Mia Carrara Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik volgde Mia Carrara al een tijdje en ben ontzettend blij dat we uiteindelijk onze travertin salontafel hier hebben besteld. Vanaf het eerste contact voelde het goed. Ahmet is heel aardig, denkt ec... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn super tevreden met onze prachtige tafels, ze passen zo mooi bij elkaar. De kleuren van de tafels komen mooi overeen met elkaar. We zijn ook heel goed geholpen door Ahmet, aanpassen v... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Mia Carrara is de expert op het gebied van travertin! Wij geloven dat een tafel het hart van elk huis is - een plek waar je samenkomt met vrienden en familie om herinneringen te maken en te delen. Daarom zijn wij gepassioneerd over het ontwerpen van hoogwaardige travertin salontafels. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om onze tafels aan te passen aan de wensen van onze klanten. Zo kan je bijvoorbeeld de afmetingen van het blad en de afwerking van het onderstel aanpassen naar jouw smaak. De mogelijkheden rijken even ver als jouw creativiteit! Onze missie is om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige travertin tafels die perfect passen bij hun levensstijl en interieur. Bij ons staat de klant centraal en wij doen er alles aan om hun ervaring met ons zo aangenaam mogelijk te maken. Bij ons sta jij écht centraal! Wij nodigen je uit om onze collectie te bekijken op onze website en contact met ons op te nemen als je vragen hebt of een op maat gemaakte tafel wilt bestellen. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van de vele herinneringen die jij en je dierbaren zullen maken aan onze tafels. Omdat jij alleen het allerbeste verdient.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend blij met mijn mooie tafel

Ontzettend blij met mijn mooie ronde travertin eettafel! Een parel in mijn woonkamer.. En niet geheel onbelangrijk: leuke ontvangst, nakomen van de afspraak en uitstekende bezorgers die met zorg de tafel installeren. Bovendien een goede kwaliteit-prijsverhouding!

1. August 2024

Hoi mevrouw Mijnders,

Hartelijk dank voor de mooie woorden en het fijne contact. Veel plezier met de prachtige tafel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel blij met de salontafel

Wij zijn heel blij met de salontafel. Is een prachtig natuur product en staat heel mooi in ons interieur. We hadden geluk dat de tafel op voorraad was, binnen 2 dagen stond de tafel in de huiskamer. Enthousiaste eigenaren met passie voor de producten.

22. Juli 2024

Hoi Max,

Het is inderdaad een prachtige tafel en het blijft leuk om tafels in onze hometown Rotterdam te leveren! Veel plezier ermee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en prachtige salontafel

Ik heb een prachtige salontafel gekocht bij Mia Carrara en ben zeer tevreden.
De salontafel die ik kocht is van topkwaliteit en ziet er prachtig uit in mijn woonkamer. De website was makkelijk te navigeren en het bestelproces verliep soepel. De levering was goed geregeld, fijne communicatie en uitstekende service!

Zeker een aanrader!

3. Juli 2024

Antwort von Mia Carrara

Dank voor je mooie woorden Hanane en veel plezier met je prachtige tafel!

Aanrader

Wij kwamen na heel lang zoeken bij Miacarrara terecht via het internet. Wij hebben uiteindelijk een salontafel besteld bij Miacarrara. Het gehele proces, van aankoop tot en met oplevering heel positief ervaren. Servicevragen zijn eerlijk en snel behandeld, zowel voor als na de levering. De kwaliteit van de tafel heeft ons zeer positief verrast. Kortom, het bedrijf is een echte aanrader.

27. März 2024

Hoi Oz,

Dank voor de mooie review en het fijne contact! Veel plezier met jullie mooie tafel!

Wauw!

Super! Zowel de presales als de levering. En wat een mooie unieke tafel, ben er heel blij mee. Prijs waard! Top, nog eens heel erg bedankt voor de extra moeite en me steeds netjes op de hoogte gebracht. Tevreden klant!

12. Februar 2024

Hoi Jamila,

Dank voor de mooie review en wij zijn trots dat we onderdeel zijn van jouw prachtige interieur.

Complimenten!

Ten eerste, top service! Ik ben super blij met mijn salontafel en geniet er nog van. Mijn tafel was toevallig op voorraad en heb ze na 2 dagen al mogen ontvangen. Echt een aanrader!

17. Jänner 2024

Hoi Cansel,

Super bedankt voor deze mooie review en hoop dat je nog jaren plezier hebt van je prachtige tafel!

Top service!

Wij hebben een salontafel besteld via MiaCarrara en zijn zo ontzettend blij met deze keuze! Niet alleen is de salontafel prachtig, maar is er ook goed meegedacht en was de communicatie uitstekend. Niks is te gek voor hun: qua afmetingen en aanpassingen om het product écht te personaliseren.

Ook de levering ging erg prettig! Ahmet is een vriendelijke man die goed meedenkt over de plaatsing van een meubel. Al met al een hele fijne ervaring en zekerweten een aanrader voor iedereen!

8. Jänner 2024

Hoi Latifa,

Dank voor deze mooie review. En mooi dat we samen jouw 'schattige' project hebben kunnen realiseren. De salontafel is uiteindelijk perfect geworden met de ideale verhoudingen. Bij het meedenken in het ontwerp werden wij enorm geholpen door jouw duidelijke visie!

Veel plezier ervan.

prachtige onderzetters!

Via Instagram heb ik contact gehad over de onderzetter. Er wordt snel gereageerd en de service is goed! Ik zou zeker in de toekomst weer wat bestellen omdat ze echt mooi spullen hebben en de service ook goed is.
Maar voor nu geniet ik van de mooie onderzetters want in het echt zijn ze nog mooier! 😍

2. Dezember 2023

Antwort von Mia Carrara

Dank voor de mooie review en veel plezier met de onderzetters, Maryam!

Perfect service

Perfect service! Ahmet and Ebru were very patient and flexible with my requests for a custom table. They’re also super friendly and pay attention to all the details. The table turned out even more beautiful than I expected. The whole process was very smooth and I can’t be happier with working with them. Definitely recommended!

29. November 2023

Antwort von Mia Carrara

Thanks for your wonderful review and recommendation, Salma! It was a pleasure to customize your beautiful table.

Looking forward to your next side table project!

Best regards,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik kan echt niet genoeg benadrukken hoe…

Ik kan echt niet genoeg benadrukken hoe fantastisch mijn ervaring was met de aankoop van mijn salon- en eettafel! Vanaf het allereerste contact was de service buitengewoon lief, meedenkend en ontzettend behulpzaam.

Het team achter deze aankoop maakte de hele process soepel en aangenaam.
Wat me meteen opviel, was niet alleen de vriendelijkheid, maar ook het oprechte enthousiasme waarmee ze me hielpen bij het maken van keuzes. Ze begrepen echt wat ik zocht en gaven waardevol advies dat mijn verwachtingen heeft overtroffen.

Alles werd piekfijn en netjes bezorgd, en de tafels stralen kwaliteit uit. Het resultaat in ons huis is verbluffend😍!!!

Kortom, deze aankoop was niet alleen een investering in meubels, maar ook in een geweldige service-ervaring. Ik hun producten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, stijl en een service waar je vrolijk van wordt. Bedankt voor alles en sowieso tot snel!!!

28. November 2023

Antwort von Mia Carrara

Dank voor de mooie woorden, Essia! Wij hebben het contact ook als zeer prettig ervaren en hopen dat jullie nog jaren plezier hebben van de tafels!

En heel leuk dat je zegt dat het niet alleen een investering in meubels, maar ook in service is. Daar doen wij het uiteindelijk voor. Wij vinden het leukste aan onze onderneming dat we leuke en gepassioneerde mensen ontmoeten.

My table is amazing

My table is amazing, colour is exactly like on the photo, actually even more beautiful in real life. Super happy with my purchase and service from the company 🙌

24. Oktober 2023

Antwort von Mia Carrara

Thank you for the nice words, Elfa. Enjoy the table!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over service en producten

Recent een tafel aangeschaft. Zeer tevreden over de service van de eigenaren. Het is duidelijk dat kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan staat. Van service tot hun producten, al en al zeer tevreden!

22. September 2023

Hoi Madjida,

Dank voor je mooie review en heel veel plezier met je prachtige tafel.

We hebben het contact met jou ook als zeer prettig ervaren en wie weet tot in de toekomst😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent customer service & great product!

I ordered a coffee table and what can I say - it looks just stunning! Exactly what I was looking for!
Excellent customer service, the communication was quick and uncomplicated from the beginning. Special thanks to Ahmet, who went above and beyond to arrange the shipping.

19. September 2023

Antwort von Mia Carrara

Thanks for the kind words, Clemens! Was a pleasure to deliver the table. And going above and beyond is what we aim for to make our customers happy. Enjoy the table!

Geweldige producten

Het is alweer een tijdje geleden dat we een salontafel bij dit bedrijf hebben gekocht. We zijn nog steeds erg tevreden over onze aankoop. Zowel de kwaliteit van de producten als de service is top!

13. Februar 2023

Hoi Derya,

Hartelijk dank voor je mooie review en veel plezier met jullie prachtige tafel!

Zeer tevreden!

Wat zijn wij ontzettend blij met onze prachtige salontafel Greccio! Helemaal verliefd ! Communicatie en service is TOP! Ze denken met je mee en zijn super aardig!
Ben zo blij dat ik me tafel via Mia Carrara heb gekocht. Raad iedereen Mia Carrara aan !!

1. September 2023

Hoi Filiz,

Dank voor je mooie review🥰 We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en je tafel is inderdaad prachtig! We kijken uit naar de foto's als je tapijt er straks is. Heel veel woonplezier!

Hele prettige ervaring

Hele prettige ervaring! De tafel die ik op het oog had was toevallig op voorraad en kon daardoor een dag later al geleverd worden. Goed geholpen door Ahmet, die zelfs bereid was even een kwartiertje te wachten tot mijn nieuwe vloerkleed werd geleverd zodat de tafel op het nieuwe kleed gezet kon worden. Echt een aanrader!

7. August 2023

Antwort von Mia Carrara

Hartelijk dank voor je review, Odette!

Soms moet je wat geluk hebben :) De tafel stond prachtig in combinatie met je nieuwe vloerkleed. Veel woonplezier!

Uitstekend!

Ik heb bij Miacarrara 3 vazen laten maken. Ze zijn allemaal super super supermooi!! Service is uitstekend. Ze denken met je mee bij het maken van je keuze. Ze doen hun best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Zeer zeker een aanrader!

6. August 2023

Antwort von Mia Carrara

Bedankt voor de review en veel woonplezier met je mooie vazen! 🥰

Super tevreden!

Wat zijn wij blij met onze nieuwe salontafel 😍 ik ben helemaal in de wolken met dit pracht ding. Maar de service! Waauw wat ben ik tevreden! De communicatie en service geen woorden meer voor! Ze zijn top, ze denken met je mee en ze zijn zo aardig. Eerlijk gezegd heb ik nooit zo’n service mogen ontvangen van andere winkels enof webshops. Los van wat je koopt vind ik dat de communicatie beter moet zijn en dat zijn jullie meer dan genoeg! Ik wil jullie nogmaals voor alles bedanken, dankzij jullie heb ik een echte eye-catcher in de woonkamer! Ik kan mijn ogen niet vanaf staan haha
Ik kan jullie alleen maar aanraden ☺️

18. Juli 2023

Antwort von Mia Carrara

Voor ons is service het allerbelangrijkste! Wij proberen het menselijke aspect altijd centraal te stellen.

Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige tafel en wie weet tot in de toekomst. ^_^

Mia Carrara

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr