Milton Huse Bewertungen 1 096

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har bygget med Milton Huse, og har haft Brian Madsen som kontaktperson, hvilket har været en stor fornøjelse. Vi har følt os trykke gennem hele processen. Der har selvfølgelig været små udfordrin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1. Års gennemgang gik over forventning. Vi har lige haft 1 års gennemgang med Klaus. Det gik over forventning og Klaus var mega god til forklare, give gode råd og accepterede alle vores punkter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi overtog vores hus i slutningen af maj 2025 og her snart et år efter er vi kun blevet endnu mere glade for huset. Vi havde Hans Egedal som byggerådgiver og vi har kun positive ord at sige om ham. Ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg opsøgte Milton Huse Aalborg for at høre om mulighederne for at få bygget et nyt hus. Lige fra første henvendelse blev vi taget rigtig godt imod, og byggerådgiveren, Tue Carlsen, var rigtig god... Mehr ansehen

1. Bauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Milton Huse er et solidt, familieejet byggefirma fra 2013. Vi er nybyggere af hjertet og opfører personlige huse med omhu. Siden begyndelsen har Milton Huse oplevet stor vækst og leveret positive regnskab år efter år. Vi bygger hvert år hundredevis af huse til danske familier. Derfor kan du trygt vælge Milton Huse som din pålidelige samarbejdspartner. Milton Huse er en landsdækkende virksomhed med showrooms, inspirationshuse og salgskontorer fordelt over hele landet. Tøv ikke med at booke et møde, bestille et magasin eller besøge os, når vi hver weekend slår dørene op til åbent hus landet over. Se mere på miltonhuse.dk.

Personlige huse bygget med omhu

Vom Unternehmen geschrieben

En tryg proces
Hos Milton Huse får du en personlig byggerådgiver, som er din faste kontaktperson hele vejen frem til afleveringen af huset.
Du betaler først ved indflytning
Vi kræver ingen udbetaling eller depositum og afholder alle udgifter til byggestrøm og entreprise- og byggeskadeforsikring.
Ikke to huse er ens
Vi tegner fra blankt papir. Sammen sætter vi stregerne og finder de løsninger, som passer bedst til lige netop dig og din familie.
Ansvarligt byggeri
I 2022 modtog Milton Huse som de første i branchen en DGNB Villa-systemgodkendelse fra Rådet for Bæredygtigt Byggeri.

4,6

1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har været utrolig glade for…

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med vores byggerådgiver, Michael. Han er ekstremt dygtig, hjælpsom og har givet os en tryghed gennem hele forløbet, som vi ikke ville være foruden.
Vi er meget tilfredse med vores nye hus, og alt er forløbet præcis som planlagt – helt uden forsinkelser. Vi kan give Michael vores varmeste anbefalinger til alle, der står overfor et byggeprojekt.

26. Februar 2026

5 store stjerner

Vi har bygget hus med Milton og er meget glade for hele processen. Thomas er en meget dygtig, ærlig og behagelig sælger - Dennis har som byggeleder fået tingene til at ske og har hurtigt taget hånd om problemstillinger. Ved et års gennemgang fik vi afsluttet projektet - her satte Claus gang i udbedelser af de sidste fejl og vi fik fin rådgivning med på vejen.

Vi vil anbefale Milton fremover - 5 store stjener fra Patrick og Bianca på Østerskovvej.

5. März 2026

Grundig og tryg byggeproces

Vi har bygget med Thomas Skovgaard Petersen og byggeleder Michael, fra Ringsted afd.

Vores varmeste anbefalinger, til begge. Thomas har fuldstændig gnidningsfrit ført os gennem byggeprocessen, med stor tryghed. Ved enhver tvivl eller spørgsmål har vi enten været i kontakt på telefon eller mail, med svar indenfor maksimalt et par timer- som regel svar med det samme. Dette har været kontinuerligt fra første møde, og stadig nu her, en uge efter overtagelse.

Det har været minimalt med småfejl hist og her, til aflevering, og alle er der blevet taget hånd og med det samme.

Vi kan med ro i maven anbefale Thomas og Milton til andre fremover.

Tak for en god process.

Dbh Anders og Maiken

4. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicemedarbejderen som besøgte os ved 5 årsgennemgang var, efter vores opfattelse, yderst serviceminded og lyttede til vores beretning om huset

3. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god proces - hele vejen igennem

Vi har bygget hus med Milton og det var en rigtig god proces hele vejen igennem. Vores byggerådgiver Henrik var fleksibel og rigtig god til at gøre vores drøm mulig indenfor det budget vi havde - jeg havde på intet tidspunkt følelsen af usikkerhed omkring økonomien eller processen, da jeg følte vi blev rigtig godt guidet igennem.

19. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1 year review from Milton huse…

I had a 1 year review from Milton huse (Sjælland) earlier this week and I am satisfied with service afdeling and in particular Klaus, who is very professional and attended my queries politely and inspected in and around the house. Despite only few of the errors I presented, Klaus took interest in finding common errors and provided expert opinion. Communication is straightforward. Thank you Klaus and Milton Huse. Now I am looking forward for the service report and extended support from contractors to fix errors found.

10. Februar 2026

Kan klart anbefale Henrik

Henrik er meget opmærksom og professionel. Han lytter, er altid tilgængelig og gør en reel indsats for at finde løsninger. Selv når ikke alt går helt perfekt, er han imødekommende og fokuseret på at finde et kompromis og en god løsning for alle parter.

8. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop modtaget vores drømmehus

Vi har netop modtaget vores drømmehus, som vi har bygget i samarbejde med Milton i Ringsted.
Vi fortryder ikke ét sekund, at vi valgte Milton til den opgave. Dygtige håndværkere hele vejen rundt og god sparring ift materialer. Det har været et trygt forløb hele vejen igennem, og med hurtig besvarelse af alt fra små til store spørgsmål og bekymringer, som kan opstå undervejs. Dét har været vigtigt for os når man bygger første gang.
Vi vil til enhver en tid vælge Milton igen, hvis vi skal bygge endnu et hus en dag i fremtiden.

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi vil gerne takke Milton Ringsted…

Vi vil gerne takke Milton Ringsted (Brian & Dennis) for et godt, gennemført og transparent samarbejde, hvor dialogen og arbejdet har været fejlfrit fra start til slut.
De varmeste anbefalinger herfra, hvis man går med tanker om at bygge nyt. :-)

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En tryg og professionel byggeoplevelse med Milton

Vi har bygget hus sammen med Milton Huse (Hedensted afdeling) og giver dem uden tøven 5 stjerner. Byggerådgiver Henrik Tehrani har været yderst professionel gennem hele forløbet. Vi har altid følt os godt informeret, og Henrik håndterede de udfordrende jordbundsforhold samt behovet for specialfundering med stor ro og professionalisme. Derudover udviste han stor tålmodighed og fleksibilitet i forbindelse med de ændringer, vi havde i designfasen.

Byggeleder Søren Bonde Agerholm var god til at sikre, at byggepladsen altid var ryddelig og velorganiseret. Der var ingen gener for naboerne, selvom vi byggede i en stikvej, hvor de øvrige huse blev færdigbygget for omkring 5 år siden. Ved afleveringen var der kun tale om mindre mangler, som hurtigt blev udbedret. Håndværkerne har leveret et flot stykke arbejde, og vi har samlet set været meget tilfredse.
Milton Huse får vores varmeste anbefaling.

1. Dezember 2025

Dejlig byggeoplevelse med Milton

Vi har bygget et rigtig dejligt fremtidigt hjem med Miltons Ringsted afdeling og byggerådgiver Michael Trolleborg, som varmt kan anbefales.

Vi havde indledende kontakt med flere byggefirmaer og indhentede tilbud, ud fra de ønsker vi nu en gang havde.
Priserne blev sammenlignet, men samtidig var det også vigtigt for os, at de specielle ønsker vi havde til huset også kunne lade sig gøre og at der laves gode løsninger. Vi kan f.eks. rigtig godt lide at der udvendigt kastes sand på gummifugerne lige efter fugning, så de på afstand fremstår som de andre mørtelfuger – fed detalje, der jo tager ekstra tid for håndværkeren.

I sidste ende var Michael utrolig god til at omsætte vores ideer til konkrete løsninger sammen med teknikafdelingen og det var virkelig rart at blive hørt på, uden at noget skulle hastes igennem. Ved de andre byggefirmaer blev en del af vores ønsker fejet af bordet med at ”det gjorde de ikke”.

Michael svarede altid på mails fra morgenstunden og telefonopkald blev besvaret eller returneret lynhurtigt – det var rart at kunne få fat i sin byggerådgiver, når der var spørgsmål eller vi havde spottet noget i processen, som måske skulle laves om. Dog vigtigst af alt: En aftale er en aftale

Vi står nu med et virkelig lækkert hus af gode materialer og løsninger, som vi helt sikkert bliver super glade for i fremtiden.

Milton kan klart anbefales herfra 😊

23. Jänner 2026

Fremragende byggeoplevelse

Vi har bygget vores nye hus med Miltons Aalborg afdeling, hvor vi havde Mikkel som byggerådgiver. God oplevelse fra start til overlevering.
Vi fik hurtigt svar på alle vores spørgsmål undervejs, følte os godt informeret og trygge i processen og fik gode inputs løbende i vores tegneproces.
Derudover oplevede vi ved Milton på intet tidspunkt et pres til underskrift - og gennemsigtighed omkring priserne hele vejen, som vi ikke gjorde ved andre byggefirmaer.

Der var meget få - og meget små ting, som skulle rettes efter overtagelsen: og her godt 1,5 mdr. efter et det hele udbedret.

God oplevelse. Godt håndværk. Og godt samarbejde fra start til slut. Vi vil til hver en tid vælge Milton igen, hvis vi en dag skal bygge igen.

10. Dezember 2025

Nyt hus …

Vi har efter flere års overvejelser endelig fået bygget nyt hus. Og her faldt valget hurtigt på Milton udfra deres udstillings huse og den service vi oplevede her. Vi havde dog møde med et par andre for at være helt sikre, men ingen her ramt rigtig plet, med hvad vi søgte og havde brug for, som Brian hos Milton ret hurtigt lurede. Derfor blev valget faktisk rigtig nemt. Og det hele er stort set gået lige efter bogen. De par små ting vi har oplevet er hurtigt blevet rettet og klaret uden problemer. Og vores byggesagkyndige har rost arbejdet de forskellige håndværkere har lavet. Dette er for os en stor tryghed, og byggelederen har været god til at se alle de små ting og tage hånd om det inden vi selv har set dem næsten.
Så tak for at lave os vores drømmehus og lige som vi ønskede os det.

22. Jänner 2026

Milton Huse Hedensted

Milton Huse Hedensted, has completed our dream home on time. A big thank you to Steffen Vad Østerskov construction consultant.Steffen from the beginning to the end of the building has given us a lot of help, and very good advice and suggestions. MiltonHuse has done a very high quality job and at a very good price, whoever wants to build, the recommendation from us is 100% MiltonHuse, and of course I recommend Steffen Vad Østerskov,as
construction consultant 5 stars.Thank you very much MiltonHuse Hedensted

15. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedst tænkelige start. Super professionelt, empatisk lyttende og kreativ byggerådgiver.

Vi har nu gang i vores 3. byggeri, så vi har en smule erfaring på området.
Men Steffen fra Milton Huse har overgået vores forventninger big time.
På trods af it-udfordringer op til første møde, der gjorde forberedelse umulig, var han så professionel og empatisk lyttende til vores ønsker, at han formåede at fange vores grundtanker og ideer.
Med et opfølgningsmøde, hvor alt var konkretiseret i form af tegninger og tilbud, blev vores tanker og ideer udfordret og kreativt løst, så vi nu har landet et tilbud om at bygge vores næste drømmehus. Steffen har i hele processen været super tilgængelig, hurtig til at følge op og svare på spørgsmål, og med totalt styr på sin tidligere portefølje kunne eksemplificere og visualisere ideer og forslag.
Stor ros til værdikæden bag Steffen, der har leveret lynhurtigt på nødvendige tegninger og tilpasninger som er nødvendige i processen.
Hvis bare jordbundsprøverne, kommer nogenlunde ud, så kan vi kun håbe på at byggeprocessen bliver lige så skarp som forarbejdet og projekterings fasen har været.

19. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr