Michaels Mad & Vin Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte fadølsanlæg til vores bryllup, det blev leveret og tilsluttet. Vi havde bestilt øl fra Thisted Bryghus gennem Michaels mad og vin, Rød hvede og en Classic og begge fuldstændige lækre øl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Find et andet sted at handle. Jeg havde bestilt grillbuffet til 40 mennesker og fadølsanlæg med 2 fustager over telefonen. Han mente jeg skulle bestille 3, for han kunne jo altid tage den uåbn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dejlig oplevelse med levering af menuen til vores fest. Grisen var vel tilberedt, mør og velsmagende. Tilbehøret var lækre flødekartofler, salat og brød, alle i selskabet roste maden. Vi havde t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har købt tapas take away. Vi glædede os til et lækkert måltid. Vi blev meget skuffet. Ananas i det meste af maden og det var tydeligvis fra dåse, vandet og uden smag. Pandekager med fyld var den me... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Catering

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Her får du god service og lækker mad, til en pris som er helt i bund. Bestil både til afhentning, levering eller som en blanding. Sammensæt selv din menu, eller vælg en af vores pakker.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Find et andet sted

Find et andet sted at handle.
Jeg havde bestilt grillbuffet til 40 mennesker og fadølsanlæg med 2 fustager over telefonen. Han mente jeg skulle bestille 3, for han kunne jo altid tage den uåbne retur.
På dagen får jeg kun leveret 1/2-delen af forretterne.
Som kompensation får jeg 6 flasker vin, så jeg vælger at sige pyt til den del.
Han henter dagen efter festen fadølsanlægget og den uåbne fustage, men vil ikke refunderer
beløbet, fordi jeg har bestilt online!!! (Som han bad mig om).
Jeg skriver flere mails som jeg ikke får svar på. I går får jeg så flere rablende sms’er hvor han bl.a. skriver jeg er fuld af løgn og at jeg er dum.
Virkelig en mærkelig måde at drive forretning på. Men tillykke Michael, nu kan du sælge den fustage jeg har betalt for, til fuld pris igen.

19. Juni 2026

Dejlig behagelig oplevelse

Vi bestilte fadølsanlæg til vores bryllup, det blev leveret og tilsluttet.
Vi havde bestilt øl fra Thisted Bryghus gennem Michaels mad og vin, Rød hvede og en Classic og begge fuldstændige lækre øl ❤️ dem vil vi helt sikkert bestille igen 😊
Stor tak til Michaels Mad og Vin🥰👍🏻

20. Juni 2026

Lækker frokostordning

Vi får leveret firmafrokost gennem Michaels mad og vin. Det er super lækkert og med et godt udvalg, så der er mad til alle.

Vi er meget tilfredse.

13. Jänner 2025

Dårlig oplevelse

Jeg kan ikke anbefale Michael Mad og Vin.
Vi havde bestilt mad til 19 personer til en firmafest.

Desværre dukkede maden aldrig op og de tog heller ikke telefonen!

Det ødelagde festen for os og vi endte med pizza som nødløsning som blev spist 2 timer efter hvad der ellers er planlagt.

Jeg har været i dialog med dem dagen efter, og der var sket en misforståelse fra deres side som de beklagede.

Fejl kan ske, og jeg anmodede omkring en refusion af de pizza som var bestilt således vi kunne afholde et nyt arrangement. Dette blev desværre ikke imødekommet, hvilket giver denne anmeldelse.

Så find et andet sted hvis I vil være sikker på maden bliver leveret!

13. Februar 2025

De bedste anbefalinger herfra

Super service ved både bestilling og levering og maden var bare top lækker og der var rigeligt med mad kunne de få 10 stjerner så fik de det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. Juli 2024

3 retters buffet til konfirmation

Bestilte en 3 retters buffet til konfirmationsfest. Vi var meget tilfredse med maden, der også fik mange rosende ord fra gæsterne. Velsmagende og veltillavet og super nemt at servere.
God oplevelse fra start til slut.

25. Mai 2024

Fantastisk oplevelse !

Fantastisk oplevelse ! Vi fik 9. Maj leveret Stor receptionsbuffet til 30 mennesker. Flot udvalg, lækkert tilberedt og så var der nok! Skønt at man kan bestille til det antal man bliver, uden at frygte der ikke er til alle. Dejligt der er et sted hvor prisen er fair og kvaliteten i top - jeg håber aldrig i ændrer i jeres koncept og jeg anbefaler Michaels Mad & Vin til din næste fest.

8. Mai 2024

Professionelt - hele vejen

Fredag den 5. januar 2024 fik vi leveret de lækreste luksus stjerneskud til fødselsdagsfrokost - til aftalt tid - selvom der var snekaos i Århus. ”Thumbs up”.

Store Torv Erstatningsadvokater.dk

5. Jänner 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stegebuffet til 45 personer til et…

Stegebuffet til 45 personer til et bryllup.
Leveret til tiden - flot, indbydende og smagfuldt - og masser af mad...
Talte med Michael et par gange - og han var flink og imødekommende...
Var i tvivl om beløbet kunne trækkes fra min konto, da reservationen var forsvundet - men ringede og fik øjeblikkelig løst problemet...
Vil bestemt anbefale firmaet - og bruge dem selv til den næste fest...

10. Juni 2023

Veltilberedt og friske råvarer

Lækker frisk og velsmagende buffet bestilt til fest. God snak med køkkenet og levering til tiden og så var der rigeligt af alt. Alle salater var helt friske og det så indbydende ud. Alle gæster roste buffet’en, så vi bestiller igen, når vi skal have et nyt arrangement. Stor ros til Michaels mad og vin. Tak. Mvh Gert Brock

18. März 2023

Grillbuffet til barnedåb

Vi bestilte en grillbuffet med kok til vores barnedåb, og det var virkelig et godt valg. Fantastisk service, maden var lækker og der var godt nok meget til prisen, der er vist ingen risiko for at selskabet går sultne fra arrangementet. Kun de varmeste anbefalinger herfra.

28. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse med helstegt…

Virkelig god oplevelse med helstegt pattegris fik vi til min 60 års fødselsdags/sommerfest.
Maden blev leveret til tiden, grisen samt tilbehøret var var i orden:-)
Der var mad nok og gæsterne har tilkendegivet, at de har haft en god oplevelse madmæssigt og god service fra kokken.
Kan jeg varm anbefale til andre, samt bruge ved en anden begivenhed:-)

7. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr