Product is nooit verstuurd. Heb er ook nooit een bevestiging van gekregen. Contact lijkt geen prioriteit te hebben. Één keer contact gehad met een valse belofte. Daarna blijft het stil. Ik wacht nu al... Mehr ansehen
Slaap masker verduisterd bij mij niet volledig bij de neus. Past dus niet bij iedereen. Wilde het masker terugsturen binnen de 30 dagen bedenktijd. Maar contact met de klantenservice lukt niet. E... Mehr ansehen
product have never been sent ... no response over email .... and now it seems the webshop have been shutdown = money stolen
‘Ik kan niet slapen’, waren de woorden die jarenlang rondspookten. Als lichte slapers is er nachtenlang aan slaapproblemen oplossen gedacht. Bijna een derde van je leven breng je als het lukt slapend door om de andere uren jouw leven te leiden. Wij beseffen maar al te goed dat een gebalanceerde slaap nodig is om te doen wat je graag wilt. Kennis over de juiste slaap tools Uit ervaring leerden we dat je met de juiste tools een slaapritme kan creëren om zo daadwerkelijk te slapen. Kennis over jouw slaapproces en de juiste tools daarbij is essentieel. Het perfecte slaapmasker vinden was lange tijd onze droom. De slaapproblemen en bijbehorende slaapmaskers een regelrechte nachtmerrie. Wij wisten: dit kan beter! Slapen is onze missie, waar het maar kan Een gratis slaapmasker dat je op een lange vlucht ontvangt helpt niet. Dat goedkope exemplaar broeit en waarmee je zwetend wakker wordt kan echt niet meer. In onze zoektocht vonden we een slaapmasker van uitstekende kwaliteit. Dat lang meegaat en waarmee je luxe kan evenaren waar je maar wilt: onderweg, tijdens een nachtje weg of aanbiedt aan je gasten. Beter slapen om je dromen na te jagen. Dat kan met het slaapmasker van Medoes. De stilte is de slaap die de wijsheid voedt. - Francis Bacon
Tesstraat 27 , 6657CM, Boven-Leeuwen, Niederlande
- info@medoes.nl
- medoes.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb weer nachtrust!
Na vele troep op amazon/bol/AliExpress etc, kwam ik deze slaapmasker van Nedoes tegen en het bevalt super! Materiaa is licht, geen zware kilo's op je hoofd, dicht goed af dus geen hier een daar kiertjes waar licht door heen komt, ondaks mijn grote hoofd past prima klittenband is goed af te stellen, en een super fijn materiaal/stof.
Uiterst tevreden!
Slaapmasker
Onlangs hebben wij een Medoes slaapmasker besteld. Binnen 1 dag binnen! Netjes!
Mooi geleverd netjes verpakt. Geen chinesee rommel. Erg tevreden en een aanrader!
Heel fijn slaapmasker
Heel fijn slaapmasker. Een die het echt helemaal donker maakt en niet toch nog kiertjes heeft of net niet goed genoeg aansluit. Hij is groter dan het gemiddelde masker maar daardoor wel aan alle kanten lichtdicht. Geen snijdende bandjes op je oren ofzo want deze hele brede band gaat gewoon over je oren waardoor je oordopjes ook nog eens goed blijven zitten. Ben er heel blij mee want ik ben een hele lichte slaper.