Milaya Pantera Bewertungen 28

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wat begon als een fijn contact, liep uit op radiostilte via hun communicatiekanalen. Op hun website zag ik dat een artikel nog op voorraad was, echter deze stond op uitverkocht op bol.com. Gevraagd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het duurde even voordat de bestelling geleverd werd. Was niet op voorraad en voor het ongemak kreeg ik Extra korting bij volgende order. 3 dagen later werd er deel geleverd en paar dagen later de laa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijn geholpen met het uitzoeken en daarnaast snelle reactie. Had de verkeerde maat gekozen na 2 dagen meteen nieuwe binnen. Fijne producten ! Ben er heel blij mee 😊.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Klantenservice reageert snel. Mijn taille komt in de trouwjurk door de faja goed tot z'n recht. Ook alle vetjes op de bovenrug verdwijnen door de faja. Dit doordat de faja tot de bhband ko... Mehr ansehen

1. Bodyshaping-Kurs
  2. Dessoushersteller
  3. Dessousgeschäft
  4. Geschäft für Umstandsmode
  5. Sportbekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dames opgelet! Ben je helemaal klaar met die muffin tops en love handles die in de weg zitten van jouw #bodygoals? Zoek dan niet verder dan MilayaPantera.com waist trainers! Onze trainers zijn als een BFF die je niet veroordeelt als je dat extra stuk pizza eet, maar er wel voor zorgt dat je er geweldig uitziet in je favoriete jurk. We hebben maten en vormen voor iedereen, zodat je met vertrouwen je rondingen kunt laten zien. En met onze uitzonderlijke klantenservice, expert advies, snelle en gratis verzending, eenvoudige retournering en veilige betalingsopties, zul je je afvragen hoe je ooit zonder ons hebt geleefd. Shop nu en zeg vaarwel tegen muffin tops en hallo tegen een heel nieuw niveau van fierce!

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top website

Zeer tevreden met mijn aankoop.
Pasvorm is goed, ga het zeker aanraden aan mijn vriendinnen!
Thanks milaya pantera 😁

25. Jänner 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Kelly,

Super dat je blij bent met je aankoop! Een perfecte pasvorm maakt ons ook blij. Bedankt dat je ons aanbeveelt, dat betekent veel! Geniet ervan om mooie herinneringen te maken.

Hartelijke groet,
Het Milaya Pantera Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks drukte van kerst toch op tijd geleverd. Fijn.

Ondanks drukte van de Kerst toch op tijd geleverd zeer netjes verpakt. Maakt belofte waar!

27. Dezember 2023

Beste Isisa,

Graag gedaan! We zijn erg blij dat uw bestelling ondanks de drukte voor kerst zo snel en netjes is aangekomen. Het is fijn om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen

Het Milaya Pantera Team

Uitermate tevreden

Uitermate tevreden over het deskundige advies wat betreft het model en de maat.
Het product overtreft mijn verwachtingen

29. September 2023

Beste Felicity,

We zijn verheugd te horen over je uiterst tevredenheid met ons deskundig advies over het model en de maat! Het is fantastisch om te weten dat het product niet alleen fantastisch zit, maar ook jou verwachting overtrof. Jouw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd en inspireert ons om topdiensten te blijven leveren. Als je nog meer vragen hebt of als er iets is waarmee we je verder kunnen helpen, neem gerust contact met ons op. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top product en snelle levering

Top product, snelle levering

5. September 2023

Hallo Mario,

Jouw complimenten voor ons product en snelle levering maakt ons helemaal blij! We zijn dolblij dat je zo tevreden bent. Als er nog iets is dat je nodig hebt of waar je over wilt praten, dan zijn we er helemaal voor jou. Op naar nog meer eersteklas ervaringen!

Super snelle levering

Super snelle levering. Goede kwaliteit..
Ik ben benieuwd naar de resultaten.

3. September 2023

Hallo Rachida,

Jij bent absoluut geweldig! 🌟 Jouw vriendelijke woorden laten ons een vreugdedansje maken! 💃 We zijn zo blij dat je genoten hebt van de snelle levering en de eersteklas kwaliteit. En weet je wat? De resultaten zullen net zo fantastisch zijn als jij! ♥️ Als je vragen hebt, staan we voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen - we luisteren graag!

Ik wens je een dag vol zonneschijn en glimlachen toe ☀️

Met vriendelijke groeten,

Erg enthousiast!

Erg enthousiast over zowel de waisttrainer van Milaya Pantera als de klantenservice.

Snelle bezorging. En daarna ben ik goed geholpen bij de verwerking van een retourzending. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. August 2023

Antwort von Milaya Pantera

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, Judith! We zijn verheugd te horen dat je enthousiast bent over onze Milaya Pantera waist trainer en klantenservice. Ons team streeft ernaar om een snelle levering te garanderen en uitstekende hulp te bieden, precies zoals jij hebt ervaren. Als je meer feedback hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We waarderen je steun enorm, Judith, en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Top kwaliteit!

Ik heb het gisteren ontvangen en ben er super blij mee!
Bij het dragen van deze korset zit ik recht en geeft steun aan mijn rug. Geen dikke buik meer :)
Top kwaliteit!

15. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr