Marko Freno Web & Design Bewertungen 19

2. Grafikdesigner
  3. Online-Marketing-Agentur
  4. Webentwickler

Vom Unternehmen geschrieben

Freelance webdesign for små- og mellemstore virksomheder. Intuitive hjemmesider og webshops i WordPress.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Marko, som har stået for at udvikle booking-systemet på min hjemmeside.

Han har været professionel hele vejen igennem, hurtig til at svare og god til at forstå mine behov – også selv når jeg ikke selv helt vidste, hvordan det skulle forklares. Resultatet er blevet et brugervenligt og effektivt system, som fungerer præcis, som det skal.

Samarbejdet har været nemt, og jeg har hele tiden følt mig i trygge hænder. Jeg kan klart anbefale Marko til andre, der har brug for en dygtig og pålidelig løsning.

14. April 2026

Hej Marcus,

Tusinde tak for de flotte ord, og det mindst ligeså gode samarbejde. Fornøjelsen har været helt på min side.

Al held og lykke med dit bookingsystem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marko hjalp os i padel 4540 med at lave…

Marko hjalp os i padel 4540 med at lave en god brugervenlig og intuitiv hjemmeside. Det hele var lige efter vores ønsker og vi kunne ikke have ønskes os et bedre forløb som nyopstartet forening

28. Februar 2026

Hej Lukas,

Tusinde tak for de pæne ord. Er glad for I er tilfredse med siden.

Al held og lykke med foreningen og hjemmesiden!

Mfwebdesign.dk

Professionel, fleksibel og hurtig

Marko var superprofessionel og meget lydhør overfor mine ønsker til hjemmesidedesign. Kommer helt sikkert til at bruge ham igen.

1. November 2025

Hej Birgitte,

Tusinde tak for de søde ord, fornøjelsen har været helt på min side ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner herfra og tak for et stærkt samarbejde!

Vi har haft et virkelig godt samarbejde med MF Webdesign og Marco!
Han har været både dygtig, professionel og nem at kommunikere med gennem hele forløbet.

Det, jeg især har sat pris på, er, at Marco altid var til at få fat i – uanset om det var hverdag, weekend eller ferie. Han tog telefonen, svarede hurtigt på beskeder, og hvis der skulle rettes noget til, blev det gjort med det samme.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – 5 stjerner herfra og tak for et stærkt samarbejde!

– Jesper, The Sun Heat Club ApS

21. Oktober 2025

Antwort von Marko Freno Web & Design

Hej Jesper, tusinde tak for de pæne ord og et godt samarbejde! Det har været en sand fornøjelse!

Al held og lykke fremover ;)

Super god service

Super god service. Lynhurtig, grundigt arbejde og rimelige priser.

5. September 2025

Hej Yousef,

Tusinde tak for de søde ord. Er glad for jeg kunne hjælpe med din hjemmeside, jeg håber du er glad for resultatet. Vi snakkes ved☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forståelse, hurtig på aftrækkeren og detaljeorienteret

Jeg har brugt mfwebdesign til at udvikle en landingsside for mig og wow en forståelse Marko har for detaljer og brugeren. Han er kniv skarp og forstår en 100% når men sørger om noget. Jeg er meget tilfreds med det resultat han er kommet med, og jeg kan 100% anbefale ham til alle. Han er dygtig og en rigtig sød samarbejdspartner. 10 ud af 10 herfra :)

10. Juli 2025

Antwort von Marko Freno Web & Design

Tusinde tak for anmeldelsen Isabella. Fornøjelsen i samarbejdet med Forsstrøm har været helt på min side.

Glæder mig til et forsat godt samarbejde ;)

Tracking

Jeg har brugt Markco ifm. opsætning af tracking til hjemmeside, merchant center, analytics og Tag manager. Alt virker som det skal 😀

Derudover er Marko også god til sparring indenfor alt hvad der tilhører hjemmesiden verdenen.

👍🏼 herfra

22. Juli 2025

Hej Emil,

Tusinde tak for de pæne ord. Jeg er glad for du kunne bruge selve trackingdelen - men ligesåvel sparringen indenfor hjemmesideverdenen til noget.

Al held og lykke med forretningen fremover og tak for et godt samarbejde ;)

Virkelig kompetent hjælp

Jeg er i gang med at opstarte et E-magasin, der bliver bygget i WordPress/Elementor, og jeg havde i denne forbindelse behov for hjælp til at få færdiggjort magasinet. På få timer har Marko gjort et kæmpe stykke arbejde, og virkelig lavet et lækket layout - helt som jeg gerne vil have det. Jeg sad ved siden af Marco, og så hvordan han arbejdere, og min oplevelse er, at Marco virkelig er inde i de enkelte processer/funktioner i WordPress/Elementor. Endvidere er yderst Marco detalje orienteret, så hvis er der små ting, der generer øjet eller den faglige stolthed, så finder han en løsning på problematikken.
Jeg kan varmt anbefale Marco, hvis du har et behov for hjælp til relaterede opgaver, og søger en venlig, lyttende og kompetent hjælp til dit eget produkt.

28. Juli 2025

Antwort von Marko Freno Web & Design

Hej Henrich. Først og fremmest tusinde tak for de flotte ord. De afspejler til perfektion hvad jeg stræber efter at levere, så er helt vildt glad for din respons.

Udover det vil jeg ønske dig alt held og lykke med dit E-magasin. Og tak for samarbejdet indtil nu ;)

Super oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med MF Webdesign. Marko har leveret en webside af høj kvalitet på meget kort tid, uden at gå på kompromis med detaljerne.

Han forstår lynhurtigt, hvad vi har brug for, og kommer med gode, praktiske løsninger undervejs. Det hele har været nemt og effektivt, og han er utrolig tilgængelig, når man har spørgsmål eller lige skal vende noget.

Samtidig har han lavet tydelige og brugervenlige beskrivelser, så vi selv kan arbejde videre med siden fremover. Det giver en ro og frihed, vi sætter stor pris på.

Kan varmt anbefales.

28. Juli 2025

Antwort von Marko Freno Web & Design

Hej Esther, tusinde tak for de meget søde ord. Det har været super behageligt samarbejde og de rosende ord lander et rigtig godt sted for hvad jeg vil som virksomhed.

Mange tak!! Og held og lykke med siden ;)

Førsteklasses samarbejde med Marco

Hos Dopago har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med Marco, som har leveret et professionelt og gennemarbejdet design til både mobilapps og terminal-UI for flere af vores kunder. Hele processen har været præget af høj faglighed, stor engagement og en struktureret tilgang. Vi kan varmt anbefale Marco og ser frem til at samarbejde med ham igen, når nye behov opstår.

3. Juni 2025

Antwort von Marko Freno Web & Design

Tusinde tak for et godt samarbejde. Det er altid en fed proces og nogle fede opgaver - ser frem til mange flere gode digitale løsninger ;)

Fantastisk samarbejde

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig om designet af Framezy.dk! Det færdige resultat er præcis, hvad jeg havde håbet på. Et stilrent, elegant og brugervenligt website. Layoutet er moderne og minimalistisk, hvilket gør det nemt for mine plakater at komme til sin ret.

Jeg sætter især pris på din sans for detaljer: navigationen er glidende, kategorierne er overskuelige, og hele købsoplevelsen er enkel og intuitiv. Alt på siden virker gennemtænkt og harmonisk. Designet afspejler virkelig værdierne i mit brand – kreativitet, enkelhed og kvalitet.

Tusind tak for din professionalisme, kreativitet og for at lytte til mine idéer undervejs. Jeg er stolt af at kunne præsentere siden for mine kunder.

1. März 2025

Antwort von Marko Freno Web & Design

Hej Mustafa, tusinde tak for de flotte ord. Det er mega motiverende og overvældende, at få så god ros og feedback. Også tusinde tak for at give mig muligheden og rammerne, til at skabe en fed og stilren side til dine behov.

Fornøjelsen har været helt på min side, og det går 100% begge veje med taknemmeligheden.

Alt held og lykke fremover med din side! ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marko Freno har fortjent al mulig…

Marko Freno har fortjent al mulig medvind for sin indsats ifm webdesign til overkommelige priser. Al håndtering af webdesignet er gået rigtig smoothe, han udviser seriøsitet, professionalisme, og en god tålmodighed. Han laver ligeledes smarte læringsvideoer, hvilket gør det langt lettere for kunden at forstå hele processen fra A-Z. Desuden er du aldrig i tvivl om hvad du selv kan gøre efter endt design, hvor videoerne sætter dig ind i vedligehold af dit site. Alt i alt føler du dig i gode hænder hele vejen, da Marko er lydhør ift dine ønsker og behov. Jeg kan kun anbefale Marko Freno til den, som står og mangler en ung, dygtig og innovativ webdesigner, hvor kommunikationen altid er tovejs. Og han leverer :)

25. Februar 2025

Antwort von Marko Freno Web & Design

Tusinde tak for de flotte ord. Det rammer altid et helt specielt sted. Alt held og lykke i fremtiden med din nye side! ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elegant og proft design av marketing materiell

Marko har hjulpet oss med å heve nivået på våres grafiske uttrykk og laget elegante og proffe design til manualer, kataloger og presentasjoner. Vi ser frem til å samarbeide mer med Marko i fremtiden.

6. Jänner 2025

Antwort von Marko Freno Web & Design

Tusinde tak for de pæne ord. En fornøjelse med vores samarbejde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du vil ikke fortryde, at du vælger Marko!

Jeg har brugt Marko til to hjemmesider og han har leveret langt over forventning begge gange. Han sørgede hele tiden for at have mig med på rejsen, så det blev lige som jeg ønskede, og hvis jeg kom med nye ideer inkorporerede han dem hurtigt. Samtidig var hans kreativitet og faglige viden en stor hjælp, ift. at forstå hvordan en side både har en god kunderejse og samtidig konverterer. Du vil ikke fortryde, at du vælger Marko.

18. Dezember 2024

Antwort von Marko Freno Web & Design

Tusinde tak for et fedt samarbejde. Det har i sandhed været en fornøjelse. Held og lykke med siden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marko har udarbejdet vores nye…

Marko har udarbejdet vores nye hjemmeside på bedste vis. Vi tog en dialog i starten af processen, hvorefter han kom med relevant sparring. Alt i alt en professionel oplevelse og anbefaling herfra.

21. August 2024

Antwort von Marko Freno Web & Design

Mange tak for at vælge mig til at lave jeres hjemmeside. Al held og lykke til jer☺️

Godt indtryk

Min oplevelse med Marco er en meget behagelig og kompetent hjemmesideudvikler.
Han er venlig og tilpasser sig til ens ønsker, men kan samtidig bidrage med det man ikke selv ved eller forstår.
Jeg planlægger at bruge hans ekspertise igen og vil klart anbefale ham til andre!

30. Dezember 2024

Antwort von Marko Freno Web & Design

Tusinde tak for de flotte ord og den gode anmeldelse. Og mange gange held og lykke fremover ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kreativ og kompetent webdesign!

Jeg har brugt Marko til at bygge flere hjemmesider, og det er altid en god proces.

Han er proaktiv og kommer med fede løsninger, som jeg ikke selv har tænkt på. Deadlines bliver altid overholdt, og kvaliteten er altid høj.

Du kan trygt tage kontakt til Marko, hvis du gerne vil have en moderne, lækker og prisvenlig hjemmeside.

25. Oktober 2024

Antwort von Marko Freno Web & Design

Hej Lasse. Tusinde tak for de flotte ord og også et fedt samarbejde. Spændende at se hvad fremtiden bringer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra ide til konkrete løsninger

Marko er bare super godt til at forstå de behov og ønsker man har og omsætte det til konkrete løsninger, 5 stjerner herfra!

29. Juli 2024

Antwort von Marko Freno Web & Design

Hej Jens. Tusinde tak for de flotte ord med på vejen. Altid en fornøjelse med et møde med dig. Håber vinsalget kører!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr