Medicijnenkopen Bewertungen 52

2,6

ook via paysafe opgelicht code verzonden 100euro afgehaald en weg ik zag wel dat ze ergens in Rotterdam moeten zitten ,moest nm goed keuren en net wat jullie zeggen daarna geen gehoor meer!! aangifte... Mehr ansehen

medicijnen-kopen.net Hele website vol met loze beloftes. Klantenservice ? Antwoord op email ? Voor 15:30u besteld dag later in huis ? Op voorraad ? Vergeet het alsjeblieft allemaal maar. Komen hun e... Mehr ansehen

Medicijnen-kopen.com was tot mijn eigen verbazing zéér betrouwbaar en mailden ook keurig terug. Hebben helaas al maanden niks meer op voorraad en je wordt ook doorgezet naar een andere website. Natu... Mehr ansehen

2,6

Mangelhaft

Na bestelling van producten betaald en…

Na bestelling van producten betaald en daarna niets meer gehoord. Geen ontvangst bevestiging betaling, geen antwoord op mail. Uiteraard geen product.
Verbazingwekkend groot aanbod van medicijnen, blijkt dus ook Fake.
Oplichters!
Onno

11. November 2023

Temazepan besteld en gelijk betaald op…

Temazepan besteld en gelijk betaald op een Nederlandse bank en voor 16:00 verzonden en volgende dag ontvangen

Blijkbaar zijn ze overgenomen door nieuwe mensen wie nu een kortingscode online hebben gegooid van 15% ik raad iedereen aan om deze weer te vertrouwen inverband de reacties hier onder

2. Mai 2023

Oplichters geworden

Eerste bestellingen werden bezorgd maar mijn laatste bestelling van 27-11-2022 kreeg ik alleen een bevestiging van betaling en daarna niets meer, Dus geld kwijt. Nu hebben ze een bericht gestuurd dat ze weer open zijn dus pas op.

27. November 2022

Oplichters

Oplichters en Medicijnen-Kopen.com eveneens. Bij de laatste wat besteld. Helemaal niets ontvangen. Daarom ook een review van Medicijnen-Kopen.com. Ze hebben de medicijnen ook opeens BELACHELIJK duur gemaakt. Heb 19 juli wat besteld voor een billijke prijs. En nu opeens voor een enorm bedrag. Trap er niet in! Kreeg zgn via mijn post.nl app de naan Jesus plus wat andere gegevens. Pakket was aangemeld. Er stond een barcode. Maar gewoon niet verstuurd. Heb er een melding van gemaakt.NIETS ONTVANGEN DUS! Veel revieuws zijn nep. BESTEL HIER NIETS! OPLICHTERS! Ophangen aan de hoogte boom!!!

29. Juli 2022

Helaas ben ik er ook ingetrapt

Helaas ben ik er ook ingetrapt. Ik lees dat iemand weet waar de eigenaar van de website woont? Zoja zou ik die aub mogen want ik wil mijn geld terug. Dit is niet te accepteren en is het wel waard om aangifte te doen?
Groeten ap

11. August 2021

Oplichters

Oplichters, accepteren gewoon je bitcoin betaling, die zijn dus weg, bezorgd wordt er echter niets, bellen kun je ze niet, mail reageren ze niet op. Als je geld teveel hebt en ervan af wilt is medicijnen-kopen.NET met hun gelikte site het goede adres om opgelicht te worden.
OPLICHTERS 1e klas.

27. April 2021

Helaas!

Afgelopen december 2020 heb ik, zoals ook al eerder, nog succesvol boodschappen gedaan bij medicijn-kopen.net, maar inmiddels lijken ze van de aardbodem verdwenen.
André

20. März 2021

Helaas las ik ook deze reviews

Helaas las ik ook deze reviews, ook ik heb nooit iets ontvangen en b en mijn geld kwijt. Jammer want zulke mensen verpesten het voor de bedrijven die wel goede bedoelingen hebben.

14. Jänner 2021

Oplichters

Wat een oplichters Ik ben geld kwijt maar ik laat het er maar bij zitten.. Ze zijn ook al bekend bij de politie. Mensen trap er niet in.
Het adres wat in de revieuws staat klopt. Nr 73 maar ook de buurman 37c. Misschien wel nuttig voor jullie. Het zijn beide oplichters.

11. Dezember 2020

Bezoek uurtje

Helaas zonder de reacties hier te lezen er ook ingetrapt, ik heb het adres van deze persoon gevonden tussen de reacties hier en het is niet ver van mij vandaan. Ik ben van plan om daar binnenkort even langs te wippen. Zijn er meer gegadigden?

27. November 2020

Hier niets bestellen

Hier niets bestellen, want het geld wordt afgeschreven maar er wordt niets geleverd. het zijn regelrechte oplichters, wees dus gewaarschuwd!

4. November 2020

Medicijnen-kopen.com was tot mijn eigen…

Natuurlijk heel link om medicijnen online te bestellen dat weet ik maar deze site kun je echt vertrouwen.

21. Oktober 2020

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen