Media Evolution BV Bewertungen 28

TrustScore 4 von 5

4,0

Ik ben zeer tevreden over deze vlekkenreiniger/stofzuiger. Hij is krachtig en zuigt echt heel goed, vooral als je tapijt hebt en een huisdier dat af en toe ongelukjes maakt. De vlekken worden er d... Mehr ansehen

Vorig jaar november een stoomreiniger voor onze bank etc gekocht. Zeer tevreden mee. Gebruiken hem vaak. Helaas ging er 1 van de opvang bakken stuk. Na een mailtje met foto van het defect opgestuurd.... Mehr ansehen

Slowjuicer gekocht via bol.com. Binnen 6 weken begon het apparaat tijdens gebruik te roken en was het gewoonweg brandgevaarlijk! Opgestuurd en een nieuw apparaat ontvangen. Hierbij bleek de afdi... Mehr ansehen

1. Gemischtwarenladen
  2. E-Commerce-Dienst

Media Evolution B.V. hanteert een uiterst selectief aanbod van producten. Door onze werkwijze bieden wij enkel kwaliteitsproducten aan en proberen wij onze klanten altijd tevreden te stellen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Sapcentrifuge ging stuk

Sapcentrifuge ging stuk.
Vervangende centrifuge tegen portokosten ontvangen.
Kwam in plastic zak van TEMU.
Nog geen 3 weken later sapcentrifuge wederom kapot.

10. Februar 2025

Uitstekende klantenservice

Artikel aangeschaft via bol.com, echter was er een probleem met de blender die ik bij dit bedrijf had gekocht. Ondanks dat de blender correct was geplaatst, wilde hij maar niet werken. De klantenservice van Media Evolution is samen met mij tot een geschikte oplossing gekomen. Ik ben heel blij met de geweldige service, ga zo door toppers!

25. Februar 2025

Service! 👌

Artikel aangeschaft via bol.com, daar al review gegeven over het artikel maar kon helaas niet aanvullen.
We hadden een probleem met het artikel en heb dus contact opgenomen met Media Evolution en ik wil toch graag ergens vermelden hoe dat ging, dus daarom maar via Trustpilot.
Wat zijn jullie toppers, fantastische klantenservice en wat een goede probleemoplossers..dank jullie wel voor de supergoede service!

18. Februar 2025

Tosti apparaat COOK-IT van Media Evolution

Twee jaar geleden heb ik het tosti apparaat COOK-IT XL van Media Evolution gekocht. Het apparaat is alleen gebruikt voor tosti’s en dat werkte uitstekend, tot voor kort. De platen werden ineens niet meer warm. Het contact met de klantenservice ging moeizaam, mede door de Sinterklaasdrukte. Maar uiteindelijk heeft het bedrijf het probleem netjes opgelost. Al met al tevreden dus.

14. Dezember 2024

Wat een slecht bedrijf!

Heel slecht bereikbaar. Als je mailt duurt het zeker een paar dagen soms zelfs weken voordat je antwoord krijgt. Als je dan reageert kan je weer weken wachten voordat je antwoord krijgt. ENORME SPIJT VAN MIJN AANKOOP!!!!!!!!!!

22. August 2024