Mensch Arbeidsrecht Advocatuur Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede informatie om strategische keuzes te maken Ik was vooral op zoek naar meer informatie omdat ik de materie niet beheers en wel graag strategisch zo verstandig mogelijk wilde beslissen. Marienj... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijk geholpen en heel goed bereikbaar. Naast juridisch advies ook een luisterend oor geboden. Al was de aanleiding naar, het was prettig om met Mensch advocaten kantoor te werken. Bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marienjo heeft mij zeer goed bijgestaan bij de afwikkeling van een VSO met mijn werkgever. Naast een zeer gedegen kennis van het arbeidsrecht en het goed kunnen inschatten van de reacties van de weder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanwege hoogoplopend conflict met werkgever heb ik Lydia van den Heuvel - Rijnierse als advocaat in de arm genomen. Lydia is zeer betrokken, kundig en meedenkend en in de voor mij moeilijke periode... Mehr ansehen

1. Anwaltskanzlei
  2. Arbeitsrechtsanwalt

Vom Unternehmen geschrieben

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur is een landelijk opererend advocatenkantoor, gevestigd in 's-Hertogenbosch (Den Bosch). Uiterst gespecialiseerd in arbeidsrecht. Voor werkgevers en werknemers.

Hervorragend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastische hulp bij VSO

Lydia heeft me enorm geholpen in het hele proces van het begrijpen en onderhandelen van een VSO met mijn werkgever. Gaf veel rust om te weten dat alles klopte!

21. Jänner 2022

Antwort von Mensch Arbeidsrecht Advocatuur

Veel dank voor het delen van jouw ervaring met Lydia. Zij staat werkgevers en werknemers graag bij als advocaat arbeidsrecht.

Top jurist !!

Lydia is een zeer betrokken persoon, die altijd voor je klaarstaat.
Uitermate kundig, en het hoogst haalbare nastreeft voor haar cliënt.
Maar tevens ook goed luistert naar je wensen en gevoelens.
Mocht je een arbeidsrecht advocaat nodig hebben, dan ben je bij haar op het juiste adres!

Gijs Weck

2. Dezember 2021

Mevrouw Lydia

Mevrouw Lydia, wat was een gelukkige ervaring met u , ik ben heel trots op dat u was mijn advocaat en door uw vertrouwde werken heb ik mijn zaak gewonnen.

Hartelijk bedankt voor uw inspanningen!

4. November 2021

Fijne samenwerking

Lydia communiceert helder, ze reageert snel en denkt mee. Aanrader!

11. September 2021

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel en to the point naar een…

Professioneel en to the point naar een oplossing gewerkt.

2. September 2021

Antwort von Mensch Arbeidsrecht Advocatuur

Veel dank voor het delen van jouw ervaring. Dit helpt werkgevers en werknemers bij het vinden van een jurist of advocaat arbeidsrecht.

persoonlijke aanpak

De opvolging was persoonlijk en begripvol naar mijn situatie. De uitvoering was zeer correct. Jammer dat door onder andere bezwaren van de tegenpartij het toch nog lang heeft geduurd voor het afgerond kon worden. Gelukkig kon door je aanpak de bezwaren weerlegd worden.

18. Juli 2021

Mede advocaat

Als mede advocaat, kan ik zeggen dat Lydia met recht een vakvrouw is. Zij heeft mij onlangs geholpen bij een lastige kwestie. Arbeidsrecht is niet mijn specialisatie en het is mooi om te zien hoe Lydia haar uitmuntende vakkennis gebruikt om alles uit een zaak weet te halen.
Lydia kenmerkt zich door haar pragmatische benadering. Het doel heiligt de middelen, maar ze kijkt ook goed of de kosten in verhouding staan tot de verwachte opbrengst van een procedure.
Ze is betrokken bij haar cliënten en een echte vechter. Dus iemand om samen het gevecht mee aan te gaan.

9. Juli 2021

topadvocaat

De beste beslissing die ik de laatste jaren genomen heb was het inhuren van Lydia van den Heuvel. Het behaalde resultaat is veel beter dan ik had durven dromen..
Lydia was zakelijk en professioneel wanneer dat nodig was, en vriendelijk en hulpvaardig waar het kan. Fijn om zo iemand te hebben die voor je knokt. Een absolute aanrader als je met een arbeidsrechtzaak te maken hebt.

4. Mai 2021

Deskundig en laagdrempelig

Mensch arbeidsrecht advocatuur heeft mij geholpen bij de beëindiging van mijn dienstverband. Vanaf het eerste contact heb ik deskundig en strategisch advies ontvangen. Door de persoonlijke benadering had ik het gevoel in gesprek te zijn met een sparringpartner. Ik ben uitermate tevreden.

19. März 2021

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige en kundige samenwerking bij…

Prettige en kundige samenwerking bij het beoordelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Met een goed gevoel kan ik mijn loopbaan bij huidige werkgever afsluiten. Ik kan (en zal) Lydia aanbevelen bij eenieder in dezelfde situatie.
Hartelijk dank voor alle hulp.

2. März 2021

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lydia heeft mij recentelijk uitstekend…

Lydia heeft mij recentelijk uitstekend geholpen en bijgestaan bij de verstoorde arbeidsverhouding met mijn werkgever.
Vanaf het eerste contact voelde het goed en vertrouwd.
Lydia was altijd goed te bereiken en reageerde steeds snel op allerlei zaken en vragen.
Lydia is een fijne,vriendelijke en meedenkende advocate die zeer betrokken is.
De persoonlijke begeleiding, professionaliteit en goede adviezen wil ik hier dan ook graag benoemen.
Mede dankzij Lydia ben ik op een passende en goede manier met mijn werkgever uit elkaar gegaan.
Ik kan Mensch Advocatuur dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.

27. Jänner 2021

Zeer professionele begeleiding

Lydia stond continu voor me klaar en heeft mijn situatie zeer professioneel aangepakt en mij ook persoonlijk erg goed begeleid.

18. September 2020

Mening

Ik ben zeer tevreden over mijn contact ben vakkundig snel en realistisch geholpen

15. September 2020

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lydia heb ik ervaren als een…

Lydia heb ik ervaren als een toegankelijk persoon, die goed naar je luistert meedenkt, haar advies geeft en ook meegaat in de wensen van de klant.

Zij gaat doortastend te werk is altijd bereikbaar en reageert vlot. Ze verstaat haar vak, staat echt achter de klant en dat geeft vertrouwen.

Lydia, veel succes verder met Mensch!

1. September 2020

Uitstekend geholpen

Lydia van den Heuvel van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur heeft mij inmiddels een aantal keer uitstekend geholpen bij einde dienstverband (ontslag) en aanname van werknemers. Dat is altijd gegaan zoals zij dat vooraf had ingeschat. Ik raad Mensch Advocatuur aan.

30. Juni 2020

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring met Mensch Arbeidsrecht Advocatuur. Direct na een eerste gesprek krijg je al een goed beeld van waar je staat en wat jouw mogelijkheden zijn. Wat ik erg prettig vind is dat er goed werd doorgevraagd op de situatie, ik terecht kon met al mijn vragen en gedurende het proces ook goed werd bijgestaan en op de hoogte werd gehouden. Lydia stelt echt jouw belangen voorop!

14. Juni 2020

‘s-Hertogenbosch (Den Bosch)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr