Hjertelig tak for Michaelas empatiske, nærværende og tillidsskabende måde at være på. Der blev taget hånd om næsten alt ift vores mors begravelse - og det var en stor lettelse i alt det, der skulle... Mehr ansehen
Professionelle med hjertet på rette sted🫶🏼 Min afsked tog mig i hånden og guidede i bedste stil og fik arrangeret min fars bisættelse lige efter hans ånd. Vi havde Else og hun lyttede og var meg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Min afsked er en kæde af nærværende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, Hjørring og Nørresundby. Vi bestræber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfølgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.
Min afsked - Hele vejen
Vom Unternehmen geschrieben
- Vi er en kæde af nærværende, troværdige og kompetente bedemænd, som dækker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
- Livet er unikt, og det skal afskeden også være. Vi rådgiver og hjælper med alt det praktiske i den svære tid. Vi tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om de efterladte, så de kan føle sig trygge og i gode hænder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.
Skrågade 4, 9400, Nørresundby, Dänemark
- kontakt@minafsked.dk
- minafsked.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Stor anbefaling
Man ønsker aldrig at skulle anbefale en bedemand. Men når man står i en sårbar og sorgfuld situation med et tab af en nærtstående, så er det alpha omega, at man bliver guidet af empatiske og professionelle fagpersoner, så man føler sig taget kærligt ved hånden. Det gjorde min familie og jeg i den grad, fra det sekund Catrine fra Min Afsked trådte ind ad døren. Med en ro og varme hjalp hun os trygt igennem forløbet, og vi var aldrig i tvivl om, at der var helt styr på alt omkring bisættelsen.
En stor anbefaling herfra.
God oplevelse.
Da min mor gik bort brugte jeg dette firma til at arrangere bisættelse. Alt gik som det skulle, og jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til Min afsked.
Min afsked med min farmor var en af de…
Min afsked med min farmor var en af de mest rørende og meningsfulde oplevelser i mit liv. At få lov til at være der for hende på hendes sidste rejse var både hjerteskærende og smukt på samme tid. Det var en stund fyldt med kærlighed, nærvær og en dyb følelse af taknemmelighed.
Jeg oplevede, hvordan små ting – et tryk på hånden, rolige ord og bare det at være til stede – kunne skabe en enorm tryghed. Selvom sorgen var tung, føltes det også som en gave at kunne give hende en værdig og fredelig afsked. Det var tydeligt, at hun mærkede kærligheden omkring sig hele vejen.
Denne oplevelse har sat spor i mig på den mest betydningsfulde måde. Den har lært mig, hvor vigtigt det er at være der for dem, vi elsker – især i livets sidste øjeblikke. Det var ikke bare en afsked, men en smuk afslutning på et liv fyldt med minder.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – En uforglemmelig og kærlig afsked, som jeg altid vil bære med
Hjertelig tak for Michaelas empatiske
Der blev taget hånd om næsten alt ift vores mors begravelse - og det var en stor lettelse i alt det, der skulle planlægges og besluttes. Alt var gennemført og professionelt.
TAK ❤️
Jeg kan kun anbefale Min Afsked
Jeg kan kun anbefale Min Afsked , når man har brug for hjælp til begravelse. Super omsorgsfuld, støttende , og ikke mindst får man selv lov til at bestemme farver på bårebuket og urne . Intet pres eller noget fra deres side .. KUN ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HERFRA . Tak for dig Joakim . Det hjalp min i sorgen over at miste min elskede mor.
Bedemanden der kom syns jeg var noget…
Bedemanden der kom syns jeg var noget kun for hurtig.. vedkommende var her kun i meget meget kort tid ☹️ vi havde sagt min mor ønskede en så billig bisættelse som muligt da min mor ik ønskede at vi skulle stå tilbage med en stor regning ☹️ MEN det blev den jo så alligevel, samtidig var vi ik blevet informeret om at vi også skulle betale extra ved brug af kapellet samt kremering som var udover regningen hos bedemanden.. så alt i alt blev det en regning på over 28.000 tusinde.. de bedemænd der var og hente min mor ville jeg ik syns skulle arbejde med det fag.. min mor var en meget lille kvinde der kun vejede 26-27 kg men den måde de baksede rundt med hende på var uværdigt både for min mor og for jeg at skulle stå at se på, jeg er glad for at jeg fik min far til at blive ude i deres køkken, ellers havde han fået et sammenbrud 😢 der var hverken dyne eller pude med i kisten, men min mor fik sin egen pude med og sit tæppe over sig 😢 hendes foldede hænder var også revet fra hinanden 💔💔
Vi som resten af familien kommer ik til at bruge Min Afsked igen 💔
Mvh. Gitte Vivien Jørgensen

Antwort von Min afsked
På dagen for dødsfald gjorde Min Afsked…
På dagen for dødsfald gjorde Min Afsked samtalen behagelig og i en løftet stemning trods den ulykkelige situation vi som familie var i.
Alt forløb perfekt
Jeg havde bedt om at få min afdøde mand…
Jeg havde bedt om at få min afdøde mand kørt til kapellet i Suldrup, istedet blev vi sendt helt til østrekapel i AAlborg en meget u behagelig oplevelse. Vi havde haft hele dagen til at få nøglen, hvis vi var blevet bedt om det. uprofessionet
Dejlige måde at være på både ved…
Dejlige måde at være på både ved udsyngning og ved bisættelsen, og ved den hjælp jeg havde brug for.
Behagelig og god oplevelse
Det var en behagelig oplevelse at ha Catrine og hendes partner til at hjælpe os. To virkelige dejlige og professionelle piger.
Rigtig god oplevelse
Professionelle med hjertet på rette…
Professionelle med hjertet på rette sted🫶🏼
Vi havde Else og hun lyttede og var meget forstående. Skøn kvinde der var en kæmpe hjælp under en af mine værste tider. Meget nærværende og forstående samt brugte al den tid jeg havde behov for.
Jeg vil altid anbefale min afsked for deres professionalisme og menneskesyn. Tak for hjælpen og støtten min afsked🫶🏼
Anbefaling
Rigtig god oplevelse i en ellers ubærlig situation. Vi oplevede omsorg og imødekommenhed i forhold til vores ønsker, og alt blev udført med værdighed og professionalisme.
Vores varmeste anbefalinger.

Håndtering af Bisættelse. Nærværende professionel rådgivning
Nærværende professionel rådgivning , håndtering og opfølgning . Alt blev ordnet så flot . Hvilket gjorde situationen for os til en god oplevelse . Min Afsked kan varmt anbefales.

Antwort von Min afsked
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.