Hej! Ser nu att jag borde läst recensioner innan beställning men det gjorde jag tyvärr inte. 1. Orden skickas direkt ifrån Kina trots att företaget marknadsför sig som svenskt. 2. Det tog över en måna... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Väldigt nöjd med hela företaget. Fick hem en stege till toaletten men saknades skruv. Fick en väldigt bra kompensation för detta ( nästan för bra för att vara sant ) en ny påse skruvar skickades, nedd... Mehr ansehen
Beställde potträningsbyxor då dessa hävdades vara i ekologisk bomull och svensk design. Dom kom hem i en billig påse som såg ut att komma från Temu/Joom/Shein. Rekommenderar verkligen inte att kö... Mehr ansehen
Köp inte från Milabella! Produkterna stämmer inte överens med hemsidan, potträningsbyxorna vi köpte var inte läckagesäkra eller vattentäta. Företaget vägrar ta emot reklamation och är jättesvåra at... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi grundade vårt företag med en enkel idé – att göra vardagen tryggare, smidigare och mer inkluderande för alla. Oavsett om det handlar om småbarn, vuxna med särskilda behov eller äldre med inkontinens, vill vi erbjuda praktiska produkter som verkligen gör skillnad i vardagen.
Kontaktinformationen
Schweden
- milabella.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Milabella är stjärnor!
Jag handlade nyligen hos MilaBella och underkläderna passade verkligen sååå bra! Jag var osäker på vilken storlek jag skulle beställa då min son låg emellan storlekarna men det löste sig plus jag fick en extra 20% rabatt av de bara så! Grym & otroligt snabb kundtjänst, tack så mycket!

Antwort von Milabella
Kalsongerna till min son var underbara.
Kalsongerna till min son var underbara.
Tummen upp till milabella, Kommer handla där mer!

Antwort von Milabella
Fantastisk kundservice och jättefina…
Fantastisk kundservice och jättefina produkter!
Snabbt svar, trevligt bemötande och hög kvalitet – jag är supernöjd och handlar gärna igen! 💖

Dropshipping
Dropshipping! Levereras från Kina, företaget skyller som vanligt på ”hög belastning”.

SCAM!!! VARNING
Exakt samma potträningsblöjor som från shein och temu. Dom hänvisar till sitt certifikat på hemsidan men när man söker på adressen på certifikatet kommer inget upp inte heller när man söker på namnet på företaget som ska ha utfärdat det. När man påpekar att adressen på certifikatet inte finns eller företaget som gör certifikat för dessa material slutar dom svara. Finns flera andra dropshipping företag som säljer exakt samma produkter utan ett sånt här certifikat på sin hemsida ( lova.baby samt UpAiry är två exempel) Stor varning för detta företag, har anmält dom till både konsumentverket och klarna. Dessutom ljuger dom om att dom ska ha återbetalat mig i goodwill, fakturan är under granskning hos klarna som även dom har bekräftat att inga pengar återbetalats och att jag inte ska returnera produkterna förrän milabella kan styrka sitt certifikat. Att dom ljuger om en återbetalning får mig verkligen inse att jag gjort helt rätt i att anmäla dom.

Dropshipping
Vi beställde 8 par potträningbyxor från milabella. Fick hem dem i 2 vanliga zippåsar. Byxorna är exakt samma som finns på tex TEMU, samma print, samma material. Vi hörde av oss samma dag Vi fick dem och sa att vi vill skicka tillbaka. Men nej det fick vi ej då det står på hemsidan
"Ångerrätten gäller inte vid:
Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig."
Dock förstår jag inte hur en vanlig zippåse kan räknas som plombering ? De kan ju aldrig avgöra om zippåsen har öppnats eller inte och därmed är det omöjligt att skicka tillbaka sina varor om man ångrar sig. Helt värdelöst.
Verkar va som många andra företag som ploppar upp överallt, dropshipping. Rekommenderar inte.
De skriver också att de har +7500 kunder men ändå har de inga omdömen här på trustpilot.

Antwort von Milabella
Er der en bruger som kan give en…
Er der en bruger som kan give en anmeldes fra deres køb? Tak på forhånd
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.