Szybki czas realizacji zamówienia, strona internetowa jest bardzo przejrzysta i nie było żadnych problemów z dokonaniem zakupu. Buciki są wykonane naprawdę super i świetnie nadają się na prezent dla d... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Proces był klarowny i dobrze zorganizowany. Nie było żadnych zbędnych kroków, a całość sprawiała wrażenie profesjonalnie przygotowanej.
Brakuje mi jordan travis black phantom
zamówiłem to już dawno temu ale naprawdę jestem zadowolony jakością i wykonaniem breloczków. Paczka z bucikami była naprawdę fajnie zapakowana buty realistyczne niczym nie różnią się tymi co na zdjęci... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Na naszej stronie kupisz niepowtarzalne, jedyne w swoim rodzaju breloki do kluczy 3D, wzorowane na najpopularniejszych sneakersach na rynku. Modele Jordan 1, Nike Dunk czy Nike Air Force 1- Wszystkie znajdziesz na naszej stronie internetowej. MINIKICKS to idealny prezent na każdą okazję - Mikołajki, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Chłopaka, Dzień Dziecka i inne.
Kontaktinformationen
Jesionowa 43, 50-504, Wrocław, Polen
- +48 511 721 442
- kontakt@minikicks.pl
- minikicks.pl
Das haben sich andere Leute angesehen
Jestem bardzo zadowolony z działania
Jestem bardzo zadowolony z działania. Nic nie sprawiło mi trudności.
Wszystko funkcjonuje dokładnie tak
Wszystko funkcjonuje dokładnie tak, jak powinno. Brak opóźnień, brak błędów, a całość jest przejrzysta i łatwa w obsłudze nawet dla nowych użytkowników.
Bardzo wygodne i intuicyjne…
Bardzo wygodne i intuicyjne rozwiązanie. Wszystko zostało jasno przedstawione.
Proces był klarowny i dobrze…
Świetne wrażenia od początku do końca
Świetne wrażenia od początku do końca. Całość działa bez zarzutu.
It’s clear that a lot of attention was…
It’s clear that a lot of attention was paid to usability. The layout is logical, and the process feels natural and smooth.
Bardzo ładnie zapakowane
Bardzo ładnie zapakowane, Torba i pudełko z detalami bardzo dobrze zrobione
Szybka wysyłka i bardzo dobre wykonanie…
Szybka wysyłka i bardzo dobre wykonanie breloka. Oprócz breloka dostajemy dwie torby i mimi pudełko na buty (jak na zdjeciach). Jeszcze miły dodatek w postaci żelek. Polecam wszystkim na orezent i nie tylko
Świetny brelok
Super breloczek mega wykonanie bardzo szybka dostawa. Mam go nie cały rok spisuje się świetnie
Świetna firma
Wszystko szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt i przemiły pan Krzysztof, breloki rewelacyjne,polecam serdecznie!
Szybka dostawa no i gratisik był
Szybka dostawa no i gratisik był. Obdarowany zakupem od Minicks wniebowziety. Dzięki.
Wszystko w jak najlepszym…
Wszystko w jak najlepszym porządku,towar zgodny z opisem bardzo dobrze wykonany oraz szybka dostawa.
Szybką realizację zamówienia
Szybką realizację zamówienia, produkt ładnie zapakowany i dobrze wykonany. Syn zadowolony
Bardzo dokładnie wykonany breloczek
Bardzo dokładnie wykonany breloczek. Zapakowany w mini pudełeczko i torebkę prezentową. Super. Dziękujemy
Przepiękne breloki
Przepiękne breloki, zadbane o każdy detal! Ekspresowa dostawa, polecam!!!
Wyjątkowe doświadczenie!
Ekspresowa wysyłka, dostawa następnego dnia po zamówieniu.
Produkt bardzo dobrej jakości. Wyjątkowa dbałość o detale. Sznurówki jak prawdziwe
Miła niespodzianka dołączona do przesyłki
Polecam!
Świetny sklep
Świetny sklep, szybka dostawa, bardzo dobra jakość i duży wybór modeli na stronie
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.