MENY Bewertungen 1 054

TrustScore 2 von 5

2,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købt høns i Aspagers ( HJEMMELAVET ) HAR IKKE FUNDET METEN END 2 STYKKER ASPARGS DERI .. EN RIGTIG DÅRLIGE OPLEVLSE.. SÅ MENY I SKØRPING 🤑🤑

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter branden i december 2025, er vores Meny i Aabybro genåbnet og det er super dejligt, for butikken har været savnet meget.💚 Og må sige at udvalget af varer er stort og butikken er lys, venlig o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

MENY RUNGSTED Valgflæsk - hvor dum kan man være? Havde bestilt stegt flæsk med persillesovs - så ellers frem til et måltid fra MENY. MEN SKUFFELSEN VAR STOR - fulgte anvisningerne for... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Træt at stå i kø ved bageren få at få udleveret en parke der er to skranker hvor personalet stå i den ved bageren det er sku få dumt så den person der udlevere pakker skal gå ca 12 skrit længer er så... Mehr ansehen

2,2

1 Stern

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købt høns i Aspagers ( HJEMMELAVET )

Købt høns i Aspagers ( HJEMMELAVET )
HAR IKKE FUNDET METEN END 2 STYKKER ASPARGS DERI ..
EN RIGTIG DÅRLIGE OPLEVLSE..
SÅ MENY I SKØRPING 🤑🤑

16. April 2026

Hej Lone

Tak for din anmeldelse af MENY Skørping.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg været i kontakt med købmanden for butikken, som har gennemgået produktionen og tjekket flere portioner efter din henvendelse. Her er meldingen, at de følger en fast opskrift med en god mængde asparges, og at de generelt får rigtig positiv feedback på netop denne ret.

Derfor beklager vi naturligvis meget, hvis du har oplevet noget andet.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, må du endelig kontakte os.

Ønsker dig en god weekend 😊

Efter branden i december 2025

Og må sige at udvalget af varer er stort og butikken er lys, venlig og overskuelig, det betyder meget for en god kundeoplevelse.💚

15. April 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Mark! 💚

Det betyder virkelig meget for os at høre, at butikken har været savnet – og at genåbningen lever op til forventningerne 🙏

Vi er glade for, at du oplever både et stort udvalg og en lys og overskuelig butik – det er nemlig lige præcis den kundeoplevelse, vi gerne vil skabe 😊

Vi håber, du får mange gode indkøbsture hos os fremover! 🛒

De bedste forårshilsner
Simone

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig kundeservice

7. April 2026

Antwort von MENY

Tusind tak for din feedback. Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig kundeservice 🍷

Vi gør os umage for at hjælpe hurtigt og effektivt, så det er dejligt at få den bekræftelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen hos MENY Vin.

MENY Vin

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lagkagehuset!!!??? Gevaldigt step ned ad rangstigen

Er så ærgerlig over at Meny Haslev ikke længere får kager fra Hammershus Bageri - det nye samarbejde med Lagkagehuset er et gevaldigt step ned ad kvalitetsstigen, jvf lange i indholdslister af tilsætningsstoffer i deres produkter. Jeg handler ikke kager der mere - og dermed tilsvarende mindre i supermarkedet, nu hvor jeg ikke vil komme for at købe kage mere.

12. April 2026

Hej Dorthea

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback 😊

Vi er kede af at høre, at du er ærgerlig over ændringen i kagesortimentet i MENY Haslev 😔 Vi forstår godt, at det kan mærkes, når favoritter udskiftes, og det kan have betydning for din samlede oplevelse af butikken.

Valget af bagerleverandører sker lokalt og i samarbejde med butikken, hvor der tages hensyn til blandt andet udvalg, tilgængelighed og kundernes efterspørgsel.

Vi sætter stor pris på din feedback omkring både kvalitet og indhold, og vi tager det med videre i vores dialog med butikken og vores samarbejdspartnere 🙏

Vi håber alligevel at se dig i butikken igen, og at du måske kan finde andre favoritter i sortimentet, der kan leve op til dine forventninger 😊

Simone

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I er blevet alt for dyre

Alt alt alt for dyre på helt almindelige dagligvarer.

11. April 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du oplever vores priser som for høje 😔

Hos MENY gør vi os umage for at tilbyde både høj kvalitet, et stort udvalg og gode tilbud – men vi er selvfølgelig opmærksomme på, at prisen har stor betydning i hverdagen 😊️

Derfor har vi også vores Hverdagspris, hvor vi fast holder prisen lav på en lang række helt almindelige dagligvarer – så du kan handle til en skarp pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan læse mere om det her: https://meny.dk/hverdagspris, hvis du er interesseret.

Vi sætter stor pris på din feedback og tager den med videre i vores arbejde med at skabe endnu bedre indkøbsoplevelser 🙏

Simone, MENY

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I skal snart til at være noget mere…

I skal snart til at være noget mere service
Jeg har benyttet et af jeres ja tak tilbud
2 rørt fars til 100 kr
Jeg sendte min søster ned og hente dem og hun fik kun en som kostede 60 kr
Og nu skal jeg bruge benzin på hente den anden fars
Fy for pokker en service I har
Meny Aarup
Igen en gang løgn i svar kunne I for en gangs skyld være ærlige

31. März 2026

Hej Eigil

Jeg tror desværre der er sket en misforståelse mellem os. Jeg tror desværre ikke det er et spørgsmål om den service vi yder i butikken, vi forsøger faktisk altid at gøre vores absolut bedste, og er kede af at du opfatter det anderledes.

Sagen er den, at tilbuddet lød på 1 stk. for 60 kr. Og 2 stk. for 100 kr., og i vores system har du bestilt 1 stk., i situationen er vi jo ikke klar over, at du har opfattet tilbuddet anderledes end hvad vi har forsøgt at signalere, heri opstår misforståelsen.
Når du i dette tilfælde så får en anden person til at hente tilbuddet, hvilket er helt fair, men uden at den anden person måske helt præcis ved, hvad det egentlig er du har bestilt, så kan der jo opstå misforståelser, som hverken din søster eller mit personale kan regne ud. Havde vi vidst du gerne ville have 2 pakker i stedet for 1 pakke, så havde du selvfølgelig fået det, vi havde lavet ekstra, netop så vi kunne servicere vores kunder, hvis der skulle være sket nogle misforståelser eller lign. 🙂

Skulle du have lyst til at komme forbi os igen, så er du selvfølgelig mere end velkommen og jeg vil også rigtig gerne give dig 10 kr. Tilbage, så du i det mindste får det ene kg. Fars til samme kg pris, som hvis du havde købt/bestilt 2 kg.

Jeg håber du har forståelse for, at der er sket en misforståelse og at det bestemt ikke er fordi vi ønsker at yde en dårlig service.

Vi ønsker dig en rigtig god påske og håber snart at se dig igen.

Nicolai
Købmand
Meny Aarup

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid skønt at handle hos Meny

Altid skønt at handle hos Meny, fantastisk service og service er i top, særligt slagteren....

27. März 2026

Hej Marc

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid har en god oplevelse hos Meny, og at vores service, især hos slagteren, lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at høre, at vores arbejde bliver værdsat.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Diana, MENY

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en forkogt hummer i Meny…

Købte en forkogt hummer i Meny Hørsholm, den var kogt til døde.
sendte en mail til fiskeafdelingen, men har ikke fået noget svar.

Hej Lars

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse med købet hos MENY Hørsholm.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg haft din anmeldelse forbi købmanden for butikken.

Først og fremmest, er han ked af din oplevelse. Han oplyser mig, de desværre ikke har modtaget nogen mail fra dig.

De vil meget gerne følge op på sagen, hvorfor du er velkommen til at tage fat i dem. Hvis ikke du kan det, er du også meget velkommen til at kontakte os direkte på service@meny.dk, så vi kan videresende din mail.

Du ønskes en dejlig dag 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er overhovedet ikke værd at benytte…

Det er overhovedet ikke værd at benytte Ja Tak-tilbuddet. Da vi hentede vores varer kl. 14.00 i fredags, var der kun rådne og mugne jordbær tilbage.

27. März 2026

Hej Abida

Tak fordi du gør os opmærksom på din oplevelse, selvom det naturligvis er rigtig ærgerligt at læse.

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at stå for. Et "Ja tak"-tilbud skal altid bestå af friske varer i god kvalitet, uanset om man henter dem tidligt eller sent på dagen. Det beklager vi meget, at du ikke oplevede i fredags.

Må jeg spørge, hvilken specifik Meny-butik du handlede i?

Vi vil meget gerne tage fat i den pågældende købmand, så vi kan få fulgt op på kontrollen af varerne. Du er også meget velkommen til at kontakte butikken direkte med din kvittering, så de kan kompensere dig for de dårlige bær!

Victoria, Meny kundeservice

MENY RUNGSTED

MENY RUNGSTED

Valgflæsk - hvor dum kan man være?

MEN SKUFFELSEN VAR STOR - fulgte anvisningerne for tilberedelse til punkt og prikke - men kødet var som gummi og PÅ INGEN MÅDE hvad man med rette kunne forvente.

60 kroner for et meget ringe måltid - det er under lavmålet MENY !!!

Det er så smart at en bestemt forretning i MENY kan "gemme sig" under en fælles paraply. Det ligner mere og mere det gamle Superbest, der måtte skifte navn pga. dårlig kvalitet.

Hvad synes I selv MENY ?

24. März 2026

Hej Karsten

Mange tak for din feedback, selvom vi selvfølgelig er kede af at læse om din oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, at vores stegt flæsk skal føles som gummi, uanset om man følger anvisningerne til punkt og prikke. Vi lever af glade kunder og kvalitet, så når vi rammer ved siden af, vil vi meget gerne rette op på det.

Vores lokale købmand i Rungsted, Brian Banke, vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan finde en god løsning og få rettet op på din skuffelse.

Du må meget gerne sende ham en mail direkte på brian.banke@meny.dk, så han kan tage hånd om sagen personligt.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Rasmus, MENY

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morten molnar meget mærkeligt at du…

Morten molnar meget mærkeligt at du skulle ha købt råddent kød og så 2 gange og ikke har bøfferne med der ned har handlet der i over 10 år og aldrig har jeg fået dårligt eller rådden kød men ved da at hvis du havde haft bøfferne med der ned havde du da fået nogle nye har da set en fik byttet sine der med et par nye meget dårlig stil at råbe og skrige i en butik når man ikke har kødet med der ned ville jeg da have hvis jeg syndes der var noget galt med det jeg havde købt og du kunne da ha pakket det ind i en pose og ha lagt det udenfor hvis det havde været så slemt så du siger det er

21. März 2026

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre fra kunder som dig, der har handlet hos os gennem mange år og har haft gode oplevelser med både kvalitet og service.

Vi sætter stor pris på din opbakning – og vi er helt enige i, at vi altid gerne vil finde en løsning, hvis noget ikke lever op til forventningerne 🌟

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker dig en dejlig dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu for 2 gang i denne måned…

Jeg har nu for 2 gang i denne måned købt rådne ribeye hos slagteren hos denne menu tårnbyvej 2770 . Første gang gik jeg ned med pakken og viste til kassedamen som så henviste mig til slagteren..han var nu så fræk at sige at det kunne enhver komme og sige og jeg lige kunne have taget dem i boksen,hvilket ikke engang giver mening. Heldigvis kunne jeg henvise til kassedamen og jeg fik mine penge retur. Nu gav jeg dem en chance og købte igen ribeye bøffer og igen da jeg kom hjem og pakkede op var de rådne og måtte smide i skraldespand da vi havde travlt den dag og skulle til træning med mine børn. Prøvede dog lægge en besked på deres tlf svarer Jeg bor I 2300 kbh s og da jeg har en travl hverdag fik jeg tid her lørdag til at køre ned til slagteren og brokke mig. Igen er slagteren ubehagelig og fræk og siger så må jeg jo komme ned med dem . Jeg har ikke råddent kød liggende i mit hjem i 2 dage men slagteren påstår jeg lyver og sender mig hjem igen med uforurettet sag. Jeg handler aldrig i den Menu mere og vil ikke anbefale andre at gøre det da det ikke er i orden det de sælger . Føj for den lede . Aldrig igen

21. März 2026

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse – og jeg er virkelig ked af at læse om din oplevelse😥

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, hverken når det gælder kvalitet eller den måde, vi taler med vores kunder på.

Jeg forstår fuldt ud din frustration, især når du har oplevet det mere end én gang, og samtidig ikke har følt dig mødt på en ordentlig måde i butikken. Det skal selvfølgelig tages alvorligt.

Jeg har været i dialog med butikken omkring din henvendelse. De oplyser, at de altid meget gerne bytter varer, hvis der er noget galt, men at de i dette tilfælde ikke har haft mulighed for at vurdere sagen, da varen desværre ikke blev taget med retur. Jeg forstår dog godt, at det ikke altid er muligt at gemme en vare – især i en travl hverdag.

Samtidig vil jeg gerne beklage, hvis dialogen i butikken er blevet oplevet som ubehagelig. Det er på ingen måde den oplevelse, de ønsker, at kunderne skal have.

DE sælger mange bøffer hver uge og har heldigvis meget få reklamationer, men det ændrer ikke på, at din oplevelse skal tages seriøst.

Diana, Meny

Enestående fiskeafdeling hos Meny Mågebakken, Odense SV

Jeg er imponeret over fiskeafdelingen hos Meny Mågebakken. Medarbejderne er altid smilende, hjælpsomme og utroligt servicemindede – man føler sig altid velkommen. Udvalget er fantastisk og spænder utroligt bredt. Du finder alt lige fra lækre rejer og eksklusiv caviar til helt friskfanget torsk, laks, rødspættefileter, havtaske og flotte mørksejer. Uanset om man leder efter noget til hverdagen eller de helt store delikatesser, går man aldrig forgæves.
Klart 5 stjerner herfra for både kvalitet og service!

20. März 2026

Hej Julia

Tusind tak for de fantastiske ord! Det varmer virkelig hele teamet at læse din anmeldelse – især i fiskeafdelingen. 😊

Vi gør os hver dag umage for at have det bredeste udvalg af alt fra den helt friske hverdagsfisk til de mere eksklusive delikatesser som caviar og havtaske. At du bemærker både vores service, smil og kvaliteten i disken, betyder alt for os.

Vi vil give din ros videre til vores dygtige medarbejdere på Mågebakken – de bliver helt sikkert glade for at høre, at deres indsats gør en forskel for din indkøbsoplevelse.

Vi glæder os meget til at se dig i butikken igen næste gang, du skal have noget lækkert med hjem fra havet! 🐟🦐

Victoria, MENY kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meny valby toftegårdsplads meget dårlig…

Meny valby toftegårdsplads meget dårlig flæskesteg sandwich fyldt med fedt stegt flæsk uspiseligt medisterpølse uspiselig

16. März 2026

Hej Margit

Tak for din anmeldelse og for, at du deler din oplevelse med os.

Jeg er ked af at lære, at de produkter, du købte hos MENY på Toftegårds Plads, ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis aldrig vores ønske, at en kunde går fra butikken med en oplevelse af, at maden er uspiselig.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg videresendt din feedback direkte til købmanden i Valby, så han er orienteret om din oplevelse med kvaliteten af både flæskestegssandwich og medisterpølse.

Vi opfordrer altid vores kunder til at henvende sig direkte til personalet i butikken med det samme, hvis et produkt ikke lever op til standarden – på den måde har købmanden mulighed for at rette fejlen med det samme, tilbyde et nyt produkt eller give pengene retur.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Vi håber, at du vil give butikken en chance til en anden gang, så vi kan give dig en bedre oplevelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag! ❤️

Rasmus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rejste et spørgsmål til Meny på mail om…

Rejste et spørgsmål til Meny på mail om eftermiddagen og fik et relevant oplysende svar samme aften ! Godt gået

4. März 2026

Hej Jørgen

Mange tak for de pæne ord og de fem stjerner! ⭐

Det glæder mig utroligt meget at høre, at du fik hurtigt og relevant svar på din henvendelse.

Ønsker dig en dejlig tirsdag - husk at nyd solen 🌞

Chili

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til MENY Lyngby.

Stor ros til MENY Lyngby.

Jeg bor i Nordjylland og havde brug for "Tapas to go" i Lyngby. Jeg skrev til butikken og fik svar næsten med det samme. Dagen før afhentning blev jeg ringet op for at høre, om der var ændringer eller særlige ønsker, der skulle tages højde for, virkelig god service.

Jeg afhentede som aftalt, og det var en super flot anretning. Samtidig blev jeg tilbudt, at de kunne varme brødet, hvis jeg havde tid til at vente, en rigtig fin ekstra opmærksomhed en travl fredag kl. 18.30.

Ved kassen stod jeg med det varme brød og den flotte anretning og blev mødt med smil og et venligt “bon appetit”.
En virkelig god oplevelse.

Hej Trine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores team i MENY Lyngby. Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med vores “Tapas to go” og servicen omkring afhentning, især når du kom hele vejen fra Nordjylland.

Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen en anden gang 😊

Dbh
Sara

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakkeshop i Meny Odense SV er ubrugelig.

Mandag den 06.03 fik pakkeshop i Meny Mågebakken Odense, leveret min pakke.
Postnord sendte mig besked. De kunne ikke finde den, 3 medarbejdere ledte efter den.
Blev behandlet dårligt mens jeg ventede.
I søndags ringede de. De havde fundet det.
I dag mandag den 09.03 har jeg hentet. Fik snakket med chefen om problemet, "du kan ringe til Postnord: nej du, pakken var her, dine medarbejdere kunne ikke finde den. Han kunne intet gøre, ikke en gang "undskyld for ulejligheden" intet.
Blev også behandlet dårligt idag.
I fredags sagde de at de fik alt for mange pakker og det var uoverskueligt.
Måske skulle Meny koncentrere sig i at sælge mad mm, fordi som pakkeshop duer de ikke.
Efter jeg har læst svaret, kan jeg insistere på at chefen på intet tidspunkt har undskyldt noget som helst. Han var tydeligt irriteret på mig. Han sagde jeg skulle ringe til Postnord, men problemet var at DE ikke kunne finde pakken.

9. März 2026

Hej

Tak for din anmeldelse og for, at du deler din oplevelse med os.

Jeg er ked af, at afhentningen af din pakke hos Meny Mågebakken Odense har været frustrerende. Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg videresendt din anmeldelse til købmanden i MENY på Mågebakken.

Vi forstår, at ventetiden og situationen med søgningen efter pakken har været ubehagelig, og vi beklager de gener, det har medført. Købmanden har oplyst, at han har beklaget situationen. Han er selvfølgelig også ked af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at give feedback, og vi håber, at dine fremtidige afhentninger vil forløbe glat og uden problemer.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag! ❤️

Sara

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er en uønsket kunde da jeg ikke bruger Facebook ja tak tilbud eller Meny app betaler jeg mere end de kunder Meny ønsker i butikken

Jeg skal betale mere i Meny fordi jeg er +60 og ikke kan brug tlf app og Facebook.
Men det at skal betale 25pct mere end andre kunder er formeget jeg lover jeg ikke ikke skal besværer meny med mine indkøb andre kan drive butik uden at gøre forskel på hvad kunderne skal betale

5. März 2026

Hej

Tak fordi du deler din oplevelse. Det gør os oprigtigt kede af at læse, at du føler dig uretfærdigt behandlet.

Hos MENY ønsker vi, at alle kunder – uanset alder og uanset om man bruger apps eller ej – skal føle sig velkomne i vores butikker. Vores tilbud bliver formidlet gennem appen eller online, men det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal føle sig tvunget til at bruge en smartphone eller sociale medier for at få en god pris.

Vi forstår godt, at det kan føles urimeligt, hvis man oplever, at andre får en lavere pris. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre, så vi kan blive bedre til at sikre, at vores tilbud er tilgængelige for alle kunder.

Du ønskes en dejlig dag 😊

Diana

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meny er simpelthen den bedste butik der…

Meny er simpelthen den bedste butik der findes, man kan komme ned og få noget hurtigt at spise, og tage noget koldt at drikke med på vejen, til nogle billige penge. Medarbejderne er simpelthen noget af det sødeste jeg har prøvet, bedste butik til DATO

Hej Alexander

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du både er glad for vores udvalg, de hurtige måltider og ikke mindst vores medarbejdere 🤩

Vi gør os umage hver dag for at skabe en god oplevelse for alle, der kigger forbi – så din anmeldelse gør os virkelig stolte.

Rigtig god lørdag til dig! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meny er verdens bedste butik de har alt…

Meny er verdens bedste butik de har alt man skal bruge. Vis du vil være glad i dit liv skal du gå i meny og vis du vil græde vær dag skal du gå i netto

Hej Simon

Vi er utrolig glade for at høre, at du oplever MENY som en butik, hvor man kan finde alt, hvad man skal bruge 🛒

Vores medarbejdere gør sig umage hver dag for at skabe en god oplevelse for vores kunder, så din anmeldelse varmer rigtig meget.

Ønsker dig en dejlig weekend 😊

Ann-Sofie, MENY Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr