Was een beetje onzeker om weer online te bestellen maar dit voelde meteen goed. Geen rare geur wat ik altijd als eerste check.
Op 24 februari 2026 heb ik bij u een rugzak met vlinderprint (lavendel/wit, kleurrijk) besteld. In eerste instantie was ik erg tevreden met de tas. Helaas zijn inmiddels de ritsen kapot gegaan.... Mehr ansehen
Een tas besteld voor 6 jarige zoon, hij was druk aan het sparen voor een tas van deze site die hij heel mooi vond. Besloten om als verrassing deze tas te kopen en a.s zondag cadeau te geven na afzwemm... Mehr ansehen
Wat een oplichters site. 1e keer gemaild, netjes antwoord gekregen, en was ergens eigen fout, verkeerd gekeken. Afwachtend tot de bestelling geleverd zou worden. Inmiddels levertijd verstreken, en... Mehr ansehen
Oplichtingssite, bestelling nooit ontvangen en geen geld teruggehad
Nooit mijn bestelling of uberhaupt een track en trace ontvangen voor een tas waar ik 45 euro voor heb betaald. Inmiddels 4 keer gemaild maar ik krijg geen reactie meer. Eerste 2 keer heb k een reactie gekregen dat er een zogezegd onderzoek gestart zou zijn, maar nooit iets vab vernomen. Hierop teruggemaild en ik krijg ineens een mail in het FRANS terug. Verschrikkelijke service en oplichters. Meerdere malen gevraagd om mijn geld te retourneren, maar helaas. Ze hebben t opgegeten. Niet hier bestellen!!!!
Belachelijk lange levertijden.
Op 10 februari een schooltas besteld en deze is nu (8 maart) nog steeds niet binnen. Dit bedrijf heeft ergens stiekem op de site staan dat de levertijd 15 werkdagen is. Dit staat namelijk niet bij het product zelf...
Als ik dit had geweten had ik ergens anders besteld.
Ik heb er een mail achteraan gestuurd en krijg ook heel simpel terug, je moet nog wat langer wachten. Ik heb inmiddels ergens anders een tas besteld, omdat de schooltas van mijn zoon echt kapot was.
Stevige ritsen
Stevige ritsen, goede balans, geen poespas.
de goede review kloppen niet zetten ze…
de goede review kloppen niet zetten ze er zelf op een grote oplichting bende dure tas gekocht betaald maar nog steeds niet binnen mensen pas op koop hier niks want je bent gewoon je geld kwijd niet te bereiken helemaal niks dus een grote oplichters bende
Dropshipping
Dropshipping. Levering duurt 2 tot 4 weken. Voelt goedkoop aan. Klantenservice reageert niet. Hierdoor is retourneren ook niet mogelijk. Weg geld voor een waardeloos product.
Oplichters
Oplichters. Je krijgt geen tas en contact is onmogelijk. Elders bestellen is mijn advies!!!
rustig ontwerp dat overal bij past
niet gekocht voor het uiterlijk maar hij past bij de meeste outfits. voelt rustig en eenvoudig. niet overdreven
Dropshippers
Dropshippers! Het duurt zeker 2 weken voordat je bestelling binnen is. Kwaliteit is mwoah, zeker niet de prijs waard die ze ervoor vragen. Retourneren is niet mogelijk ondanks anders vermeld op de website. Niemand bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Niet intrappen, blijf ver weg van deze website.
loopt verrassend in balans
Was verbaasd hoe in balans hij voelt tijdens het lopen. zelfs zwaar beladen voelt hij niet scheef. dat merk ik altijd meteen
zocht geen stijl maar gewoon iets dat…
zocht geen stijl maar gewoon iets dat werkt. Blijkt er ook beter uit te zien dan verwacht. zelfs vol trekt hij niet raar aan mijn rug
fijn voor elke dag onderweg
Ik gebruik hem vooral voor woon werkverkeer en soms reizen. Hij blijft goed tegen je rug zitten en klappert niet. ritsen lopen na een paar weken nog steeds soepel wat zeldzaam is
gewoon betrouwbaar elke dag
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik hier nog over zou nadenken. Ik nam deze rugzak voor werk en nu blijft hij gewoon elke dag ingepakt. de schouderbanden snijden niet en dat is voor mij belangrijker dan hoe hij eruitziet. Niets bijzonders maar hij voelt betrouwbaar
logische indeling geen gedoe
Deze gekocht omdat mijn oude tas het eindelijk begaf. Deze voelt meteen steviger aan. vakken zijn logisch ingedeeld en niet willekeurig. Gebruik hem dagelijks en tot nu toe geen klachten
schouderbanden eindelijk oké
meestal zijn schouderbanden voor mij het probleem. Deze voelen zachter aan en snijden niet. zelfs na lange dagen is het prima
Gewoon geblokkeerd
24 januari 2026 een tas besteld, stond best een flinke levertijd voor dus ik had geduld. Na een tijdje (6 februari 2026) toch maar even een mailtje gestuurd waar de tas bleef. Kreeg netjes een mail met de vraag of ik geld terug wilde of een nieuwe tas. Ik gaf aan een nieuwe tas te willen (9 februari 2026)
14 februari nog een mail gestuurd waar de tas nou bleef die volgens hun site bezorgd was en volgens mij niet eens verstuurd
Inmiddels is het 18 februari 2026 en heb ik nogsteeds geen tas en ze hebben mij ook geblokkeerd op de mail dus ik kan ze niet meer mailen
Ik wilde iets praktisch zonder dat het
Ik wilde iets praktisch zonder dat het stijf aanvoelt. Deze tas zit meteen comfortabel. zelfs vol voelt hij niet lomp. Gebruik hem vaker dan gepland.
mijn schouders merken het verschil
Ik neem altijd te veel mee en heb daar meestal spijt van. met deze tas heb ik minder last van mijn schouders. dat zegt genoeg
Ik vermijd normaal rugzakken omdat ze…
Ik vermijd normaal rugzakken omdat ze onhandig voelen. Deze voelt in balans en licht. zelfs als ik haast heb blijft hij prettig
Dit zijn oplichters
Er komt geen reactie op een bestelling die al lang verzonden of geleverd had moeten zijn. Koop hier niets. Dit zijn oplichters. De meeste reviews hieronder zijn ongetwijfeld ook door hen geschreven.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.