Als cadeautje 2 sauna badjassen besteld met wafel structuur. Bewust 1 maat groter besteld dan onze huidige maat, rekening houdend met zitten en krimpen in de was. Het zijn mooie badjassen... Mehr ansehen
De kleur is prachtig, echt exact de tint die ik wilde hebben. Hij is lang, de armen zijn eindelijk lang genoeg (ik ben 183, alles is altijd te kort), de zakken zijn goed diep. Enige nadeel is, voor... Mehr ansehen
De service en de producten zijn van hoge kwaliteit. De badjas die ik als cadeau besteld had bleek een maat te klein te zijn, maar na een mailtje kon ik deze meteen zonder moeite ruilen tegen een m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij zijn Tim en Linda, de trotse oprichters van MijnBadjas.nl. Onze reis begon vanuit een diepgewortelde passie voor textiel en wellness, die ons inspireerde om ons eigen unieke badjassenbedrijf op te zetten. Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben op diverse textielmarkten in Nederland en Duitsland, hebben we in 2017 besloten om onze expertise en liefde voor comfort samen te brengen door onze eigen lijn van kwaliteitsbadjassen te lanceren. Ons streven naar perfectie en comfort resulteerde in het creëren van de ideale badjas. We startten met het aanbieden van zachte badstofbadjassen en breidden ons assortiment uit met stijlvolle wafelstof-badjassen in 2019. Het positieve ontvangst van onze klanten heeft ons gemotiveerd om verder te gaan en meer te bieden. In 2022 hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt door ons eigen online platform, MijnBadjas.nl, te lanceren. Bij ons draait alles om een persoonlijke benadering. We zetten ons in voor uitmuntende klanttevredenheid en streven ernaar om in elk aspect van onze bedrijfsvoering kwaliteit te leveren. Wij waarderen de communicatie met onze klanten zeer en nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor vragen, opmerkingen of feedback via info@mijnbadjas.nl. Bij MijnBadjas.nl hopen we dat je de perfecte badjas vindt die bijdraagt aan jouw momenten van ontspanning. We wensen je veel plezier tijdens het winkelen bij ons! Hartelijke groeten, Tim en Linda
Erve Jenneboer 93 (geen bezoekadres), 7623JH, Borne, Niederlande
- info@mijnbadjas.nl
- mijnbadjas.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima persoonlijke service
Goede overzichtelijk fijne website, snelle levering en bovendien een prima persoonlijke service via de mail, zelfs op de dag zelf, rond de feestdagen. Artikel was wat te groot, omruilen geen probleem. Kreeg direct een retoursticker en nog voordat ik mijn oude bestelling retourneerde, kwam de nieuwe al thuis. 5 sterren voor dit jonge beginnende stel!
Top bedrijf & badjas
Top bedrijf! Snelle reactie, geweldige badjas en fijne eigenaar!
Correct
Correct geleverd, goede prijs/kwaliteit, aangenaam om te dragen en mooi afgewerkt.
Goede ervaring
Duidelijke website, fatsoenlijke prijzen en snelle levering.
Mooie badjas
Mooie badjas. Voldoet aan omschrijving
Aanrader!
Ruime keuze in kleuren en maten, super kwaliteit en snel (zelfs persoonlijk!) geleverd!
Snelle levering en heerlijke badjas
Snelle levering en heerlijke badjas. Ik kwam uit bij mijnbadjas omdat ze op Trustpilot zulke goede recensies krijgen. Eén van de commentaren was dat de kleur soms afwijkt van de foto. In mijn geval was dat niet zo. Ben superblij met de badjas. Gisteren heerlijke dag ermee gehad in de sauna.
Prima badjas
Prima badjas, mooie kwaliteit en supersnelle levering. Bijzonder is dat de vader van één van de eigenaren de badjas persoonlijk bij mij kwam afgeven. Super en veel succes voor de toekomst.
Prima
Snelle levering. De badjas heeft een mooie kleur, een prima pasvorm en de maat valt zoals verwacht
Zijn leuke badjassen
Zijn leuke badjassen, zowel voor man en vrouw. Goed van maat. Snel geleverd.
Jammer genoeg heb ik zwarte uitgekozen en je ziet het al minder zwart na 1 keer wassen.
Snelle levering en jas voldoet precies…
Snelle levering en jas voldoet precies aan de verwachtingen! Een aanrader om hier te bestellen
Mooie badjassen
Mooie badjassen en netjes afgewerkt en dragen erg comfortabel fijne stof
Comfortabele badjas
De levering was snel en probleemloos. De badjas zit heerlijk comfortabel. De pasvorm is precies goed, niet te strak of te wijd, wat zorgt voor extra draagcomfort. Daarnaast heeft de badjas een uitstekende vochtabsorptie. Al met al een fijne, luxe badjas die echt aan te raden is voor wie comfort en kwaliteit zoekt.
Snelle levering en van de kwaliteit die…
Snelle levering en van de kwaliteit die je mag verwachten! Zeker een badjas kopen dus.
Uitstekende service, kleur op foto moet beter
Helaas week de kleur van de badjas te veel af van de foto, maar de service daarentegen was erg goed. Als jullie dat nog verbeteren zijn jullie vijf sterren!

Geweldig!
De badjassen van Mijn Badjas zijn geweldig! Erg fijn om te gebruiken bij een dag in de sauna of gewoon als 'ochtendjas' op een zondagochtend.

Fijne badjas
Fijne badjas, keuze uit veel kleuren, prijs en kwaliteit ook goed.

Super snelle levering
Super snelle levering, goede kwaliteit en prijs van de badjas, lang naar gezocht en nu gevonden.
Ga er zekers nog één bestellen.

Mooie badjas
Mooie badjas. Lengte en dikte van de stof. En de kleur leger/mosgroen erg mooi. Ben 1.96 m en 105 kg en heb maat XXL. Perfect. Snelle levering.

Antwort von Mijn Badjas
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.