Meerleven
Das haben sich andere Leute angesehen
oplichting
Ze geven de indruk dat je echte boeken koopt en dan krijg je een link om ze te downloaden. Wanneer je dit niet meteen doet, krijg je de volgende melding: downloaden is niet mogelijk. De bandbreedtelimiet is bereikt. Neem contact met ons op via ...... En op dit email adres of op het emailadres dat je op de site vind, krijg je steeds terug dat het niet bestaat! Wees gewaarschuwd! 0plichting!
Zeer slecht
Zeer slecht. Had 3 boeken besteld en betaald...1e keer kon ik het eerste boek openen maar na 2 weken kon ik geen van alle meer openen . Contact opgenomen, had er wel voor betaald dus waarom kon ik ze niet downloaden/openen...tot op heden geen bericht terug gehad...isbdat ik 1 ster moest geven, maar hetbliefst waren het er 0..
Ik heb eens wat speurwerk gedaan
Ik heb eens wat speurwerk gedaan. Meerleven is gevestigd: Paaslohof 51 Hierden. Ik heb geen telefoonnummer, alleen dit adres. Mogelijk zijn we een stukje verder. Ik ga nu de politie bellen. Oplichting is strafbaar. Minstens een jaar gevangenisstraf.
Ik heb betaald,maar downloaden lukt…
Ik heb betaald,maar downloaden lukt niet .Contact is er ook niet .wat een oplichterij
Ik heb ook een boek besteld bi meerleven. j…
Ik heb ook een boek besteld bij meerleven.nl. Op Facebook blijkt meerleven ineens uitgeverij baken te zijn. Beiden zijn overigens niet bereikbaar. Niet per mail, maar ook niet via Facebook. Oplichtersbende.
Waar blijft mijn levering
Oplichting . Wel betaald niks ontvangen
Misleidend-weggegooid geld.
Nergens wordt duidelijk vermeld dat het om een e-book gaat. Integendeel, tijdens het bestelproces wordt de indruk gewekt dat je een fysiek boek bestelt: je moet zelfs je adresgegevens invullen!
Na ruim een maand had ik nog steeds niets ontvangen. Pas toen ik hun e-mails nog eens goed bekeek, ontdekte ik dat ik helemaal geen boek toegestuurd zou krijgen.
Voor €21 krijg je uiteindelijk een pdf van slechts 52 pagina’s. Dat vind ik niet alleen veel te duur, maar vooral erg misleidend door de manier waarop het wordt aangeboden.
Voor mij is dit weggegooid geld. Ik raad aan hier niets te bestellen.
Besteld, nooit ontvangen
Besteld, betaald en nooit het boek ontvangen
Oplichting
Ipv boek zoals ze beschrijven is het een ebook. Maar ook de ebook nooit ontvangen krijgt een link die niet werkt ..email krijg je terug zonder antwoord, link ed ..dus gewoon je geld kwijt ..bestel het dus niet ..
Oplichterij
Oplichterij! Zijn geen echte boeken al doen ze dat wel zo overkomen. Had boek gekocht voor € 20.99 en kreeg n digitale link. Heb n juridische aanvraag tot vernietiging van de transactie te doen wegens misleidende reclame. Heb mail gekregen dat t in behandeling genomen zou worden maar nooit meer iets gehoord. Heb t gemeld bij ACM en de consumentenbond. Hoe meer mensen dit doen hoe sneller deze oplichters gestopt kunnen worden! Zijn e boeken onder valse voorwendselen verkocht! 😡
Niets ontvangen en geen contact mee te…
Niets ontvangen en geen contact mee te krijgen. BESTEL HIER NIET!!!!!
E book
Dit betreft een e book terwijl ze je laten denken dat dit een tastbaar boek is in de advertentie. Ze vragen om de verzendgegevens als adres, laten een tastbaar boek zien in de advertentie. Dit is dus een boek.... Goed ingedekt qua herroepingsrecht ook. Jammer....
Oplichting! Niet doen!
Inderdaad. Ook ik ben er ingetrapt. Oplichters. Gesproken wordt over boek. Maar je ontvangt 50 pagina document download.
Ze mogen op hun platform wel eens…
Ze mogen op hun platform wel eens duidelijk vermelden dat het geen fysieke boeken zijn! Wat een zooi, je moet alles downloaden terwijl het in het begin lijkt of je fysieke boeken hebt gekocht! Heel erg boos hierover!
Kansloos bedrijf
Kansloos bedrijf. Dit is pure oplichting. Gaat helemaal niet om een boek maar je moet een link downloaden. Nureageren ze niet meer. Niet kopen!
Niks ontvangen !
Ik had een boek besteld bij meerleven.com maar het ging om een ebook wat ik niet wist toen ik het kocht. Daarna gemaild naar hun maar het emailadres bestaat helemaal niet ! Dit is fraude. Niet bestellen op deze site !
Misleidend
Misleidend. Betreft alleen e-books terwijl er op de afbeelding een boek staat afgebeeld. Boek is ook maar 50 pagina’s. Erg duur betaald.
Let op! Zijn geen boeken, zijn e-books!!!!
Meerleven adverteert met afbeeldingen van echte boeken
Zijn het dus niet!!!!
20 Euro aftikken voor een PDF van 52 bladzijden kan ik niet een "aanbieding" noemen
Misleidend, niet duidelijk en zwaar boven kostprijs
Het gaat om een online boek wat niet…
Het gaat om een online boek wat niet duidelijk staat aangegeven. 21 euro is best wel duur voor een online boek van 59 bladzijden. Dat was eens maar nooit meer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.