1. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Pacha is een geurvrije kattenbakvulling die de gezondheid van je kat analyseert. Gratis geleverd elke maand bij jou thuis. Schoon, veilig en makkelijk te onderhouden — test ‘m vandaag zonder risico met onze tevredenheidsgarantie (als je ‘m niet mooi vindt, krijg je binnen 2 klikken je geld terug en mag je de kattenbakvulling houden (geen retour nodig)).

4,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Om overtuigd na 1ste keer gebruik

Om te beginnen heel eenvoudig om te bestellen, levertijd is zeer kort dus na 2 tot 3 dagen heb je uw bestelling. Eerst had ik van waarom niet, slechter kan het niet dan een kat die naast haar bak gaat waardoor gans het huis gaat stinken.
Ik heb het 1 keer uitgeprobeerd, gedaan zoals voorgeschreven en toen ik die na een MAAND verging, het deksel eraf en het was goed te doen. Je rookt die kattenpis gewoon NIET. Was dus na 1 keer proberen overtuigd, geen geur van kattenpis nog in het huis en zelfs niet in de kattenbak zelf.

20. April 2026

Het werkt!!

Was heel erg benieuwd of het wel echt werkt en ik kan volmondig ja zeggen mijn katten vonden het geen probleem, ik heb er 1 met blaasgruisproblemen en dat kan ik nu makkelijk controleren vind dat de droller er droger uitkomen alleen als ze net geplast hebben dat vind ik het stinken maar dan schep ik het even om en de stank is weg, het is best veel geld maar ik gebruik het nu 5 dagen en er zit nog evenveel in de bak als op dag 1 en met gewoon kattegrit had ik al de helft bij moeten vullen dus ik kan het aanbevelen

19. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik gebruikte altijd de kattenbakvulling…

Ik gebruikte altijd de kattenbakvulling van de Lidl maar die veroorzaakt veel stof en onze katten hebben waarschijnlijk daardoor vaak korstjes bij hun ogen. Net pas gestart met Pacha vulling en nog aan het opbouwen (mix met de oude vulling) maar grote voordeel is dat het niet zo stoft en je inderdaad kleuren ziet en de gezondheid van de urine van je kat in de gaten kunt houden. Het heeft een aparte geur maar misschien is dit gewoon gewenning, daar moet ik het eerst langer voor gebruiken.

19. April 2026

I had 2 Cats

I had 2 Cats, one of them died suddenly. So I did send an email to let them know that I only needed 1 bag. The service i got from them was beyond the expected. Keep up the good work 👏 🙌

16. Februar 2026

Top kattenbakvulling!

Deze kattenbak vulling is echt fantastisch! Je kan de vulling veel langer gebruiken dan andere vullingen en het blijft schoon ruiken! Het enige is dat de fijne korreltjes soms mee komen wanneer mijn kat uit de bak komt.

18. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het ruikt niet meer naar katten .

Je ruikt echt niets het is echt onderhoud vriendelijken je kunt de gezondheid van je katten in de gaten houden. Er komt ook wel een beetje vuil uit de bak maar als je daar op stapt roep je geen auw zoals bij grid ik vindt het fantastisch. En de katten ook.

16. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Twee blije binnenkatten en een nog blijer baasje

Twee binnenkatten waarvan 1 erg gevoelig maakt dat je geen troep op je vloer wilt. Geen vieze geurtjes, geen stof en zeker geen kattenplasjes buiten de kattenbakken. Van alles geprobeerd, zelfreinigende bakken, de gangbare kattenvulling tot de tofuvulling. Maar sinds we pacha gebruiken hebben de katten nog niet weer buiten de bak geplast. Pacha geeft geen stof, geen vieze geurtjes en het is makkelijk schoon te houden.

16. April 2026

Zeeeeer blij mee, tevreden

Ik gebruik het nu 2 weken en voor t eerst geen kattengeur in mn huis, kost me elke dag maar een paar seconden en blijft niet aan de pootjes van mn 2 mainecoon katten zitten (wat ook elke dag extra stofzuigen scheelt) zeer tevreden dus

12. April 2026

Een gelukkig katertje.

Mijn katertje bekeek het argwaned maar deed toen zijn rechter pootje in de bak en deed iets wat ik hem nog nooit heb zien doen. Hij bewoog zijn pootje heel snel van boven naar beneden in zijn toilet met een beweging die wij doen als we de temperatuur van het badwater van een baby testen. Komisch. Hij is er gek op. Hij plast er in en zijn 2de toiletje is voor de grote. Ik ben er heel erg blij mee en Sylvester ook.

11. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

de tweede dag al prijs mijn kat haar…

de tweede dag al prijs mijn kat haar plas kleurde blauw en dus gelijk maatregelen genomen , jammer dat er zo weinig in het zakje zit , heb er 3 in moeten gooien om de 5 CM te halen , omdat ik een maincoon heb heb ik dus ook een wat grotere kattebak

9. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een schonere oplossing voor onze…

Een schonere oplossing voor onze automatische kattenbak dan het zand dat we voorheen gebruikten. Je hebt zo'n bak om er minder werk aan te hebben en dit "zand" past daar goed bij omdat het minder vaak vervangen hoeft te worden.

Tot dusverre vinden de twee poezen het prima en gaan ze er zonder problemen op, we zullen zien hoe lang we doen met deze ene zak. So far so good :-)

7. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr