OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. Dr. Paulina Bownik nie zainteresowała się zdrowiem dziecka, nie wypisała recepty już o przedłużeniu zwolnienia nie wspomnę. Taki lekarz poważnie zniechęca z dalszego korzystani... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Temperatura, dreszcze, biegunka... Chciałam jeden dzień l4. Po 20 minutach pani napisała żeby iść do lekarza po czym zamknęła chamsko czat. Nawet nic nie przepisała. Jakbym mogła iść do lekarza to bym... Mehr ansehen
Zwykłe oszustwo, niby gwarancja w ciągu 5 min do godziny 23:00. Jest 22:25 i nawet żadnego maila, sprawa nadaje się do UOKIKU. Jak można reklamować się o EKSPRESS KONSULTACJI w momencie kiedy ktoś na... Mehr ansehen
Sobota 23:00 dziecko pilnie wymaga…
Piątek 23:00 dziecko pilnie wymaga konsultacji? To nie należy tracić czasu tutaj, bo usługa pediatra express w 15min to jakaś kpina. Po 75min oczekiwań stan kolejki nie uległ zmianie.
Odradzam
Zamówiłem teleporade w 15 minut
Zamówiłem teleporade w 15 minut. Cały czas na stronie internetowej pisało że jestem 1 w kolejce. Przez godzinę do Mnie nict nie zadzwonił.
Ja już nie miała czasu czekać i
wcisnęła przycisk ODWOŁAJ wizytę.
I dopiero po odwołaniu pokazali mi
informacje że koszty nie będą zwrócone.
Zwolnienie lekarskie bez kodu choroby i…
Zwolnienie lekarskie bez kodu choroby i podpisu lekarza. Zwolnienie jest nie ważne, pieniądze straciłem ale to nie ważne teraz martwię się czy nie stracę pracy. Nie polecam
Dramat piediatra wybrany na wizyte…
Dramat piediatra wybrany na wizyte express, nie doszła do skutku
Złodzieje.Leksrz nie wystawił recepty…
Złodzieje.Leksrz nie wystawił recepty Maciej Gaja.
super
super, szybko i konkretnie, miałam konsultacje z dr. Baryłą i polecam, empatycznie, i lekarz dopytujący i zainteresowany
Nie polecam. Lekarka lekcewazaca.
Zwolnienie pojawiło sie w ZUS 48 godzin po wizycie! Mialam z tego powodu problemy w pracy.
Pobierają Pieniądze i Nie realizują Wizyt
Umówiona wizyta na złe dane po połączeniu informacja proszę o kontakt z biurem klienta po kontakcie - zwrot jest bezpodstawny nie możemy go wykonać !
Brak wizyty brak informacji i brak pieniędzy których pobrali ‼️ Oszustwo
Po wizycie opisałem problem
Po wizycie opisałem problem, na co dostałem odpowiedź że l4 wystawić nie mogę ale dali receptę na leki które nie potrzebowałem, i w ogóle receptę nie potrzebowałem zrobili to tylko żeby nie zwracać pieniędzy i tyle nie polecam
Kolejny raz przychodzi zaproszenie od…
Kolejny raz przychodzi zaproszenie od Med24. Kolejny raz kwestionuje się mój nr. PESEL(chyba wiem najlepiej jaki mam ten numer). Albo dajcie sobie spokój i nie zawracajcie mi głowy, albo coś z tym zróbcie i mnie o tym poinformujcie.
Zdecydowanie nie polecam tej platformy
Zdecydowanie nie polecam tej platformy. Zapłaciłam 120 zł za konsultację online w celu przedłużenia zwolnienia lekarskiego z powodu bólu barku i przesłałam lekarzowi wyniki rezonansu, które jednoznacznie potwierdzają mój problem. Mimo tego otrzymałam zwolnienie jedynie na 2 dni, co jest niewystarczające.
Czuję się wprowadzona w błąd co do zakresu i celu wizyty – spodziewałam się pełnej konsultacji i odpowiedniego zwolnienia, a w praktyce lekarz ograniczył je do minimalnego okresu. Platforma odmówiła korekty zwolnienia i zwrotu opłaty, powołując się wyłącznie na decyzję lekarza.
Jeśli zależy Wam na rzeczywistej pomocy pacjentom i profesjonalnej obsłudze, radzę dokładnie przemyśleć korzystanie z tej platformy.
Chciałem zwolnienie to dostałem ale…
Chciałem zwolnienie to dostałem ale trzeba szczegółowo opowiedzieć.
Oceniam dość kiepsko
Oceniam dość kiepsko, ponieważ teleporada w pierwszym wyznaczonym terminie się nie odbyła, nikt nie zadzwonił też w kolejnej dobie. Trzeba było zadzwonić do BOK, "powisieć" prawie 30 minut na telefonie, co skutkowało wyznaczeniem kolejnego terminu. Również ten nie doszedł do skutku. Kolejny telefon do BOK, czekanie na połączenie, i dopiero wtedy udało się uzyskać opłaconą wcześniej receptę...
Lekarz zadzwonił na czas i od razu mi…
Lekarz zadzwonił na czas i od razu mi pomógł wypisał potrzebne leki. Super aplikacja!
Doktor Edyta Szymańska
Zrealizował usługę u gastrologa - Doktor Edyty Szymańskiej 1.09.2025, wzięła pieniądze za usługę, ale jej w rzeczywistości nie dopełniła. Obecnie mija 1,5 miesiąca, a ja w dalszym ciągu czekam na receptę. Pani Doktor pomyliła się w trakcie teleporady i po 21 mailach z upomnieniem się w dalszym ciągu nie doczekałam się odpowiedzi. Błędna recepta, leku brak a ja zostałam z objawami i stratą finansową. Szkoda gadać.... tak właśnie działa polska służba zdrowia
Generalnie wolę wizyty face 2 face
Generalnie wolę wizyty face 2 face. Ale są takie sytuacje, że warto odejść od swoich preferencji i pójść za zdrowym rozsądkiem. Zeszłej wiosny Med24 ocaliło nam skórę. W piątek syn wrócił ze szkoły z gorączką, test wykazał grypę -> szybka wizyta online, konsultacja z lekarzem w ciągu godziny -> e-recepta na Oseltamivir i zalecenia dla całej rodziny. Dzięki naszej szybkiej reakcji i możliwości natychmiastowej konsultacji z lekarzem wywinęliśmy się od choróbska. Na wizytę w przychodni czekalibyśmy pewnie z 4 dni...
Super i profesjonalnie.
Szybki, miły i profesjonalniy kontakt z lekarzem. Nie musialam czekac w ciasnej poczekalni w przychodni żeby dostac odpowiedni lek. Super!!
Tragedia i jeszcze raz powiem masakra
Tragedia i jeszcze raz powiem masakra. Zapłaciłam za konsultacje za 15 min miała być dla dziecka, a po ponad 4 godzinach zadzwoniła znudzona lekarka, która zapytała mnie co ja chce czy może l4, no szok. Ja chciałam konsultacji pediatry, szukałam szybkiej pomocy , a dostałam znudzoną babę, która nic,kompletnie nic nie potrafiła mi powiedzieć . Masakraaaaaaaaa
Brak troski o dobro pacjenta
Brak troski o dobro pacjenta, Pani lekarka Dominika Podgórska, przepisała lek /Lamisil 125mg/, który jest niedostępny w Polsce, a w dawce przepisanej na recepcie nie ma zamienników. Poprosiłam o inny lek i dowiedziałam się, że 24.09.2025 leczenie pacjenta musiało obejmować maść na zmianę skórną i koniecznie przyjmowanie tabletek doustnych, a 29.09.2025 wystarczy stosowanie samej maści, rozumiem, że zmiana leku na recepcie ma kosztowac kolejne 139zł za kolejną poradę. Żenada!
Wizyta w ogole sie nie odbyła
Wizyta w ogole sie nie odbyła! Pieniądze przepadły, a ci podli oszuści jeszcze przesłali mi ankietę, jak oceniam wizytę! Szczyt bezczelności. Wizyta u ortopedy. Zgłaszam ich działalność do odpowiednich instytucji (UOKiK, Rzecznik Praw Pacjenta i inne)
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.