Mentispsykiatri Bewertungen 10

TrustScore 4 von 5

4,2

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kan varmt rekommendera

Jag har fått ett så bra bemötande på Mentis. Känner att dom är professionella, kunniga och jag känner mig trygg. Allt görs på ett sätt som känns bra för mig. Det är enkelt att få tag i dom och få snabb hjälp när det behövs. Det är så mycket bättre än skattefinansierad vård. Det går inte att jämföra.

29. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade under flera år känt mig allt…

Jag hade under flera år känt mig allt tröttare och efterhand uppkom en rad fysiska åkommor inte minst smärta i hjärttrakten, tryck i huvudet, begynnande yrsel och en allmänt stegrad oro över detta. Jag trodde att jag var allvarligt sjuk. Prover förutom lite högt blodtryck visade dock på motsatsen. Förstod efterhand att jag ”gått in i väggen” och att jag var psykiskt utmattad efter flera jobbiga år privat och allt stressigare i jobbet. Efter några riktigt dåliga besök på min VC så bestämde jag mig för att söka privat vård på Carlanderska efter tidigare bra erfarenheter och hamnade hos Mentis i juni 2024 i ganska dåligt skick. Där träffade jag Marzia och vändningen kom. Hon behandlade mig väldigt proffessionellt, lugnt, vänligt och var väldigt inkännande. Jag fick prata i lugn och ro och sedan ställde hon frågor i mitt tempo som då var lågt. Kände direkt att hon trodde på mig och att jag skulle bli bra. Det kändes väldigt tryggt och hennes bemötande och förtroende för mig gjorde att jag själv började tro på att jag kunde bli bra. Efter några månader kom en markant förbättring och jag ”fick livet tillbaka ”. Jag vill varmt rekommendera Mentis och Marzia för hennes kunskap och professionalism parat med hennes personlighet och värme som hjälpe mig på ett fantastiskt sätt. Håkan

24. Februar 2026

Rekommenderas varmt

Jättefint bemötande och en hög nivå av professionalism kännetecknar Mentis, men också hög tillgänglighet och flexibilitet. Kan verkligen rekommendera den vård som ges på Mentis psykiatri.

30. Jänner 2026

Stor hjälp

Jag hade vid 58 års ålder, i Oktober 2023, fått veta att jag haft en ADHD i hela mitt liv.
Jag hade inte långt innan jag kom i kontakt med Mentis psykiatri gjort ADHD utredningen, men det var lång kö inom landstinget att få träffa en läkare.
Jag fick höra av en kvinna inom psykiatrin, att hon rekommenderade Mentis, och jag tog kontakt med dem.
Jag fick träffa Reband, en trevlig man med hjärta, som varit en stor hjälp för mig. Jag är verkligen tacksam för den fina hjälp som jag har fått där. Både jag själv, och alla runtomkring mig, och särskilt min hustru, som jag talat med ser en stor förändring i mitt liv sedan jag började gå hos Mentis.

1. Oktober 2025

Erfarna och kompetenta

Jag har varit hos Marzia Dellepiane sedan mer än ett år och hos Karin Holmgren nästan ett år. Båda har varit väldigt hjälpsamma och alltid tillgängliga. Jag ser förbättring i mig själv med deras hjälp. Varmt rekommenderar kliniken!

9. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter att ha famlat i mörkret i åratal

Efter att ha famlat i mörkret i åratal och ständigt varit hjälpsökande så känns det som att jag har hittat rätt. Här blir du väl bemött, känner dig förstådd och det finns en helhetsbild som är komplett då det även finns möjlighet att träffa psykolog på samma plats.

Det är precis såhär vården ska fungera, lättillgängligt, rätt insatser vid rätt tillfälle. Stort plus till min läkare Reband!

Tack!

4. September 2025

Rekommenderas starkt!

Fantastiskt bemötande och högkvalitativ vård. Jag är otroligt tacksam för den hjälp jag fått på Mentis. Redan från första kontakten kände jag mig välkomnad och tagen på allvar. Upplevt ett mycket professionellt och respektfullt bemötande och vill ge en extra stor stjärna till doktor Reband Ahmed som verkligen tog mitt mående på allvar med ett respektfullt bemötande. Han är väldigt lyhörd, kompetent och engagerad. Jag har fått god hjälp och stöd utifrån mina behov, vilket har bidragit till en stor förbättring av mitt psykiska mående.
Jag kan varmt rekommendera Mentis Psykiatri till andra som söker professionell psykiatrisk vård i en trygg och respektfull miljö.

6. März 2025

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
I had a phone consultation with Dr. Reband Ahmed at Mentis Psykiatri on behalf of a close friend who has been struggling with mental illness. As someone living in the UK, I spent quite some time searching for a highly competent and compassionate psychiatrist to consult with—and I couldn’t be more grateful for finding Dr. Ahmed.

From the very beginning, he showed a rare combination of deep professionalism, empathy, and clinical expertise. He listened attentively, asked thoughtful questions, and offered clear and insightful guidance that reflected both his knowledge and genuine care for the patient’s wellbeing. Even though the consultation was over the phone and across borders, I felt completely confident in his judgment and approach.

This experience with Dr. Ahmed and Mentis Psykiatri has been incredibly reassuring. I would highly recommend their services to anyone in need of psychiatric support, whether in Sweden or abroad.

19. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr