Meevo Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbaar bedrijf! Ze hebben service hoog staan en gaan voor het allerbeste. Meerdere airco's geplaatst voor ons. Hele traject van aankoop, plaatsen en factuur kloppen alle verwachtingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service van Meevo! Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze airco door Meevo. De monteurs waren zeer deskundig, vriendelijk en werkten erg netjes. Alles werd vlot en professione... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Toppers!!!

Ik was al heel blij met mijn airco. Vandaag heeft een monteur (ik ben zijn naam vergeten) van Meevo 2 omkastingen voor de buiten-units geplaatst. De monteur moest van Brabant naar Zeist komen en hield mij netjes op de hoogte van de files en de vertragingen onderweg. Ook deze monteur heeft keurig werk afgeleverd. 1 omkasting heeft hij heel mooi op maat weten te maken. De 2de ging een stuk makkelijker. Ook nu ben ik weer heel tevreden over het werk dat is geleverd. Top mannen, ga zo door!!!

19. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een prettige kennismaking en…

Na een prettige kennismaking en duidelijke offerte met afspraken voor thuisbatterijen, verliep de levering goed. Door deze ervaringen heb ik veel vertrouwen in Jan Willem Vos van MEEVO als leverancier.
Jo

10. Februar 2026

Doen wat ze beloven

Opgave voorraf met duidelijk plan. Na akkoord offerte vrij vlot een afspraak tot plaatsing.
Op de dag van plaatsing alles goed verlopen, het beton was zo hard dat het een latertje werd, maar het resultaat is prima. Netjes gewerkt. Blij mee!

24. November 2025

Top Meevo

Top Meevo, Keurig gewerkt installatie zeer netjes aangebracht door Luuk en Jan Willem. Een verademing om door zulke monteurs te worden geholpen. Vakkundig en beleefd. Alles netjes opgeruimd, schoongemaakt en zelfs stofzuigen. Jan Willem heeft ook mijn digitale probleem met audio apparatuur opgelost. TOP TOP voor ons geen 5 Steren maar 6!!! Aanrader voor u AIRCO.

5. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service van Meevo!

Uitstekende service van Meevo!
Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze airco door Meevo. De monteurs waren zeer deskundig, vriendelijk en werkten erg netjes. Alles werd vlot en professioneel uitgevoerd, en ze lieten alles ook netjes achter.
Kortom: vakwerk en topservice. We raden Meevo zeker aan!

8. September 2025

Betreft plaatsen airco

Betreft plaatsen airco. Komen thuis kijken om beste opties te bespreken. Mooie prijs en snelle plaatsing. Installateurs zijn aardige mensen en uiteraard zeer professioneel. Als nodig is overleggen ze. Ruimen alles netjes op en geven uitleg over de werking van de airco. Uiterst tevreden klant en kan Meevo zeer aanbevelen.

4. September 2025

Fijn en eerlijk bedrijf

Fijn en eerlijk bedrijf. Airco op slaapkamer geïnstalleerd. Bleek iets niet goed te zijn en de monteurs zijn net zo lang door gegaan totdat het was opgelost. Vakkundig en netjes te werk gegaan. Kreeg ook steeds een update terwijl ze bezig waren. Alles netjes opgeruimd na de klus. Hierna nog contact gehad met Jan Willem om na te gaan of alles naar wens is verlopen.

12. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

LG Airco laten installeren door meevo

Vandaag LG Airco laten installeren door Meevo en ben super tevreden! Tijdens de offertefase heel goed geholpen door Jan-Willem met een hele scherpe prijs. De installatie kon al snel plaatsvinden en de monteurs hebben vakwerk geleverd. Meevo is daarom voor mij absoluut een aanrader!!

15. April 2025

Toppers!

De mannen hebben 5 airco's bij ons thuis geplaatst. Erg goed geholpen door zowel Jan-Willem als de monteurs. Vriendelijke en behulpzame monteurs die alles ook weer top hebben achtergelaten. Toppers! Laat de zomer maar komen!

11. April 2025

Airco van het merk Haier

Zeer vriendelijke verkoper Jan-Willem met kennis van zaken en niet opdringerig. Is eerlijk over prijzen en verschillen (die er nauwelijks zijn) van airco's. Maakt vooraf video van de geplande installatie zodat er achteraf geen onduidelijkheden zijn.
Installatie van de airco ging snel en vakkundig door ingehuurde installateurs.
Marjolein Verhoef

7. April 2025

Geweldig bedrijf

Geweldige bedrijf goede prijs kwaliteit verhouding zeer goed advies en hele vriendelijke mensen super geregeld allemaal !!!!

14. November 2024

Goeie club

Goeie club! komen afspraken na en zijn zeer service gericht. De airco draait lekker mannen, volgend jaar het accupakket! Gr Dick

21. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr