Niet alleen mooi voor mannen , ik zelf draag als vrouw een ring en armband van hun , de snelle mooie service , en het extra kadootje maakt dit een leuke ervaring ! Het materiaal behoudt zijn mooie ui... Mehr ansehen
Mooie website met goede productfoto's en informatie. Fijn contact via zakelijke WhatsApp. Snelle verzending en mooi ingepakt! De ketting is van zeer degelijke kwaliteit, echt veel zwaarder dan ver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een hele leuke sieraden shop, is voor iedereen wat te vinden. Prima kwaliteit en voor een betaalbare prijs (naar mijn mening dan natuurlijk). Ik was zo tevreden met mijn aankoop dat ik nu (week later)... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Sieraden kopen | Alles voor een mooie look | betaalbare en kwalitatieve sieraden
Heerenwal 55, 8556XW, Sloten, Niederlande
- info@meisjewellery.nl
- meisjewellery.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Niet alleen mooi voor mannen
Het materiaal behoudt zijn mooie uiterlijk en is comfortabel in gebruik, dit is echt een aanrader !
Fijne verkoper
Fijne verkoper. Mooie sierraden..Echt waar voor je geld Goede kwaliteit en Service.
Top Winkel!
Zoals gewoonlijk krijg ik elke bestelling netjes binnen, altijd een leuk klein extra'tje erbij en er valt niet te klagen over de kwaliteit van de producten, al bij al een geweldige winkel!
Top armband
Goeie/mooie webshop
Zoals altijd goeie en mooie webshop en kwaliteit. Erg blij met mijn Viking ringen, kettingen en armbanden.
gr. Gerlof
Zeer tevreden over de oath ring armband…
Zeer tevreden over de oath ring armband en snelle levering
Alles mooi verpakt
Alles mooi verpakt, met een presentje. Ontvangen items voldoen zeker aan de verwachting.
snelle levering plus extraatje
snelle levering, erg leuk verpakt met kaartjes en extraatje. heel lief!
Geweldige shop!
Mooie website met goede productfoto's en informatie.
Fijn contact via zakelijke WhatsApp.
Snelle verzending en mooi ingepakt!
De ketting is van zeer degelijke kwaliteit, echt veel zwaarder dan verwacht, geen flut spul!! Blij verrast, zeker voor de prijs.
De ontvanger is enorm blij met zijn cadeau.
Snelle levering en netjes verpakt.
Snelle levering en netjes verpakt.
Alleen jammer dat niet alle kettingen in maat 70 cm komen..
Ik had een hele mooie armband gekocht
Ik had een hele mooie armband gekocht, maar was iets te groot. Na contact met mei’s zonder problemen afgesproken dat ik deze mocht ruilen voor een iets kleinere.
Ik het verleden ook hele fijne zaken met mei’ s gedaan
Mooi product en snelle en fijne…
Mooi product en snelle en fijne afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.
Delivery on time of quality products
Delivery on time, good service and good products. This is pretty much everything I'm looking for :)
Absoluut goede service en razend snelle…
Absoluut goede service en razend snelle verzending
Altijd perfect
Al meerdere keren een aankoop gedaan.Steeds mooie kwaliteit en snel geleverd.Gewoon top bedrijf
Prachtige juwelen!
Prachtige juwelen!
Jammer dat het pakketje niet genoeg gefrankeerd was.

Zo veel mooie sieraden,toppie
Zo veel mooie sieraden, veel keuze.
Goede kwaliteit en goede service.
Heel leuk dat er een kadootje erin zit 😊👌

Dik tevreden.
Levering was snel en correct. Twee mooie,aparte armbanden ontvangen, conform de afbeeldingen, die ik zeker vaker zal gaan dragen. Daarnaast nog een gratis surprise in de vorm van een armband die mooi bij de anderen twee past en een kaartje met handgeschreven tekst.
Dik tevreden!

Antwort von Mei's Jewellery
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.