Unternehmen hat geantwortet
Supernöjd med allt! Skickade en fråga om en produkt jag beställt och fick svar inom 2 minuter ( något form av rekord ? ) och de var supertrevliga. Produkten jag fick var precis i det skick de b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har allt inom hemelektronik, teknik, mobiltelefoner, hörlurar, headset och ljud! Hos oss är din onlinehandel i trygga händer genom samarbete med Klarna.
Skaraborgsvägen 64, 506 30, Borås, Schweden
Hat 74 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snabb leverans och produkten jag beställde (Apple TV fjärrkontroll) var helt enligt beskrivning.
Köpte en iPhone 16 Pro för drygt 6 månader. Jag trodde den var ny hade trots allt betalt 12000:- för.
Helt plötsligt slutade SIM-kortsfunktionerna att fungera, kunde inte ringa eller SMS.
Efter idogt arbete och hjälp från kunniga upptäclte vi att telefonen var låst av TELE 2. Hur kunde mfive sälja en operatörs låst telefon som ny och ej operatörs låst.
Mfive åtog sig att åtgärda telefonen och jag fick tillbaka den för ca 1 vecka sedan. Tyvärr fungerar inte SIM-korts funktionerna med mitt Teliaabonnemang och mina appar nerladdade.
Mfive hävdar dock att telefonen fungerar. Vet inte om de har testat telefonen med mina appar nerladdade och Telianätet.
Oavsett vilket så är jag blåst på 12000:-, känns inte uppmuntrande.
Besviken konsument,Fredrik
Du vill inte handla här, undvik!
De säljer returnerade produkter beskrivna som nya och oöppnade.
Fick tillbaka pengarna efter åtta mail fram och tillbaka, men de erkänner aldrig att de gjort fel.

Antwort von MFIVE AB
Jag har beställt två gånger från detta företag pga priset. Första gången framgick det tydligt att det var returprodukter, andra gången uppfattade jag det som att de reade ut de sista exemplaren av en produkt, vilket var missvisande, då det också var en returprodukt.
Första gången två par airpods pro, till mig och min fru. Inget av paren gick att koppla till någon mobil, eftersom de fortfarande var kopplade till en annan mobil. Alltså helt oanvändbara, bara att skicka tillbaka.
Andra gången en Oura-ring, som det alltså inte tydligt framgick var en returvara. Den hade något fel på bluetoothkopplingen och var också oanvändbar.
Företaget verkar alltså sälja returprodukter på ren vinst och förlust. Priserna, om än nedsatta, väger absolut inte upp den risk man tar att få en helt obrukbar produkt, enligt mig. För mig är det alltså 3/3 gånger detta hänt.
På plussidan finns att det inte varit något problem med retur och återbetalning. Framför allt den andra gången gick det smidigt och snabbt. De är inte ett oseriöst företag på det sättet. Därför får de ändå en tvåa.
Kommer dock aldrig handla från dem igen.

Antwort von MFIVE AB
Jag beställde ett skal till iPhone 15 pro max som uppgavs vara nytt i bruten förpackning. På framsidan på kartongen fanns fläckar men skalet såg nytt ut och oanvänt ut. Men tyvärr stinker skalet av parfym! Hur kan ni sälja denna som ny? Får använda mitt gamla skal. Besviken på köpet!

Supernöjd med allt!
Produkten jag fick var precis i det skick de beskrev. Väldigt snabb leverans med!
Har bara positiva saker att säga.

Antwort von MFIVE AB
Kul att de säljer returnerade produkter till så bra pris. Köpte ett Jabraheadset som funkade felfritt. Visst det var inställt på Tyska (gick att ändra) och såg ut som att det var ett returnerat Amazon paket baserat på markeringarna på paketet, men som sagt, väldigt bra pris och produkten var i gott skick! Inget att klaga på.

Antwort von MFIVE AB
Köpte mig en tv som var begagnad! Stod ingenting om att den skulle vara begagnad. Framkom INTE att den var begagnad/retur vara och kostade lika mycket på andra sidor.Dom kan inte ens bevisa det! Vägrar ta tillbaka tvn, har nu vänt mig till konsumentverket/rådgivare.
Den första TVn hämtade jag inte ens ut, skickades tillbaka 14 dagars ångerrätt! Ett företag som inte vet vad dem gör..pinsamt! Blufföretag!! Handla INTE här

Antwort von MFIVE AB
Klockan skulle vara i nyskick men hade skrapmärke i mitten av skärmen.
Mycket snabb svar och återkoppling på mina frågor
väldigt snabb leverans
jag fick varan inom ett dygn efter beställning
Beställde ett original skal utan förpackning som var returnerad, fanns inga skador och fick skalet för halva priset till min iPhone, var inte använt.
Köp inte här ifrån. Betällde ett par hörlurar som va trasiga när jag fixad dom. Returerade dom, fick ett par nya som också var sönder. Dålig kundservices förövrigt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.