om man börjar skolan får man alltid en introduktion innan kursen börjar.

Får man csn eller ansöker om CSN så får man brev om information.

Får man hjälp med att ansöka kurser så finns det studievägledare.

Vad Mecenat inte har är inte har något typ av information för nya studenter på hur Mecenat fungerar och hur studenresesymbolen fungerar.

I våras bifogade jag in mitt studieintyg där jag fick mitt mecenat kort. Automatiskt trodde jag att uppföljde kraven till att ha studentbusskort. Det var inte förrän igår där jag blev stoppad av en kontrollant och då har det visat sig att Mecenat inte alls la till den ikonen trots att jag uppfyllde kraven och påstår Mecenat att det är mitt ansvar att sköta det. När det är egentligen de som lägger till det när man skickar in studieintyget vilket gör så att ansvaret ligger hos de. Jag fått betala en avgift pga detta.

Jag fick dåligt bemötande av Mecenat och det är långa svarstider på deras kundtjänst. Jag förstår bara inte varför man bara kan nå de via mejl.

4. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt dålig kundservice och trasig webbplats

Jag och många andra är otroligt besvikena på Mecenat. Deras webbplats fungerar inte som den ska och det går inte att komma åt viktiga funktioner. Jag har försökt kontakta deras kundtjänst via mejl flera gånger men har inte fått något svar och det har nu gått flera veckor! Det finns heller inget annat sätt att nå dem, vilket är helt oacceptabelt för en tjänst som så många studenter är beroende av. Det känns som att de totalt ignorerar sina användare. Väldigt oprofessionellt och frustrerande.

11. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lång väntetid när man rapporterar problem

Brukar funka bra med rabatter, men den här gången funkade inte en rabatt, den skulle gå ut om 8 dagar så jag rapporterade rabatten på en lördag. Stod att det skulle ta 1-3 arbetsdagar för svar, så jag väntade tills helgen var över. Fick inget svar tills på fredagen. Och då fick jag ”Vilken rabatt syftar du på?” som svar. När jag har skrivit klart och tydligt att jag tänkte köpa en dyson airstrait och tagit bilder på det ja tänkte köpa och rabattkoden som inte drog av något i kassan. Jag skickade sen samma dag vad det var för rabatt ja menade, får svar på måndagen veckan efter ”Jag ser, synd att den är över nu”. Tog 9 dagar att få svar som inte ens hjälpte.

23. August 2025

Sämst

Sämst! Svarar inte på mail. Har gått över 2 veckor nu.

22. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I'm disappointed with their service

I'm disappointed with their service. I was fined on the train because their card didn't have SL logo!! I have sent several emails to support but no answer. If you can afford an adult SL card I would advise you to buy that instead. I have never seen a useless company like this one.

6. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mecenat har inte svarat på mail på en…

Mecenat har inte svarat på mail på en hel vecka vilket gör att det inte går att resa med SL-kortet eftersom det kommer att resultera i böter på 1800:-. Studieintyg har tillhandahållits, men inget sker. Det går inte att nå dem på något annat sätt. Vidrigt och är de facto stöld genom negligens.

10. April 2025

Beware scams

I was illegitimately fined for travelling on a train with a student ticket despite owning a valid Mecenat card. Once contacted, Mecenat takes absolutely no accountability nor demonstrates interest in helping. Not worth supporting this

3. Februar 2025

Helt sjukt brända medarbetare

Helt sjukt brända medarbetare, har ingen koll på varken studietakter eller något. Hela tiden problem med resesymbolen och tar flera dagar att få svar på mailen, då man får göra jobbet åt dom. Jag menar varför har man inte ett kontakt telefonnummer? Längtar tills jag inte är student längre. Ni är SÄMST

26. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick böter av SL på 2000 kr för att SL…

Fick böter av SL på 2000 kr för att SL loggan inte fanns i Mecenats app trots att jag studerar heltid. När jag har hört av mig till deras kundservice är det totalt katastrof, dom svarar med flera dagars mellanrum och nu har dom inte svarat på 3 dagar trrots att dom vet att man bara får 10 dagar på sig att överklaga boten. Pinsamt, speciellt när jag ser att många andra här har samma problem. Fixa appen och er kundtjänst.

25. April 2024

Dålig app & kundtjänst

Appen uppdaterar inte kortet så du riskerar att få böter på ex SJ om du reser som student.
De säger att man behöver avinstallera appen för att se nytt kort, avsintallerar du appen tar det ca 2 dagar att logga in igen, absurt!
Jag har lämnat in studieintyg sen veckor tillbaka och noll återkoppling. Man undrar om det är någon som ens jobbar på deras kundtjänst!

16. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mecenat blir mer stabil med tiden

Mecenat är en tjänst som jag har använt mig av i flera år som student. Den har, liksom många andra tjänster, haft sina bättre och sämre stunder, men jag finner att den överlag blivit allt mer stabil de senaste 1,5 åren. Under denna tid jag jag varit i kontakt med deras kundservice flera gånger och fått snabba och trevliga svar där de löst mina ärenden väldigt snabbt. Här nedan listar jag ett par för- och nackdelar med tjänsten.

Fördelar:
Service: Väldigt snabb service då de svarar inom 24 timmar och har gjort det under de senaste 1,5 åren.

Rabatter: Uppdaterade rabatter med ett förhållandevis stort utbud. Uppskattar att de ibland gör det lilla extra som speciella kampanjer.

Fysiska event: Uppskattar även att de har extra tävlingar och Mecenat Touchdown där deras samarbetspartners är rätt generösa med giveaways. Brukar hållas på campus runtomkring hela Sverige.

Nackdelar:
1. Trots att man är registrerad på universitetskurser behöver man ibland skicka in dokumenten manuellt. Dock svarar de väldigt snabbt och om man skickar in utdraget from Ladok kommer det att ske automatiskt. Kompletteringar går också snabbt.

2. Deras app är ok, men den har några buggar ibland och kan bli bättre. Dock tacksam att den är den bästa inom kategorin och att de inte tar lika mycket data som de andra.

Allt som allt rekommenderar jag företaget varmt för studenter.

24. Jänner 2024

KOMMER STÄMMA SKITEN UR DENNA FÖRTAG…o

KOMMER STÄMMA SKITEN UR DENNA FÖRTAG SOM ÄR 100% bluff LÄS ANDRA KOMMENTARER!!!! HA INGET MED MECANAT ATT GÖRA DOM HAR LURAT MIG OCH ANDRA UNDVIK!!!!! PLUS ATT DERAS KUNDTJÄNST ÄR ETT SKÄMT VERKAR VARA SAMMA PERSON SOM SVARAR!!!!!!

29. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle förnya rabatt till sl kortet då…

Skulle förnya rabatt till sl kortet då jag har en termin kvar att studera, skickade studieintyg redan 2 ggr, dem skulle återkoppla om 2-3 dagar, det har gått redan 10 dagar, inget ljud från mecenat trots 3 meddelanden , usel service

15. September 2023

Kundservice utan service

Letar du efter rabattkoder så är det ungefär 50/50 om de fungerar.

Jag skrev till kundservice för över 48 timmar sedan om en obrukbar kod och har fortfarande inte fått återkoppling. Rabatten är ännu kvar på hemsidan.

Jag undrar vad service i ordet kundservice betyder för Mecenat.

29. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr