Das sagen Bewerter
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Migrationsverket är den myndighet som prövar ansökningar från personer som vill bosätta sig i Sverige, komma på besök, söka skydd undan förföljelse eller ha svenskt medborgarskap.
Kontaktinformationen
Slottsgatan 82, 602 22, Norrköping, Schweden
- migrationsverket.se
Tycker bedrövligt att skicka tillbaka…
Tycker bedrövligt att skicka tillbaka människor som sköter sig i Sverige medan det finns kriminella som får va kvar. Ibland så hjärtlösa utvisningar där folk skils från varandra och har sjukdomar och anhöriga här. Måste till lite mer hjärtlighet och empati.
Throw a dice, would be more accurate
Lets see, delayed for two years, until rules changed, sent court on them because they did not even start to look at it, got denied because “they did not call me in for person check” moaned about, i’ve been here for two little time, mind me that was 7 yrs already, skatteverket confirmed that i own stuff, pay stuff and on top of all are EU. Appearantly they “check” skatteverket which they don’t, informed me to be ready to leave when “visa” ends.. (VISA, i’m EU) court only informed they deal with it, no communication after.. seriously, if you can, don’t start with them, it is literally ridicilous how little they follow their own rules and how much it seems is decided according to dice throw. I sorta feel i was racist handled also since i was born on russian times and they do not understand history.. pretty sour about it, got denied BECAUSE haven’t been enough time here (7years, even skatteverket confirmed) and they can’t communicate when they miss stuff (passport, which they got), assume (VISA, EU does not need it), take action (Court) and even then halfarse job.. I would give zero stars, to all of them, nothing they preach about apply, not even homepage info.
They have this program just for making money
Applied for a category and they rejected in 6 days (quit fast as they got money immediately rejected because that's the goal), first they asked for NFC passport verification which I don't have they said no problem they will give a date to visit personally in embassy but instead they just rejected if I asked for refund they never even effort to reply even that category didn't have that rule "fee not refund if rejected" that's totally insane.
Fortfarande inte en reaktion på att en…
Fortfarande inte en reaktion på att en statlig myndighet som MIGRATIONSVERKET MALMÖ drivs av skattemedel behåller sin sådana översittar metoder. När myndigheten inte ens kan svensk lagstiftning utan vi små fastighetsägare drabbas av myndighetens okunskap.
Jag tycker absolut det ska va bra…
Jag tycker absolut det ska va bra kontroll av vilka som kommer hit. Men jag som svensk som jobbat hela mitt liv och sista 15 åren har jag drivit egetföretag och försöker att få visum till min flickvän från Filippinerna. Och Migrationsverket vänder upp och ner på hela mitt liv för att undersöka nåt som jag inte Vet vad men kontouttdrag från mitt företag och och privat från år tillbaka. Låt mig påpeka min flickvän har vart här på giltigt besök i nästan 11 månader tidigare och aldrig nyttjat en krona av staten. Man ska information om tid, tillfällen och var vi träffats och möts. Tur så har jag allt sparat med våra WhatsApp konversationer så jag kan exakt tala om i stort sett allt. Trots det känns väldigt privat med både bankkonton och var, när hur man träffats. Jag förstår att man måste ha en kontroll av att vi verkligen är partners men dom får mig att känna mig som nån slags gangster.
Jag har inte nyttjat varken försäkringskassan eller nån annat ekonomiskt bidrag på 15 år. Jag har jnte nån kriminell bakgrund över huvud taget. Jag betalar skatt när jag tar ut lön och om jag inte tar ut lön så är man utanför den sveska mallen. För man måste ju gå till jobbet varje dag 7-16 annars är man ingen vanlig svensk. Jag anses som konstig därför jag vill jobba så lite som möjligt ( jag är 54 år). Men så kan man ju inte göra!! Man ska ha reda på allt möjligt från hennes bakgrund och ärligt talat så är det i stort sett omöjligt att kontrollera uppgifterna, så varför. Hon har jobbat de sista 7 åren i Abu Dhabi och bevis för detta. Vi har vart tillsammans i 2,5 år och därav bevisat att vi är ett seriöst par. Självklart måste jag kunna visa att jag kan försörja henne tills hon får ett jobb i Sverige. Jag passar ju inte in i svenska modellen för att jag har lite skulder, eget hus med en uthyreslgh i mit hus som jag får in pengar för varje mån så i praktiken bor jag för nästan noll kronor i månaden. Så om jag inte vill arbeta 7-4 är väl min ensak så länge jag klarar min ekonomi med glans ändå. Trots det ska man vända och vrida och ska ha tusen dokument. Och vissa dokument angående mitt företag existerar inte för jag har ett aktiebolag och dokument de efterfrågar om är för annan bolagsform. Kunskaps nivån är under all kritik hos dom och så otroligt med information de kräver.
Jag minns för Fem års sedan stod man i stort sett och bjöd in människor och erbjöd fri bostad, fickpengar mm värde mer ens våra egna pensionärers pensioner.
Det måste in mer kompetent personal i dessa institutioner.
Självklart ska det va kontroll men jag vill ju bara få hit min tjej, hur svårt ska det vara. Väntar fortfarande på nåt slags beslut från dom.
Behovet av en rejäl kunskapslyft är nödvändigt inom Migrationsverket.
gestapo ajjabajja
Under all kritik
Det är väl under all kritik att en myndighet som migrationsverket låser upp sina anställda som i sin tur är bundna av diverse idiotiska bestämmelser!! Är man nordisk medborgare är ostraffad och utan betalningsanmärkningar samt skuldfri SKA det ta mig sjutton inte ta en evighet att behandla ett ärende som skulle tagit nån vecka att behandla och avsluta. Kritiken och missnöjet bara fortsätter år efter år men det är väl bara sopa under mattan eftersom ingen och då menar jag INGEN vill ta ansvar....
Värsta myndigheten som finns i Sverige
Värsta myndigheten som finns i Sverige. Min fru och jag orkar inte längre. Därför lämnar vi Sverige nu för att leva tillsammans någon annan stans.
Vi har ansökt om uppehållstillstånd och arbetstillstånd för min fru 3 gånger nu. Hon har fått avslag varenda gång på grund av nonsens bara. Trots att vi har en unge ihop som bara vill leva tillsammans som en riktig familj så kan ni inte hjälpa till. Jag har fått nog nu!
One of the worst organizations i ever…
One of the worst organizations i ever encountered in my life. They don't believe in any form of structure, deadline, transparency , accountability, communication, feedback,... nothing at all! one must be some evil person to be able to work there otherwise anyone with some level of decency and self-respect will refuse to work at such organization.
Extremely Slow, No Transparency, and a Terrible Experience for Students
I had a very disappointing experience with Migrationsverket. The entire process was extremely slow and stressful. I submitted my student residence permit application months in advance, completed biometrics and an interview, yet I was left waiting with no clear updates or timeline. Every time I contacted them, I only received generic replies like “your case is in the queue” without any real information.
The lack of transparency, communication, and efficiency made the process incredibly frustrating. International students invest a lot of money, time, and energy to pursue education in Sweden, but the way applications are handled shows little respect for that effort.
Migrationsverket needs to improve its communication, speed, and fairness. Based on my experience, I cannot give more than 1 star.
No comments 😥🤐
The Swedish Migration Agency has shown…
The Swedish Migration Agency has shown a complete lack of empathy and professionalism throughout my entire application process. They play with people’s emotions and never seem to care about the mental stress, financial loss, and academic damage their endless delays cause.
For months, I sent multiple emails asking for updates, but never received a single reply. Because of their slow and careless handling, I lost an entire academic year and countless opportunities. It feels like they treat people not as human beings but as case numbers, with zero understanding of how their actions affect real lives.
Sweden might be a developed country, but the migration system is broken, heartless, and needs serious reform. Students and families deserve respect, transparency, and timely processing—not this endless cycle of silence and frustration.
Katastrof
Katastrof! Vet ej vad jag ska skriva! En hel katastrof bara. Man väntar och väntar och väntar ännu mer på besked.
Migrationsverket är det sämsta…
Migrationsverket är den sämsta myndigheten som existerar i Sverige. Vi skickade in ansökan om att min sambos barn skulle få kom hit men fick avslag. Min sambo och jag har kämpa på utan nån hjälp. Nu vill vi att barnen ska komma hit så vi kan leva som en familj. Men det tycker tydligen inte en viss person på Migrationsverket att vi ska få göra. Men släpa hit massa annat folk som får det ena med det andra har gått bra.
Hoppas inerligt att hela Migrationsverket avveklas och att alla som arbetar där får sparken och om dom ska flytta för dom hittat en partner i ett annat land så ska dom få avslag dom också så dom själva får känna hur det känns…
Sämsta myndigheten som finns!!
Sämsta myndigheten som finns!!
Har ansökt om svenskt medborgarskap för 25 månader sedan och inte fått någon handläggare tilldelad ännu!!🤬 fast på hemsidan skriver de att 75% av ärenden avgjordes på 23 månader??🤷♂️🤷♂️
Kontaktar kundtjänst, efter 25 min telefonkö, säger att de kan ej ge några tidsperspektiv, lyssnar inte på min fråga varför de inte tilldelat en handläggare än och slänger på luren!!😡😡🤬
Jobbar på största akutmottagningen i Sverige som SSK i många år. räddar liv, bokstavligen, varje dag. Har jobbat från dag ett sedan jag kom till Sverige! betalar skatt, inga skulder osv men tydligen ej värd svenskt medborgarskap!!
I am giving 0 star since there is no…
I am giving 0 star since there is no option for it I gave 1, One of the worst agency in the world. In 7 years time of living I waited for my decision for work permit, study permits application over 4 year's. Then they rejected for no reason. Mental health, physical health all was sucked. Not only me, they made almost 100% of the immigrant as fuc***ked as their own life. So Future immigrant or tourist, decide wisely.
ansökte om arbetstillstånd för arbetare…
ansökte om arbetstillstånd för arbetare det tog 21 månader knban ja fick beslut var i koontakt med mig verket antal gånger och fick olika svar varje gång och detta låg på enhet 1 götebörg
migrationsverket hae helt inkompetenta arbetare och lednimg
Absolut Sveriges SÄMSTA myndighet !!
Vi har gått i väntan i snart 36 månader för ett beslut av vår handläggare Johan T.
Totalt värdelös måste jag säga. I nästan 3 år har vi väntat och när han väl får ut handen ur röven så på något magiskt sätt så kan han ta beslutet på mindre än 24h och vi fick avslag för någon meninglös skitdetalj.
Helt sjukt att en totalt inkompetent person kan har så står påverkan på våra liv.
Hoppas inerligt att hela Migrationsverket avveklas och att alla som arbetar där får SPARKEN !!
USCH !!
Migrationsverket lägger ansökningar under bordet tills det har gått långtid sen säger dem att det finns mycket att göra !!!
Hej ! Jag har ansökt om ett främlings pass och har väntat i över 5 månader ! förra gången sade migrationsverket att det skulle ta max 8 månader men jag fick det efter 1 år !!!! Snälla jag har inte ansökt om en raket som jag kan flyga med till månen men jag har ansökt om ett främling pass som jag kan resa med utomlands ! Jag jobbar heltid och snart har jag semester och jag vill resa utomlands!!!! Vad är problemet ??? Migrationsverket får 05/100 för hur dem jobbar !!!!! Jag är mycket besviken!!!!!
Usel myndighet
Sveriges sämstaa j€$#% myndighet, har levt åtskild från min fru i snart tre års tid, händer absolut NOLL med hennes papper.
Skärp er för bövelen.😡
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.