Minfot i Båstad AB Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var enkelt att beställa och betala. Varorna levererades snabbt och jag är mycket nöjd med dessa stödstrumpor. De verkar t o m stötta mina förr så ofta torra fötter. Jag behöver inte smörja dem var... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har reklamerat skorna jag köpte av er. Vänsterskon höll inte tätt och var bredare och högre än högerskon, vilket gjorde att den glappade när jag gick. Har fått skicka in flera bilder och beskriva... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och bra service. Skorna väldigt sköna och jag blev väldigt glad för att mina specialgjorda iläggssulor fick plats! Litet minus för att era innersulor satt väldigt hårt klistrade och va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Problemfritt. Jag returnerade ett par skor och fick pengar tillbaka på kontot redan efter en vecka. Så smidig hantering. Mycket nöjd med kvalitet och passform på de sandaler jag bestä... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

305 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Strumporna är inte så lätta att dra på…

Strumporna är inte så lätta att dra på som ni påpekar i reklamen

27. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Eva, tack för din recension. Det låter som om du beställt stödstrumpor och då är det viktigt att du fått rätt storlek utifrån måtten på din vad och ankel. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst angående detta. Du når oss på info@minfot.se eller 0431-72500 (vardagar kl 10-15). Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Jättefina och bekväma sandaler

Jättefina och bekväma sandaler. Supersköna och det känns att de är fotriktiga. Tog min vanliga storlek och de passar perfekt. Är nöjd.

5. Mai 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Tina, så roligt att du är nöjd, tack för din fina recension. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Sköna lätta skor

Sköna lätta skor. Även snygga.

29. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Ann-Sofi, tack för din fina recension, det gläder oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Fina och sköna sandaler

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Ann, tack för din fina recension, det gläder oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag fick fel storlek levererad

Jag fick fel storlek levererad. För att få rätt storlek levererad (trots att min sko levererat fel), var jag tvungen att lägga en ny order för att få den rätta. Eftersom jag betalat via Swish fick jag ligga ute med pengarna tills de mottagit returen. Tyvärr hamnade min retur i samma kö som vanliga felköp. Jag beställda inga nya skor, men fick återbetalningen ganska snabbt. Kommunikationen med kundtjänst fungerade också bra.

6. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Anette, tack för din recension och jag ber om ursäkt att det blev fel och allt besvär du har haft med det men hoppas att vi trots detta får behålla dig som kund. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Minfot har bra varor med hög kvalitet!

Minfot har bra varor med hög kvalitet!
Ett bra ställe att köpa snygga och sköna kompressionsstrumpor.

20. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Josefina, så roligt att höra, tack för din fina recension. Vänliga hälsningar, minfot.se /Ann-Louise

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra utbud av produkter och enkelt att…

Bra utbud av produkter och enkelt att göra beställningar

24. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Michael, så kul att höra att du är nöjd med oss, tack för din fina recension. Vänlig hälsningar minfot.se /Ann-Louise

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb hantering

Snabb hantering, bekväm sko kanske något stor i storlek. Bra pris.

17. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Susanne. Så roligt att höra att du är nöjd med dina skor. Tack för en fin recension. Vänliga hälsningar minfot.se /Ann-Louise

Strumporna var för tunna

Strumporna var för tunna för innestrumpor och väldigt sladdriga. Inte värt priset.

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Harald, tack för din recension men tråkigt att du inte är nöjd med strumporna. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst angående detta, så ska vi hjälpa dig att hitta en modell som passar dig bättre. Du når oss på 0431-72500 (vardagar kl 10-15) eller info@minfot.se Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skon är skön men färgar av sig

Skon är skön och lagom bred. Hade dock förväntat mig en lite mjukare fotbädd. Tyvärr så färgar den svarta färgen av sig både på fötter och på strumpor så vita strumpor är otänkbart i skon.

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Ulla, tack för din recension. Jag beklagar att sandalerna färgat av sig, ibland kan det finnas överflödsfärg som lossnar men det ska försvinna när man har använt sandalerna en tid. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Återkommande kund

Köpt strumpor flera gånger och olika sorter. Alltid nöjd. Slitstarka behåller sin elasticitet.

25. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Karin och Leif. Så glada vi blir över att höra att ni är nöjda med våra strumpor. Tack för den fina recensionen. Vänliga hälsningar minfot.se /Ann-Louise

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans och rätt vara

30. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Roger. Tack för din fina recension. Härligt att höra att du fick din leverans snabbt. Vänliga hälsningar minfot.se /Ann-Louise

Hela processen är komplicerad

Hela processen är komplicerad. Mätte benen men fick ändå gå upp två storlekar när jag bytte. Mina ben svullnar ej, Har stödstrumpor för blodtrycksfall.

Att inte kunna prova strumporna gör allt svårt. Nu har jag strumpor här hemma som jag provat, inte kan använda och inte skicka tillbaka.

Att behöva lägga en ny beställning för byte, där jag blir av med min rabbat och dessutom får stå för frakten av nytt utskick. Fria returer/byten är definitivt att föredra.

Returprocessen är onödigt invecklad med pappersformulär och klistra på etiketter. Postnord erbjuder betydligt snabbare och smidigare lösningar numera.

Jag är allvarligt sjuk och sängliggande. Det här tog alldeles för mycket kraft. Kommer med största sannolikhet inte beställa från er igen.

25. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Karolina, tack för din recension men tråkigt att du tycker det är komplicerat att handla hos oss. Strumpor och stödstrumpor räknas som hygienartiklar och går därför inte att returnera när förpackningen är bruten. När det gäller returer så jobbar vi på en smidigare lösning och vi hoppas att vi får se dig som kund även framöver. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Fantastiska skor!!!

Fantastiska skor!!!! Alltid jättenöjd !!!

30. April 2026

Antwort von Minfot i Båstad AB

Hej Annelie. Så glada vi blir att du är nöjd med dina skor. Tack för den fina recensionen. Vänliga hälsningar minfot.se /Ann-Louise

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr