Mindset Makeover AcademyBewertungen

TrustScore 3.5 von 5

1. Coaching-Zentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Mindset Makeover Academy udbyder coaching, kurser, uddannelse, forløb og fysiske retreats til den moderne og ambitiøse kvinde, som ikke vil nøjes med noget i livet. Med en kombination af psykologi, mentaltræning og terapi arbejder vi i dybden med underliggende begrænsninger og overbevisninger, som fastlåser og spænder ben for udvikling.

Akzeptabel

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig fået det jeg har købt

Vi er en helt masse kvinder der er blevet snydt af Kristina. Vi købte et mindset make-over kursus der skulle have 11 moduler i alt, vi fik 3… derefter har der nu i 2 år været undskyldning på undskyldning for hvorfor de resterende lovede moduler ikke kom. Og ja jeg har i starten af 2022 fået 4 gratis telefonsamtaler med hende fordi det træk ud, men nu skrivet vi 2024 lige om lidt. Har aldrig prøvet noget lignende og hun tager ikke ansvar for situationen. Hvis jeg var hende havde jeg godt nok haft dårlig samvittighed og refunderet pengene, hun virker til at være fuldstændig ligeglad med at have solgt noget hun ikke har givet.

15. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil varmt anbefale Kristina.

Jeg vil varmt anbefale Kristina.
Hun er meget kompetent og et hjertevarmt menneske.

Et forløb hos Mindset makeover academy er noget alle burde prøve.

26. Mai 2023

Kæreste Marianne,

Af hjertet tak for din fine bedømmelse!

Jeg sætter enormt stor pris på, at du har taget tiden til at skrive herinde.

Tusind tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kristina fortjener mere end 5 stjerner!

Kristina fortjener mere end 5 stjerner!
Hun formår at få det bedste frem i os alle! Hun er altid klar med sparring, med et kærligt skub eller hvad man nu har brug for!
Mine varmeste anbefalinger herfra! 👌🏻

17. Mai 2023

Kære Ronja,

Tusind tak for dit skriv. Du er er helt vidunderligt menneske og jeg er glad og taknemmelig for, at jeg får lov at være en del af dit liv.

Tak, for dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kristina er en nærværende person jeg…

Kristina er en nærværende person jeg har den største tillid til.
Elsker hendes positive og konstruktive feed back😘
Stor oplevelse herfra og er taknemmelig for den støtte hun giver mig.

24. Mai 2023

Kæreste Annemette,

Tusind tusind tak! Og tak fordi jeg må komme med kærlige indspark.

Din tilliden er enormt værdsat!

Du er et fantastisk menneske.

Fantastisk forløb

Kan kun give Kristina mine allerbedste anbefalinger. Jeg har haft et godt og lærerigt forløb, og Kristina er fantastisk både personligt og professionelt. Jeg har lært så meget af mit forløb, og fortryder kun at jeg ikke kom afsted noget før. Så tvivl ikke, bare kom afsted. I vil ikke fortryde det.

26. Mai 2023

Antwort von Mindset Makeover Academy

Tusind tak for tilliden og din anbefaling, Gitte!

Det sætter jeg enormt stor pris på.

Det er en kæmpegave at være en del af din rejse!

Stor anbefaling og tak

Tak for en fantastisk oplevelse med Kristina fra Mindset Makeover Academy. Meget nærværende og positiv tilgang som har givet mig et skub i den rigtige retning både privat og professionel. Altid med et fokus på muligheder, ressourcer og udvikling.

25. Mai 2023

Af hjertet tak, Sascha!

Fornøjelsen er helt på min side.

Og du gør det let at fokusere på mulighederne og den gode energi!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling fra en meget glad klient

Kristina fra Mindset Makeover Academy er fuldstændig fantastisk som person, som underviser og som lifeguide. Jeg har udviklet mig så utrolig meget, med Kristina som en fast klippe ved min side. Kristina er enormt rummelig, empatisk og tålmodig, samtidig med at hun er ærlig og virkelig skubber ens syn på sig selv. Hvis man går og overvejer et forløb, uddannelse eller kursus hos hende kan jeg KLART anbefale det. Man får et kæmpestort - og kærligt - spark bag i, og det rykker virkelig! Det er en life changer!

24. Februar 2022

Antwort von Mindset Makeover Academy

Tusind tak, fordi du lader mig være en så stor del af din udvikling, Mette.

Du har så vanvittig meget at byde på og jeg glæder mig til at være med dig hele vejen!

Kærligst Kristina

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr