Skulle fått en leverans som lämnades framför dörren som jag tyvärr inte hittade där. Efter kontakt med kundtjänst löste de genast problemet genom att skicka ett nytt paket till utlämningsställe 👍🏼... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Riktigt bra företag! Schyssta erbjudanden, bra priser, studentrabatter osv! Hade precis olyckligt hämtat ut ett skadat paket där produkter, troligtvis, trillat ut. Ett mail till Meds så var nya pr... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Apotheke
- Drogerie
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Online-Apotheke
- Online-Apotheke für verschreibungspflichtige Medikamente
Vom Unternehmen geschrieben
MEDS.se är ett fullskaligt online-apotek som säljer receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket. Till dig, din familj och ditt husdjur. Vi har även ett stort sortiment inom hälsa, skönhet och mer därtill. MEDS har inga fysiska butiker utan strävar istället efter att så snabbt som möjligt leverera direkt till dig. Snabbt, smidigt och säkert. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv!
Drivhjulsvägen 42, 12630, Hägersten, Schweden
- 076-676 06 35
- hello@meds.se
- meds.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
kanon leverans mycket bra
snabba leveranser.Jag är mycket nöjd med er
Nästan det bästa onlineapoteket
Jag brukar inte bara köpa vitaminer och kosttillskott här, utan även tvätt- och rengöringsprodukter. De har nästan alltid de lägsta priserna på de produkter jag föredrar. Jag uppskattar verkligen att när man köper varor över ett visst belopp får man alltid ytterligare 15 % eller 20 % rabatt. Jag gillar också att man kan betala med en faktura. De erbjuder leverans hem till dörr, och Budbee hemleverans är en av de bästa.
Lätt att beställa
Lätt att beställa, bra utbud till bra priser, snabb leverans! Tack!
Fick snabb leverans.
Ni är ärliga när det gäller bevakningen…
Ni är ärliga när det gäller bevakningen samt med snabba leveranser, ärligt talat ni är bäst och jag uppskattar det verkligen.
Hälsningar / Jacob
Tog upp ett ärende om retur och det var…
Tog upp ett ärende om retur och det var så överkomplicerat och så har jag en månad senare ÄNNU INTE FÅTT SVAR. Ska aldrig beställa här igen.

Sura hallon!
Fick en påse hallon som var otroligt sura, och inte på ett gott sätt så man t.ex kan ha dom i söta muffins, utan såna man får ont i magen av sura! Meddelade detta men oturligt för mig som kund, så bryr dom sig inte om att jag "upplever" hallonen sura och dom har ingen Nöjd kund garanti. Vad bra! Hejdå!

Antwort von MEDS
Stort utbud mycket bra priser och bra…
Stort utbud mycket bra priser och bra betalnings allternativ.väldigt snabba leveranser.jag är mycket nöjd tack
Svarar inte på reklamtionsärende ens efter tre veckors tid
Jag fick problem med en produkt köpt från Meds.se, för den gick sönder och blev på så sätt obrukbar.
Nu har jag under tre veckors tid skickat flera e-mail med en fullständig beskrivning med bilder till Meds till adressen "hello at meds.se", men jag har inte fått någon som helst respons! Inte ens bekräftelse på inskickat reklamationsärende har jag fått. Och ja, jag har kollat skräpposten, men där finns inget från Meds.
En annan större konkurrent som jag först trodde att jag köpt produkten hos och som jag först kontaktade med min reklamation, skickade omgående ut en bekräftelse via e-mail. Och trots att jag drog tillbaka denna reklamation, gjorde man ändå en dubbelkoll med mig att allt stämde. Som tack fick man uppmuntrande ord från mig.
Här ser man vilken enorm skillnad det kan vara när det gäller kundtjänst och givetvis är det situationer som denna som avgör varifrån jag handlar över nätet i framtiden och vilka e-handlare jag kommer undvika och inte kommer rekommendera andra personer. Och Meds hör till den sistnämnda kategorin.
______________________
Uppdatering 13/04-2026
Nu har jag skickat ytterligare ett e-mail till er/ Meds.se med den aktuella reklamationen och för sjätte(!) gången till samma e-mailadress, alltså "hello at meds.se".
Värt att veta är att jag aldrig har fått felmeddelande efter att jag skickat till nämnda adress.

Alltid snabba leveranser
Alltid snabba leveranser. Jag ger högsta betyg. Toppen helt enkelt!
MEDS proffsigt bemötande
MEDS tog verkligen min synpunkt på allvar och hanterade det på allra bästa sätt!! Proffsigt och snabbt!
bra och goda smaker på Fishermans…
bra och goda smaker på Fishermans frinend och bra utbud smat bra priser på frakt och proudeukt
De tog 84kr betalt för en retur
De tog 84kr betalt för en retur, när det framgår på deras hemsida 49kr för frakt. Handlar inte här igen.
Jag ser nu att har fått ett svar, så jag förtydligar mitt omdöme. Jag har redan mailat till Meds kundtjänst för att ta upp mitt missnöje innan jag skrev det här omdömet. Jag fick då en förklaring av din kollega Tea om varför jag helt plötsligt får veta när jag väl får fakturan och det är dags att betala att jag ska betala för 84kr istället för 49kr. Dilemmat med det hela är att det framgår tydligt på er hemsida att man får betala 49kr för returen men inte alls lika tydligt om de övriga 35kr som skulle betalas. Må vara en skitsamma, men gör ni så här mot alla kunder som gör en retur så tjänar ni våra pengar på vad egentligen. Jag menar, varför ska jag självmant behöva ta kontakt med er kundtjänst för att få det här tydligt förklarat när det istället kan stå lika tydligt på er hemsida under Retur och reklamation om vad mer som kan tillkomma.
Så tyvärr Linus är ditt svar inte så givande, och det kvarstår tyvärr att er service är bristande i denna frågan och att den information ni ger om vad som gäller kring returer upplevs som missvisande. Kundupplevelse kvarstår som dålig hos er och jag skulle varken rekommendera er eller handla hos er igen. Tack för ditt svar.

Antwort von MEDS
Bra utbud till bra priser
Bra utbud till bra priser. Jag är väldigt nöjd!☺️
Jag har ännu inte fått leveransen
Jag har ännu inte fått leveransen, Beräknad leverans var 31 mars. Bokad leverans inväntades 16-22.00. Kl 19.14 fick jag plötsligt besked om att föraren inte kunde leverera. Nu har ny leveranstid aviserats till 2 april kl 16-22. Oerhört nonchalant

Supersnabba!!
Beställd kl. 11 och paketet är nu kl. 15 packat coh skickat. Supersnabba på att packa och skicka beställning.
Enkelt att handla med en rad olika…
Enkelt att handla med en rad olika betal och leveransalternativ.
Har beställt många gånger härifrån och…
Har beställt många gånger härifrån och tycker nästan de är skrämmande snabb leverans, vissa tillfällen har jag beställt och bara 1 timme efter så är min order skickad, älskar medz
mycket snabbare och bra priser enu…
mycket snabbare och bra priser enu apoteket. Många andra saker. Paketet kom fram för 1 dag.
Varning för Meds apotek och deras lömska köpevillkor!
Meds apotek säljer framför allt läkemedel. Det är ju ett apotek. Men de undantar läkemedel från ångerrätten, även receptfria. Köpte ett dyrt paket med Nicorette, men de skickade en annan sort än den jag önskade. Jag skickade tillbaka paketet, men fick inga pengar tillbaka. De har gömt sina köpevillkor djupt inne i en text som är svåråtkomlig på hemsidan. Inte ens i instruktionerna för retur finns villkoren med.

Antwort von MEDS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.