Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt at... Mehr ansehen
Är så tacksam för Mindler och min psykolog Miranda. Tillgängligheten, fokuset, professionaliteten är väldigt hög. Passar mig perfekt där jag är i mitt liv. Trodde först att 25 minuter per session var... Mehr ansehen
Det som skett är att jag fått verktyg att hantera mina känslor. Vända negativa automatiska tankar till positiva och på så sätt frigöra energi. Har även hjälpt mig massivt med att känna mig mer trygg i... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.
Schweden
- info@mindler.se
- mindler.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Kunniga psykologer
Kunniga psykologer. KBT övningarna är lätta att göra och mycket bra. Man hinner rätt mycket en session. Lätt att betala
Hon är jätte duktig och hjälpsam
Hon är jätte duktig och hjälpsam. Fick bra hjälp av henne🙏
Bra hjälp vid ångest
Hittade äntligen en psykolog som passade mina behov! jag är super nöjd.
Mycket bra
Den jag pratade med var mycket bra för att han tog mig på allvar men kunde även va skämt glad appen är bra för att den är enkel att förstå och bra val möjligheter
Olof Falk är den bästa psykologen jag…
Olof Falk är den bästa psykologen jag träffat. Hoppas han inte blir varslad för då blir risken större att jag inte kan leva ett liv som kan bidra till samhällsnyttan.
Jag har haft en bra upplevelse av min…
Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt att öppna upp sig.
Jag rekommenderar starkt.
Oväntat bra! Proffsigt och enkelt
Oväntat bra!! Proffessionellt bemötande och enkelt utförande. Hade jag vetat detta hade jag gjort det tidigare. Jag kommer definitivt att rekommendera detta till andra!
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Fick nästan be om ursäkt om att jag…
Fick nästan be om ursäkt om att jag bokade tid

Antwort von Mindler - Psykolog online
Första samtalet gick bra och vi bokade…
Första samtalet gick bra och vi bokade en ny tid.
Bra samtal.
över förväntan
Christina la sig på samma nivå som mig och det klickade så rätt. Hon mötte mig precis i det jag behövde just här och nu och kunde sätta ord på saker och ting. Jag är väldigt tacksam och ser fram emot fler sessioner.
Avbruten behandling
Min psykolog var helt okej, men programmet kändes lite ytligt/fyrkantigt och inte helt anpassat efter mina behov/livssituation. Efter två bedömningssamtal och ett samtal fick jag ett meddelande om att min psykolog inte skulle jobba kvar. Det är ingen katastrof för mig personligen, jag har fått hjälp via mitt fackförbund istället, men jag tycker att det var dåligt och oprofessionellt skött. Det är märkligt att inleda en behandling och sedan avbryta den mitt i och då enbart hänvisa till kundtjänst och att de kan stötta med att hitta en ny psykolog. Jag tänker främst på att det finns människor som mår riktigt dåligt och för dem skulle detta kunna leda till stor försämring i måendet.

Antwort von Mindler - Psykolog online
Mycket bra kände mig nöj
Inspirerande samtal och stöd.
Inspirerande samtal och stöd.
Vi pratade om skilsmässa och praktiska saker. Hur jag känner mig och andra bra jämförelser.

Antwort von Mindler - Psykolog online
Det vat jätte smidigt och trevligt att…
Det vat jätte smidigt och trevligt att prata med psykologen Anneli 👍
Mindler är super för att resa ut sina…
Mindler är super för att resa ut sina problem och för att få hjälp att ta sig vidare när man kört fast i livet. KBT funkar nog bäst om man vet något problem man har och behöver jobb på. Då kan man jobba med just det. Det är subventionerat och har man rätt till subventionen finns det ingen anledning att inte gå till psykolog. Det är fantastiskt. Rekommenderas varmt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.