MegaMobile Bewertungen

1. Computerreparaturdienst
  2. Computer- und Zubehörgeschäft
  3. Computergeschäft
  4. Computersupport und -dienste

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Uw computer, laptop & tablet specialist | Herstellingen van alle merken

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bizar slechte service

Moest product retourneren voor ik een nieuwe mag bestellen, vervolgens moet ik meer betalen voor hetzelfde product. Wat een slechte service

14. Juli 2026

Beste,

Op 2 juli hebben wij de melding gedaan u het product kon terugsturen, op 10 juli hebben wij het product van u ontvangen & terugbetaald. Er is geen communicatie gekomen van u dat u een omruiling wou, u koos voor de standaard retour van bol & dat is terugbetalen.

Op 14 juli, Dat is 12 dagen na het gesprek over het terusturen van het product. En 25 dagen na het plaasten van uw eerste bestelling, wenst u plots het toestel opnieuw te ontvangen. De prijsstijging van dit product is reeds ingegaan op 26 juni, een dag na het plaatsen van uw bestelling.

Onze marge op dit product (na aftrek van de commisies van bol.com) is de volle 6.28 euro. U begrijpt dat wij u dan geen korting van 15 euro kunnen toekennen, om een prijs te matchen van 25 dagen geleden.

U zou natuurlijk ipv op een marktplaats, deze headset rechtstreeks op onze site kunnen kopen, daar is hij nog steeds goedkoper dan wat u intieel betaalde op de website van bol. Daar er daar geen commisie moet afgestaan worden aan bol.com. (En ook daar stond 25 dagen geleden de prijs 15 euro lager, dan dat hij vandaag staat).

Ik hoop dat u alsnog geholpen bent, en dat u dus op onze website, het product nog 5 euro goedkoper kan terugvinden dan wat u toen betaald heeft op bol.com

Bonjour

Bonjour. Depuis le 9 juillet, mon abonnement mega mobile a été résilié sans ma permission. J ai contacté le service clientèle ( qui réponds seulement 4jours sur 7) en demandant la réactivation, sinon, mon Nouméro, que je puisse contacter 1 autre furniseur!? On va vous recontacter!!!!?? Mais ils profitent de leur week-end et moi, 70 ans, hipertensive, je peux pas contacter personne en cas des soucis😭 Leur MÉPRIS est illimité! ÉVITER Mega mobile⚠️

9. Juli 2026

Bonjour,

Nous pensons qu'il y a une confusion concernant l'entreprise concernée.

MegaMobile.be ne propose pas d'abonnements mobiles et ne gère aucune carte SIM ni aucun numéro de téléphone. Par conséquent, nous ne sommes malheureusement pas en mesure de vous aider concernant la résiliation d'un abonnement.

Il semble que votre avis soit destiné à une autre société, probablement Mega ou un autre fournisseur de télécommunications.

Nous vous invitons à vérifier le nom de l'entreprise concernée et à publier votre avis sur la bonne plateforme afin qu'il puisse être traité par le service compétent.

Nous vous remercions de votre compréhension et vous souhaitons de trouver rapidement une solution à votre situation.

Cordialement,
L'équipe MegaMobile.be

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na zelf instellen tevreden

geupdatet review
Een Lenovo Thinkbook G8 16 IRL gekocht.
Bevroor en haperde de laptop maar na her instellen loopt hij als een trein
Wat er misliep bij mij of pc is nog vraag.
ik had deze gekocht voor het uitbreidbaar geheugen om in virtualbox linux te installeren en zo mensen op een forum te helpen.

8. Oktober 2025

Beste,

Dit toestel werd verkocht in oktober 2025, Dit is een toestel voor de zakelijke mark, met Windows 11 Pro. Dit is zeker geen gaming toestel, maar met een I7, 16GB RAM kan het spelen van Solitaire zeker geen probleem zijn. Zoals u weet kan u steeds langkomen in de winkel, dan kijken wij samen met u naar het probleme.

Harde defecte afgekeurde schijf uit 2004 geleverd

Harde schijf via Bol bij dit bedrijf besteld. Staan vermeld in België. Word er een afgedankte ouwe Harde schijf uit 2004 vanuit Greve in Denemarken gestuurd. Bestickerd met info dat Harde schijf in Thailand is geproduceerd in 2004. En afgekeurd vanwege ontbrekende schroef. Gelukkig onder after pay besteld. Dus niet betaald . En meteen deze ouwe zooi geretourneerd.

3. März 2026

Hey Erik,

Door een fout in het systeem bij de groothandel werden enkele refurbished artikelen als nieuw aanzien. Wat absoluut niet de bedoeling kan zijn. We hebben deze fout dan ook rechtgezet en de terugbetaling uitgevoerd. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

A fuir, aucun suivi, manque total de communication

Ils promettent livraison le lendemain pour une commande passée avant 15h. Commande faite via Bol.com le 7/01/26, facture reçue le 8/01/26 ... nous sommes le 13/01 et .... rien. Si je n'appelle pas le samedi, ils ne se rendent pas compte que le numéro de tracking n'est pas correct (magnifique le suivi), ils ne répondent pas sur leur page FB, rappel ce lundi 12/01 : oui oui on relance ... aucun retour de leur part, rappel ce jour 13/01 : bah oui mais ils cherchent pourquoi le numéro de tracking n'est pas bon et donc faut attendre .... Si je n'appelle pas je ne suis au courant de rien et il faut encore attendre que leur fournisseur se bouge le trognon pour espérer trouver un colis probablement perdu ? Le gars de l'envoi est si idiot que ça qu'il ne se rend pas compte que le n° de tracking n'est pas correct alors qu'il doit en faire je ne sais combien par jour avec le même transporteur ? Ce n'est pas au client à payer les erreurs de balochards et d'un manque total de suivi. Remboursement exigé !!

13. Jänner 2026

Cher client,

Nous recevons les numéros de suivi du centre de distribution qui prépare, emballe et expédie les commandes. Le numéro de suivi n'est activé qu'après le premier scan effectué par le transporteur. Il arrive parfois qu'un colis se perde et ne soit même pas scanné une première fois. Dans ce cas, le numéro de suivi est considéré comme inactif. Une fois le colis expédié, nous pouvons uniquement contacter le transporteur pour lui demander d'effectuer une recherche. Si cette recherche prend un week-end, elle nous prendra plusieurs jours. Malheureusement, une telle enquête ne se termine pas du jour au lendemain et nous dépendons également de leur réponse. Nous avons reçu leur réponse et vous avons remboursé comme promis lors de notre premier échange.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze service, geld kwijt na retour sturen

Geheugen online besteld, maar helaas hebben ze de verkeerde geleverd. Na contact een retourticket aangemaakt en terug gestuurd. Het juiste geheugen was niet meer leverbaar kreeg ik te horen, dus ze zouden geld terug storten. Wacht nu al 2 maanden op mijn geld en geen reactie om mijn emails. Waardeloze service!

14. November 2025

Antwort von MegaMobile

Beste, We hebben dit laten nakijken en deze fout werd inmiddels rechtzet

Een bende oplichters

Een bende oplichters. Eerste twee maanden zou ik 1€ per maand moeten betalen,omdat ik ben klant bij Mega voor electriciteit en gas, maar kreeg aanrekening van 4€( normaal prijs) ik heb email gestuurd,na één week!! krijg ik antwoord dat ik heb 10 min voor de tijd mijn simkaart geactiveerd, moet eerst aanmelden en dan activeren...is dit normaal!!! Ok. Dan kreeg ik aanrekening, heb betaald, dan krijg ik +9€ voor te laat betalen, één dag te laat, we hebben je herenring gestuurd zeggen, geen herenring gekregen . Ok, moet op tijd betalen, maar op de moment dat ik brier kreeg met extra kosten heb ik al meer dan een week geleden al betaald...nooit meer. En internet zelf ook trekt op niks.nergers bereik. Ik heb genomen omdat ik gebruik ni veel mobiel internet en beter goedkoop dacht ik, maar komt veel duurder uit. Nooit meer. Ik denk nu weg gaan bij Mega Electriciteit ook...

12. November 2025

Beste,

Deze review lijkt voor mega.com & niet voor megamobile.be wij verkopen computers, geen energie

Alles behalve bekwaam.

Alles behalve bekwaam.. service na verkoop dikke nul.. verkopen is blijkbaar het belangrijkste!!!

11. Dezember 2022

Antwort von MegaMobile

Beste, zou het kunnen dat u nog nooit een aankoop heeft gedaan bij ons? Wij vinden u niet terug in ons klantenbestand.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr